Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

• Отговори 19,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• АСПЕКТ

2683

• petie1

2430

• AAUUXX

1677

• Звяра!!!

1277

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

преди 4 часа, ДзВяРа! написа:

Аз при тях не съм ходил от година и половина, последно правих митница в Благоевград и разтоварих в Делчево, но нищо чудно да ме засилят сега. Веднъж щях да изям куршума, малко остана та не мъ е страх. Нъле съм Дзвер!

Благодаря за предупреждението, знам какво става там в момента и знам, че никой няма да иска да транспортира стока а и сега незнам в тоя планински раион как са пътищата.:)

Аз се притесних щот нали ходиш насам натам ама явно няма нужда :)

преди 8 часа, Bubbles написа:

Дал Бог добро!

Защо да внимава, да не са го пратили на Гюешево да дава ток?

Ами ходи насам натам и рекох да не го засилят натам

преди 37 минути, овню написа:

1521665378_.PNG.3562d2b633c774b71dce6ca2573fba99.PNG

Тва от новата мода бре

преди 14 минути, овню написа:

убачи Дзверо шъ настигне "ламята" с такива сърдити лайкове
:biggrin:

А там берковската ламя няма стигане

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, petie1 написа:

Аз се притесних щот нали ходиш насам натам ама явно няма нужда :)

Не се знае, натоварен съм и чакам обаждане за адрес, днес ми се размина но утре сигурно ще разтоваря някъде из България и ще заминавам пак да товаря. Такива са моите планове, не се знае какво ще измислят от фирмата, може и в макед...я да ме изпратят, там съм ходил много пъти.

И така, не ми се мисли сега за работа защото одеве ме ядосаха колегите дето са разтоварили днес.

А във Сърбия когато беше войната май съм ти разказвал когато извади пистолета, зареди го и го насочи към главата ми? На по-малко от метър беше от мен и малко остана да ме застреля. Това се случи близо до Белград, града се виждаше и се чуваха постоянно изтрели.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, ДзВяРа! написа:

Не се знае, натоварен съм и чакам обаждане за адрес, днес ми се размина но утре сигурно ще разтоваря някъде из България и ще заминавам пак да товаря. Такива са моите планове, не се знае какво ще измислят от фирмата, може и в макед...я да ме изпратят, там съм ходил много пъти.

И така, не ми се мисли сега за работа защото одеве ме ядосаха колегите дето са разтоварили днес.

А във Сърбия когато беше войната май съм ти разказвал когато извади пистолета, зареди го и го насочи към главата ми? На по-малко от метър беше от мен и малко остана да ме застреля. Това се случи близо до Белград, града се виждаше и се чуваха постоянно изтрели.

Да разказвал си :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Лека нощ!

Ром пpaтил cинa cи дa пpoдaдe oтĸpaднaтaтa cтoĸa нa пaзapa, нo тaм мy я oтĸpaднaли и дeтeтo се въpнaлo c пpaзни pъцe.
– Зa ĸoлĸo я пpoдaдe, cинĸo?
– Зa ĸoлĸoтo cи я ĸyпил ти, тaте.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро.

Какво става с Турция. Всеки ден земетресение. Помня 99 година, но това е направо ужасно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Sliderum2 написа:

5к общо жертви Турция и Сирия преброени до момента.  :(

1939, 1999 и сега. Както и в България, нищо държавата не прави за народа си. Строят много лошо къщите. Но за разлика от България, турците са патриоти. Държат на народа си. Помежду си се уважават и ценят езика си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Но за разлика от България, турците са патриоти. Държат на народа си. Помежду си се уважават и ценят езика си.

Не съм напълно сигурен, нямам поглед на място, а гледано отвън, пък ако ще и отвътре, но през туристически очила, може да показват картина различна от действителността.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Sliderum2 написа:

Не съм напълно сигурен, нямам поглед на място, а гледано отвън, пък ако ще и отвътре, но през туристически очила, може да показват картина различна от действителността.

Имах един съученик от София тук в Берлин. Помолих го за материали. Защото бях пропуснал доста училищен материал.

Той не само, че не спря да ме изслуша и да ми отговори, та даже и се скри. Един, 2 пъти го метнах из коридорите. И това беше повече него видях.

Взех от другите материали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Имах един съученик от София тук в Берлин. Помолих го за материали. Защото бях пропуснал доста училищен материал.

Той не само, че не спря да ме изслуша и да ми отговори, та даже и се скри. Един, 2 пъти го метнах из коридорите. И това беше повече него видях.

Взех от другите материали.

Съжаление това е нашата българска реалност, винаги сме били всяка коза за свой крак, аз неслучайно много пъти съм казвал, че в България българин ако удари сиганин цяла тумба ще го натроши от бой дори и сигана да не е от най обичаните от своите, а ако сиган удари българин примерно на Витошка, всички ще наизвадят талфоните да снимат и да качват в сураттефтера, а в коментарите ще валят люти закани от типа "Леле ако бех там къф бой щеше да яде тоя мангасар...".

Може  би съм разказвал вече следващата история : Бях пристигнал тук едва преди няколко седмици и дето се вика още свиквах с новия живот, живеех под наем в едностайно 'партаментче в центъра на Лил и работех в едно ресторантче като келнер за да мога да си плащам сметките докато си уредя нещата...
...та един ден събирам аз една маса, а на масата зад мен седят двама видно беше, че са туристи и точно си мислех откъде ли са, единия заговори на български(Леко мйекащ), та работя си аз и ги слушам а онзи вика на авера си "Глей го туй тъпо франсе, сигур взема - 2-3 хиляди евра деа", аз продължавам да стоя с гръб и се усмихвам под мустак, обръщам се поглеждам ги и отново леко се усмихвам, единия ме гледа някак кисело, другия по-скоро пренебрежително, влязох да оставя каквото бях събрал от другата маса, гледам колегата им взема поръчката, помолих го аз да им я занеса и като стана готова, вземам подноса, отивам поставям пред всеки от двамата поръчаното и културно казвам "Заповядайте, да ви е сладко!".
Не можеш да си представиш израженията им в този момент.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, овню написа:

Тоо изпердаши - ептен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Sliderum2 написа:

5к общо жертви Турция и Сирия преброени до момента.  :(

Голяма трагедия :(

преди 32 минути, овню написа:

Тука сме ве

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Beemo написа:

Тоо изпердаши - ептен.

Ся остана ми пусне kvm с малина закачена към Правец 8Д кат Грухи Биоса ми пускаше Ютюб на Комодоре 64 :biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, овню написа:

ами включвай се в темата
аз в момента съм зает 

Включих се

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

И кво ся, ши съ напъвете кой ще напише по-голяма глупост, все едно тук не можете да съ напъвате?:mad:

Ами ко да ти кажа явно си искат сеири

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...