Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

• Отговори 19,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• АСПЕКТ

2760

• petie1

2481

• AAUUXX

1760

• Звяра!!!

1353

преди 1 час, petie1 написа:

Аз не ползвам такива неща безмислени ми се виждат

Едно видео не мога да изгледам в тубата. На всяка минути по 1 минута реклами. Направо се оср.аха с тия реклами. Сякаш са бедна компания. И не ми дадоха нищо за новия им телефон, когато го купих. Алчни г.ъзове.

Имам и абонамент на облака им също. Пак няма отстъпка.

И таксата е ужасна скъпа. За тубата. Ако беше поне 5 евро, някак си, ще се прежаля. То Амазон ще вдигат таксите също.  Другите алчни гъ.зове с мизерни заплати и условия на труд.

NextDNS се справя що годе добре, но на тв е ужасно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, АСПЕКТ написа:

Едно видео не мога да изгледам в тубата. На всяка минути по 1 минута реклами. Направо се оср.аха с тия реклами. И таксата е ужасна скъпа. NextDNS се справя що годе добре, но на тв е ужасно.

Ами и по Босфор ТВ и  останалите дават не една а 7 мин реклами на хапове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Едно видео не мога да изгледам в тубата. На всяка минути по 1 минута реклами. Направо се оср.аха с тия реклами. И таксата е ужасна скъпа. NextDNS се справя що годе добре, но на тв е ужасно.

На комп или на TV?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, цър-вул написа:

На комп или на TV?

На ТВ. Сложих NEXTDNS на тв, но само намалих бройката. Понякога пък въобще няма. Понякога пък по 10 реклами. 

Ето, гледам че и LG бомбардират с някакви реклами.

Screenshot_20230127-103444.png

Screenshot_20230127-103833.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, цър-вул написа:

Ще пробвам и ще докладвам. Сега съм извън дома ни. Пътувам. Сега съм на гара Teltow.

https://www.teltow.de/startseite.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Едно видео не мога да изгледам в тубата. На всяка минути по 1 минута реклами. Направо се оср.аха с тия реклами.

Тубата през Brave и няма реклами.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добър ден и от мен,

преди 18 часа, Fay написа:

А музиката, к'о? 🍷

Да си хортуваме по женски, предполагам. За мъже, за прически и маникюр ... за плетки :D

Музиката оркестър :D

Плетки на една или две куки?

преди 6 часа, Fay написа:

Удари ни с тавата баница, де! :D

Некой сме предвидливо с каски. Може и за рог да мине ,ама зависи от случая.

au1026-1024x1536.jpg

@ДзВяРа!защо тъй с лошо бре ,жълта книжка за достъп, фейсконтрол и дрегер на входа тва не е богоугодно дело чадо.

Пък и луд умора нема, само се поти, а който пие зло не мисли, или пък беше който пее зло не мисли ,ама то пеенето идва след пиене та грешката е вярна :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, AAUUXX написа:

Плетки на една или две куки?

@Mediterranean ще каже. Ма лошо започнахме женския разговор. :( 

преди 1 час, AAUUXX написа:

Некой сме предвидливо с каски. Може и за рог да мине ,ама зависи от случая.

Пернатите не са ли на друго място :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Fay написа:

Пернатите не са ли на друго място :D

Не можеш да ги спреш ,летят където си поискат :D

преди 17 минути, ДзВяРа! написа:

Предлагам да се направи раздел за запознанства "Той търси нея" и "Тя търси него"

Да ве ,ама във форума са 98% мъже ,тоест ще той ще търси него ,а когато се намерят ше загубим детската аудитория :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Да ве ,ама във форума са 98% мъже ,тоест ще той ще търси него ,а когато се намерят ше загубим детската аудитория :D

Имам отговор на твоя въпрос, но защо ме цитираш тук след като можеш това да го напишеш там, където предлагам какво може да се направи за развитието на сайта?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Ще пробвам и ще докладвам. Сега съм извън дома ни. Пътувам. Сега съм на гара Teltow.

https://www.teltow.de/startseite.html

Каква марка е телевизора

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Имам отговор на твоя въпрос, но защо ме цитираш тук след като можеш това да го напишеш там, където предлагам какво може да се направи за развитието на сайта?

Ми той май е имало такъв раздел но е бил закрит заради хм... оргии

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

За да не правя и аз офтопик в онази тема.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, AAUUXX написа:

За да не правя и аз офтопик в онази тема.

В момента има 600 гости онлайн и 44 потребителя! Ето ти една причина да привлечеш хора за да се регистрират. Дали няма жени между тези 600 госта?

преди 9 минути, petie1 написа:

Ми той май е имало такъв раздел но е бил закрит заради хм... оргии

Каква оргия можеш да направиш? Освен някой да изнасили монитора си!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

В момента има 600 гости онлайн и 44 потребителя! Ето ти една причина да привлечеш хора за да се регистрират. Дали няма жени между тези 600 госта?

И как предлагаш да се установи пълнолетие на всеки посетител на форума или с акаунт такъв?

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Каква оргия можеш да направиш?

Виртуална разбира се

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Освен някой да изнасили монитора си!

Тва вече зависи от наличните портове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, AAUUXX написа:

И как предлагаш да се установи пълнолетие на всеки посетител на форума или с акаунт такъв?

Виртуална разбира се

Тва вече зависи от наличните портове

И как е по другите сайтове ? Потвръждаваш че имаш навършени 18 и така, както е при другите.

Виртуално можеш само да си изцапаш компютъра, ако посегнеш към портовете можеш да пострадаш и след това ще трябва да търсиш мед.помощ! :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

И как е по другите сайтове ? Потвръждаваш че имаш навършени 18 и така, както е при другите.

Виртуално можеш само да си изцапаш компютъра, ако посегнеш към портовете можеш да пострадаш и след това ще трябва да търсиш мед.помощ! :D

Продължавам да се чудя - Владо, какво е правил, с онази клечка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, ДзВяРа! написа:

Каква оргия можеш да направиш? Освен някой да изнасили монитора си!

Ами така разказват легендите за тоя раздел та затова е бил премахнат

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Хубаво, влиза дете да потърси помощ във форума щот компютъра му спрял да пали от лошото гориво по бензиностанциите и под неговата тема с въпроса си той и той или тя и той плюс то се плющат виртуално, лично за мен тази сценка не ми е по вкуса, ако искам да се запозная с той, тя или то ще посетя сайт с такава насоченост, а не технически форум.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, petie1 написа:

Ами така разказват легендите за тоя раздел та затова е бил премахнат

Аз не помня такъв раздел. Може и да е имало, но аз да не съм влизал там да чета, нямам никакъв спомен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...