Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Същия го има и с осем.

Иди и го виж на място. Че Леново обичат да пестят, от корпуса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, NewRedDragon написа:

Новия @gringos не е с тежка диагноза - науката е безсилна да му постави диагноза

Е значи са двама

преди 3 часа, Bubbles написа:

Кой това? Да не е нов грухтящ ник?

@Митко Вълчев

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз засега само ги гледам, но след месец-два ще взимам някакъв. Може и тема да пусна като със сигурност а и цените ще се променят, откакто останах само със един лаптоп съм болен. Трябва ми втори който да разнасям постоянно в къщи в камиона и така, все си мисля за някой втора употреба, но този който имам става на три години и него мисля за работа и нов за в къщи. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, ДзВяРа! написа:

Следващият лаптоп който ще си закупя, ще е със wifi 802ax! И вече дори обмислям вариант 8 или 10 ядрен процесор, но искам дисплея да има хубави цветове.

Ще се ползва само със Линукс и ще се гледат филми, харесъл съм си този.

Гледай  да не се нахакаш с някой "Убав" БИОС кат спеца по БИОС-ите :)

Виж тоя линк

https://www.zdnet.com/article/best-linux-laptop/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

а какви биоси беха едно време
нагласяш харда по твой фкус- цилиндри, глави, пътечки за да можеш са достигнеш максимума  от цели 50 мегабайта

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, petie1 написа:

Гледай  да не се нахакаш с някой "Убав" БИОС кат спеца по БИОС-ите :)

Виж тоя линк

https://www.zdnet.com/article/best-linux-laptop/

На System76, всичко и е перфектно. Миналата година, се чудех за StarLabs (имаш ли впечатления, от тях?)... Пак заложих на класиката - Gigabyte G7.

преди 12 минути, ДзВяРа! написа:

Аз засега само ги гледам, но след месец-два ще взимам някакъв. Може и тема да пусна като със сигурност а и цените ще се променят, откакто останах само със един лаптоп съм болен. Трябва ми втори който да разнасям постоянно в къщи в камиона и така, все си мисля за някой втора употреба, но този който имам става на три години и него мисля за работа и нов за в къщи. :)

Тези за работа са си, за работа. Имам два - както се казва по - стари от мен. За експерименти - ебаги, не искат да умират.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, овню написа:

а какви биоси беха едно време
нагласяш харда по твой фкус- цилиндри, глави, пътечки за да можеш са достигнеш максимума  от цели 50 мегабайта

Аз съм флашвал БИОС със дискета, :D сега като си спомня и хем ми е смешно хем ми е чудно как толкобързо се развива електрониката.

преди 5 минути, Beemo написа:

Тези за работа са си, за работа. Имам два - както се казва по - стари от мен. За експерименти - ебаги, не искат да умират.

Ето го същия със AMD, одеве го гледах и със интел но не мога да го намеря.

Не помня в кой сайт го гледах.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Beemo написа:

На System76, всичко и е перфектно. Миналата година, се чудех за StarLabs (имаш ли впечатления, от тях?)... Пак заложих на класиката - Gigabyte G7.

Ей тия пичове редовно пишат за хардуер бачкаш под Линукс image.png.3498cb127211301b888ad23a55852ba4.png

та редовно хвалят System76 Starlabs не съм ги чувал

преди 28 минути, Beemo написа:

Това в темата с войната ли е?

Да

преди 32 минути, ncl написа:

Страшното е, че си вярва. Откъде изпълзяват подобни  охлюви така и не ми стана ясно...

От охлювелника

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, petie1 написа:

Ей тия пичове редовно пишат за хардуер бачкаш под Линукс image.png.3498cb127211301b888ad23a55852ba4.png

та редовно хвалят System76 Starlabs не съм ги чувал

За System76 ми каза един приятел. След обстойно преглеждане, сменихме целият офис с тях. Нямат грешка. Подариха ми и един лаптоп - приличен. Даже не съм го и пускал. Само му направих първият тест - с усукването... Много здрав, качествен.

А StarLabs, имат нещо общо, с DistroWatch.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Няма една жена с която да си кажем две думи егаси.

Петър Ангелов, от време на време, става жена. Ако можеш да го хванеш, когато е...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Beemo написа:

За System76 ми каза един приятел. След обстойно преглеждане, сменихме целият офис с тях. Нямат грешка. Подариха ми и един лаптоп - приличен. Даже не съм го и пускал. Само му направих първият тест - с усукването... Много здрав, качествен.

А StarLabs, имат нещо общо, с DistroWatch.

Ами в списанието което съм показал има доста интересни неща та ако искаш потърси го вярвам че ще ти е интересно

А за лаптито подарък ако иска @ДзВяРа! може да го купи ако го продаваш де

Аз имам и други списания за Линукс ама това ме кефи най много та даже чесах Поля Нацистка с него а тя го обяви за НЛО списание :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Bubbles написа:

Мдааа, най тежките случаи.

На брат Митко, му прочетох един пост - нищо не разбрах... Прилича ми на плувец който се състезава, във всички коридори.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Mediterranean написа:

Питаш ли, какво е на смърфиета?

Happy Life GIF by The Smurfs

4602-Smurfiette-388x350.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Mediterranean написа:

Докато се криеш сама да ядеш баница така ще да е :beat:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Beemo написа:

На брат Митко, му прочетох един пост - нищо не разбрах... Прилича ми на плувец който се състезава, във всички коридори.

Че какъв брат е този...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Coco1 написа:

Докато се криеш сама да ядеш баница така ще да е /cdn-cgi/mirage/febc18ecb2f3b9a5ca92b0c61785238b525d6ea6ab01553761ea80a082dc1121/1440/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_beat.gif

Много злопаметен ще излезеш ти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...