Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

• Отговори 19,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• АСПЕКТ

2748

• petie1

2473

• AAUUXX

1742

• Звяра!!!

1333

преди 4 минути, Bubbles написа:

Остава само Карабойко да наложи влизане във форума само с маски.

И с ризи с дълги ръкави...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, petie1 написа:

Да де ма виж кое е ядрото...

Ядрото го видях.

Той пак се опитва, да продава краставици... Уж беше дуалбуут, пък показва ВМ.

Уникален тъпанар. @PigMan9 да те чекна, да ми извадиш пак някоя теория.

А, скоро не си ревал, на главният лекар.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Beemo написа:

Ядрото го видях.

Той пак се опитва, да продава краставици... Уж беше дуалбуут, пък показва ВМ.

Уникален тъпанар. @PigMan9 да те чекна, да ми извадиш пак някоя теория.

А, скоро не си ревал, на главният лекар.

VM е моя не на Грухи Биоса загриза ме съмнение че Минт 20.03е с ядро 5 та го поверирих и показах снимка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз продължавам да чакам мистериозната снимка, която никога няма да видя. Знаете ли защо? Защото @PigMan9 няма дори лаптоп! Лъже кучето просто, само че не е познал кого може да лъже.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Така че лаптита му стават за 5 версия ей това долазах

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Аз продължавам да чакам мистериозната снимка, която никога няма да видя. Знаете ли защо? Защото @PigMan9 няма дори лаптоп! Лъже кучето просто, само че не е познал кого може да лъже.

То целия спор и доказателствата му  отидоха в киреча

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, petie1 написа:

VM е моя не на Грухи Биоса загриза ме съмнение че Минт 20.03е с ядро 5 та го поверирих и показах снимка

аааааааааааааа,

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, petie1 написа:

Така че лаптита му стават за 5 версия ей това долазах

То целия спор и доказателствата му  отидоха в киреча

Не е баш така! Аз доколкото разбрах той има проблем със инсталацията на самата ОС, иначе ако инсталираш някоя стара версия например 17 на Минт и след ъпдейт пак ще имаш ядро 5......

П.П. То по тая логика няма да може да инсталира ниое Линукс дистро със ядро 5.....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Не е баш така! Аз доколкото разбрах той има проблем със инсталацията на самата ОС, иначе ако инсталираш някоя стара версия например 17 на Минт и след ъпдейт пак ще имаш ядро 5......

П.П. То по тая логика няма да може да инсталира ниое Линукс дистро със ядро 5.....

Е не знам сега твърди че е с Минт 20.3 и няма ядове а Минт 20.03 е с ядро 5 сега схвана ли къде е майтапа че той твърди че лаптитата му не стават за ядро 5 а Минт 20.03 е с него

преди 14 минути, Beemo написа:

аааааааааааааа,

Е нищо де случва се

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, ДзВяРа! написа:

Сега е в темата и ни чете, чакай да видим какво ще излъже.

така е като наближава Коледа прасетата ги хваща лудостта :no-no:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, petie1 написа:

Е не знам сега твърди че е с Минт 20.3 и няма ядове а Минт 20.03 е с ядро 5 сега схвана ли къде е майтапа че той твърди че лаптитата му не стават за ядро 5 а Минт 20.03 е с него

Е нищо де случва се

Не бе, помислих че е снимката, която Дзверо иска.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, ДзВяРа! написа:

Сега е в темата и ни чете, чакай да видим какво ще излъже.

Дали е станал болногледач?

https://www.kaldata.com/forums/topic/310170-ще-стана-болногледач-за-да-не-умра-от-глад-помогнете-да-си-намеря-работа/

Засега съм се спрял на работа за болногледач, тъй като звучи лесно, ако бабата и дядото не е на легло, и не изисква сменяне на памперси, примерно.

Искам работа като за глупак, работа, от която никой няма високи очаквания от теб.

Гладен съм и умирам от глад.

С 1,000 лева или ще купувам само храна, или само нещата, които са ми хоби - но не може и двете. 1,000 лева са малко.

Умирам от глад, наистина. @PigMan9

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Страхува се и затова не пише, иначе темите му ги знам и съм ги чел всичките. Помните ли като ме нямаше тук наскоро два-три дни, беше много активен и дори тук в Дрън-дрън темата, аз бях в Турция и не че там нямам интернет, имам постоянно и навсякъде и ви бях писал от телефона " два дни ме няма и ви се качи на главите" от друг профил.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Страхува се и затова не пише, иначе темите му ги знам и съм ги чел всичките. Помните ли като ме нямаше тук наскоро два-три дни, беше много активен и дори тук в Дрън-дрън темата, аз бях в Турция и не че там нямам интернет, имам постоянно и навсякъде и ви бях писал от телефона " два дни ме няма и ви се качи на главите" от друг профил.

От този профил.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Още ли в България правите това с главата или вече станахте европейци?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Утре сутринта или утре вечерта ще ти покажа снимката; в момента нямам достъп до системите и няма как да направя снимка.

Вчера каза за тази вечер, тази вечер казваш утре, утре какво ще кажеш измисли ли го вече?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро,

какво по-хубаво да се будиш на село от птичките.

Като тази.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, АСПЕКТ написа:

Още ли в България правите това с главата или вече станахте европейци?

Винаги сме били Европейци.

А това е, като движението в Англия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Kiеli написа:

Ц.гани?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...