Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

преди 1 час, kosyo написа:

Това е по-силно:

Ба кълвач металист, почти кат мене.

преди 1 час, Kiеli написа:

тая година съм казал ще си сложа Nobara, даже новата щяла да оправя бавното dnf

покрай линукса само с fedor-ите не съм запознат

Бара, бара, после бере,бере.

Туй, към Емо носър,

VeОтиват американец, французин и българин на сафари в Африка. Вечерта се хвалят край огъня... Американецът: - Днес аз убих един слон и три антилопи. Французинът: - Аз - два жирафа и носорог. Българинът: - А пък аз само три носърчета. - Е, какви са тия носърчета? - попитали останалите. - Ами едни такива, как да ви ги опиша... На следващата вечер край огъня... Американецът: - Днес ударих лъв и две зебри. - Аз пък - леопард и антилопа, казал французинът. Българинът отново се похвалил с няколко носърчета. На третата вечер пак се хвалили, и когато българинът споменал за носърчетата, другите двама го попитали: - Обясни ни сега какви са тия носърчета... - Добре. Като си вървя из джунглата с пушката, изкачат от храстите едни такива черни, ръкомахат насреща ми и викат: - Но, сър! Но, сър!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 19,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• АСПЕКТ

2684

• petie1

2432

• AAUUXX

1678

• Звяра!!!

1278

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

преди 4 минути, bulljo написа:

Кураж (кучето ми) като беше жив - пускам Judas Priest и започвам да му тръскам главата и му виках - Метъл ли си ти бееееееее?

Жената - А, тръскай го още, да заприлича на теб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Beemo написа:

Кураж (кучето ми) като беше жив - пускам Judas Priest и започвам да му тръскам главата и му виках - Метъл ли си ти бееееееее?

Жената - А, тръскай го още, да заприлича на теб.

Друго сий да раздрусаш бръмбарите у шарото, много тихо иначе.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Видях в "нови отговори" - Дзверо се дзвери, на домуза. Викам си, я да погледна... Лелелелелелел, точно когато си помисля, че "тежки диагнози" са си достигнали лимита - винаги ме изумяват.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, bulljo написа:

Бара, бара, после бере,бере.

Туй, към Емо носър,

VeОтиват американец, французин и българин на сафари в Африка. Вечерта се хвалят край огъня... Американецът: - Днес аз убих един слон и три антилопи. Французинът: - Аз - два жирафа и носорог. Българинът: - А пък аз само три носърчета. - Е, какви са тия носърчета? - попитали останалите. - Ами едни такива, как да ви ги опиша... На следващата вечер край огъня... Американецът: - Днес ударих лъв и две зебри. - Аз пък - леопард и антилопа, казал французинът. Българинът отново се похвалил с няколко носърчета. На третата вечер пак се хвалили, и когато българинът споменал за носърчетата, другите двама го попитали: - Обясни ни сега какви са тия носърчета... - Добре. Като си вървя из джунглата с пушката, изкачат от храстите едни такива черни, ръкомахат насреща ми и викат: - Но, сър! Но, сър!

Е то Емо май пита (преди да се откаже) що го нарича така, а не какво е... Освен ако не греша де...(и освен ако не се eбaвaш и ти)... ма носърчетата са бая известни и обикновено са в челните места из търсачките, та надали. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, lebel написа:

Е то Емо май пита (преди да се откаже) що го нарича така, а не какво е... Освен ако не греша де...(и освен ако не се eбaвaш и ти)... ма носърчетата са бая известни и обикновено са в челните места из търсачките, та надали. 

Бъзикам се естествено, той Емо обича да се обръща със Сър към участниците в даден разговор, а пък що диода му отвръща с ноСър, ба ли го, може пак да муй гръмнал греца. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, bulljo написа:

Бъзикам се естествено, той Емо обича да се обръща със Сър към участниците в даден разговор, а пък що диода му отвръща с ноСър, ба ли го, може пак да муй гръмнал греца. 

На Диода сър, чини ми се, му се чини недостатъчно уважително. Вероятно предпочита сир.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Beemo написа:

Аз пък, си го барам...

Гепи! бара.

OIP.R9ZLdOYZx51jakpmy8jBFwHaEo?pid=ImgDe

преди 5 минути, lebel написа:

На Диода сър, чини ми се, му се чини недостатъчно уважително. Вероятно предпочита сир.

Той предпочита 1 бутилка водка. Смирнофф.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Гепи! бара.

OIP.R9ZLdOYZx51jakpmy8jBFwHaEo?pid=ImgDe

Той предпочита 1 бутилка водка. Смирнофф.

Е, ако трябва да избирам между това Емо да се обръща към мен със Сър и бутилка Смирноф... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Ами сега, ко праим? Ужас!

Теб освен "ужаса" друго не те ли вълнува??? = В тоя случай доброто "лечение" е (за теб) = бъди будист!!! :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, bulljo написа:

О, мон Диьод, 

Да, имам "кръв от планината" ... :) = див съм ... :) Не съм "дива" ... ;) 

= Полето ражда тикви, а Балканът юнаци!!! = Максима на моя баща!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, dioib написа:

Да, имам "кръв от планината" ... :) = див съм ... :) Не съм "дива" ... ;) 

= Полето ражда тикви, а Балканът юнаци!!! = Максима на моя баща!!!

А морето какво ражда?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

А морето какво ражда?

медузи ... :) = Неща които не са потребни на човек ... :) -> Все пак човек е сухоземно животно, за другото питай делфините ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, bulljo написа:

И поля се мъдрост неземна, чей ракийка да си гребна.

И стана чудо, което мнозина не могат да проумеят с "ръческия" си мозък. :) 

За Бога човеци ползвайте своите полови дадености по предназначение и не обръщайте внимание на аномалията характерна при охлювите ... :) 

п.п Охлюв без "къща" е плужек!!! :) = Кой разбрал = разбрал, а останалите да духат супата на своите господари ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, NewRedDragon написа:

Акули :) 

Така е. Варна е градът!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Акули :) 

Тигрови или "сини"??? :) 

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Така е. Варна е градът!

Варна е бивш "Сталин" ... хм  .... или оригинала на Одеса, но най-вече е пристан на Шуменските ил вокруг велможи ... :) 

п.п. Тези които не познават София си избиват чувството на непълноценност ... :) = Да, там има доволно "класа от безполезни хора". :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, dioib написа:

Тигрови или "сини"??? :) 

То и нашия гьол, има само Черноморска акула :) Много е вкусна, но е в червения списък и трудно се намира :beer11:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

То и нашия гьол, има само Черноморска акула :) Много е вкусна, но е в червения списък и трудно се намира :beer11:

От морските риби харесвам калкан. Тея модни тенденции да се яде от акула ... хм ... по-добре ми е в гьола да има кустур ... :) 

Наздраве! :beer:

п.п. Месото на хищна риба е по-вкусно, ако не съдържа амоняк. ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, dioib написа:

От морските риби харесвам калкан. Тея модни тенденции да се яде от акула ... хм ... по-добре ми е в гьола да има кустур ... :) 

Наздраве! :beer:

Е, то калкана е царя на рибите тука.....ама 50 кинта килото :) Костура на блесна ли го ловите по вашия край? И той, като всички хишници е вкусен, наистина:beer11:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, NewRedDragon написа:

калкана е царя на рибите

Особено "агнешкия" ... НО, иначе за бедните и паламуда е супер. :) 

:beer:

Иначе, хм ... и дунавския сом бива ... ;) 

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

ама 50 кинта килото

За някои неща парите са без значене "Федя" .... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, bulljo написа:

Ба кълвач металист, почти кат мене.!

Че щом работи за енергото какъв друг може да е освен металист :D

преди 5 минути, dioib написа:

Особено "агнешкия" ..

Агне водолаз нема бре, само сухоземни се намират .

Screenshot_2023-01-29-15-59-32-073.jpeg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...