Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

преди 11 часа, Fay написа:

Две думи 

И три бири :beer:

преди 3 минути, Fay написа:

Ей, на'секъде баница ве, @Mediterranean сама си я яде. 

Остай я баницата изяде я и туй то ,на мен и е интересно шо търси жена ,за кво и е?

преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

Хитлер какви пари е правил

Ко ти пука ,тя и Йълдъз беше за трети път бременна за малко в снощния епизод, а Джансу неотрализира Шахика :speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако не сте имали Акита Ину за куче, да ви кажа. Имат като магаре инат. Правят си каквото си искат.  Въобще не е типичното куче. Никакви команди, топки не гони. 

Всеки ден се караме с това куче. Той вика и аз викам.  Всеки ден се надвикакваме. akita inu puppy GIF😁

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Ако не сте имали Акита Ину за куче, да ви кажа. Имат като магаре инат. Правят си каквото си искат.  Въобще не е типичното куче. Никакви команди, топки не гони. 

Всеки ден се караме с това куче. Той вика и аз викам.  Всеки ден се надвикакваме. akita inu puppy GIF😁

Непокорни са, но са много яки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Bubbles написа:

Непокорни са, но са много яки.

Тъпото е, че в България не пускаха в хотела животни. Тогава си взехме една котка, даже и котка не пуснаха в хотела. В градския транспорт също. 

И не навсякъде става пътуването с животни възможно.

:(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, AAUUXX написа:

Машина на времето ви е нужна, но вимавайте да не объркате годините и меците  при задавнето

Чшшшшшшш, тихо! Че ще ни хванат.

Мисля че е по - добре, да ме хване че ровя, в чужди деколтета, отколкото да ме хване - че си мечтая.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, AAUUXX написа:

И три бири :beer:

А музиката, к'о? 🍷

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Остай я баницата изяде я и туй то ,на мен и е интересно шо търси жена ,за кво и е?

Да си хортуваме по женски, предполагам. За мъже, за прически и маникюр ... за плетки :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Добър вечер,

Screenshot_2023-01-26-18-05-01-498.jpeg

Где го тоя отдел?

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Не заключвай палатката ,в темата за Win 11 правят баница мож да донесат насам по парче

И тава пърджоли ако домъкнат  няма да е зле :)

преди 3 часа, ДзВяРа! написа:

Не знам от къде се появи това момче @Митко Вълчев, но е ЗЛАТЕН!!!

В тази тема не можеше човек един коментар да напише нормално като хората, бяха се събрали пет-шест комунисти и се хапеха със всеки. Аз от време на време публикувах по някоя новина, но те не даваха никой да напише нищо за Украйна и плюеха по всеки. Митето им развали червеното съборче, останаха още двама-трима дето незнаят за кого са и се хапят.

Те ако захапе и спеца по БИОС-ите цена няма да има

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, petie1 написа:

Той сега има проблеми, с WiFi. Чуди се, как да свърже вторият лаптоп, в комшията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Joss Bomon написа:

Имало е про.ститутки. Големи купони са ставали в именията на Живков. И г.ейове е имало.

Но разбира се, не се е тръбяло и да се афишира, все едно е някаква гордост. Както сега. Голяма гордост на мама. Аз съм к.урвата на квартала.

Като едно време на отличниците тетрадките на витрините. За краснопис и четливост. Целият град да види.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Са остаа само да намине и фенът на болда и големия шрифт и да сподели небрежно, че по времето на сина на Червената шапчица и сиренето е било безплатно...

Кой тва ли? Е как кой... тва е оня, дето като пита някого "ти тъп ли си?", си мисли, че се подразбира "щото аз не съм"... а то не се подразбира... меко казано.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Beemo написа:

Той сега има проблеми, с WiFi. Чуди се, как да свърже вторият лаптоп, в комшията.

Къде това че не мога да го следя навсякъде? Станал ми е любимец нещо..

преди 3 часа, petie1 написа:

Где го тоя отдел?

И тава пърджоли ако домъкнат  няма да е зле :)

Някаква цена обявете поне да има хъс в цялата работа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, kosyo написа:

Къде това че не мога да го следя навсякъде? Станал ми е любимец нещо..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, kosyo написа:

Цена за какво?

преди 10 часа, Beemo написа:

И се маскирал хихи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Fay написа:

Удари ни с тавата баница, де! :D

Ох дояде ми се баница.

Добро утро!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хей добро утро!!

Опаааа голям смях с форумното наци а вчера бая се бях ядосал....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро и от мен! 

Някой да е ползвал https://freetubeapp.io/.

Впечатления? Възражения?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

Добро утро и от мен! 

Някой да е ползвал https://freetubeapp.io/.

Впечатления? Възражения?

Аз не ползвам такива неща безмислени ми се виждат

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...