Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

• Отговори 19,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• АСПЕКТ

2746

• petie1

2467

• AAUUXX

1738

• Звяра!!!

1325

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Е, то Лиско си има вградено самоснимачка.

Да ама моята снимка е от Спектакъла хихи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами, вече не знам какво има и няма. Знам само че Плазмата я няма и никога повече няма да се появи на моя лаптоп.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Beemo написа:

Аз съм му предложил - той, отказа...

Има още четири - пет години, докато бърбъна види бял свят. Със сигурност, аз ще правя дизайна. Не знам, на какво име ще се спре.

Ъъ предлагам ти квик квик за име

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, petie1 написа:

Ъъ предлагам ти квик квик за име

Ти видя ли го оня, с Правеца? С две натискания на клавиатурата, става на уин8 и Андроид.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, ДзВяРа! написа:

Плазмата отиде на "водопой" !

Удави се, исках да и помогна да се обеси ама тя неще!

Аа кат искаш да видиш Плазма в пълния й блясък ти трябва Дашната Сузи (openSUSE Leap)

преди 2 минути, Beemo написа:

Ти видя ли го оня, с Правеца? С две натискания на клавиатурата, става на уин8 и Андроид.

Да бе нали там ти драсках за Елка 04

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, petie1 написа:

KDE Plasma - Spectacle

Абе те и правописа са й объркали - правилно е да се пише "KDE Plasma - Spektakle", нали в KDE са изхвърлили 'C' от правописа си. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Шакира не е арабка. От Колумбия е. Баща й е от Ливан. Не от Арабия.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Ливан

Поздрави!

Тогава защо Шакира танцува арабски танци и пее на арабски? Нали ти сам ми показа онази песен, в която пее на арабски.

Кво се правиш на дръж ми шапката. Хахаха 

Плюс това Шакира е арабско име. Много арабки са с това име.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В сто интервюта говори, че е арабка и се гордее с това, тези нашите БГ глупаци викат, че не е.

Ами напишете й едно възмутено писмо да я осведомите каква е, щото тя явно не знае. 😃🙊

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Лека нощ!

Попитали радио Ереван: - Възможно ли е човек да се кръсти, да бяга напред-назад, да се оглежда настрани и да псува едновременно? - Възможно е, ако е на пешеходна пътека в България...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Тогава защо Шакира танцува арабски танци и пее на арабски? Нали ти сам ми показа онази песен, в която пее на арабски.

защото баща ѝ е американец от ливански произход
дядото и бабата  на Шакира са ливанци избягали в САЩ
чудя се, дали не страдаш от комплекс за малоценност

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Стига бе, добутаха ли най-после кде-то до версия 6. Сигурно няма да доживея до следваща. Ама така е, като не се прави по принуда срещу заплащане. Някой пипне тук малко работа 0.0001% от нужното, утре някой друг още толкова, или дори само наполовина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Kiеli написа:

kde 6, xfce 4.20, budgie 10.7

наистина съм любопитен, особено за това в средата

На мен най-много ми пасна KDE. Пробвал съм различни графични среди, но тази ми пасна най-добре.

преди 31 минути, Sliderum2 написа:

Стига бе, добутаха ли най-после кде-то до версия 6. Сигурно няма да доживея до следваща. Ама така е, като не се прави по принуда срещу заплащане. Някой пипне тук малко работа 0.0001% от нужното, утре някой друг още толкова, или дори само наполовина.

Все още - не.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Добре утро.

Докато се развличате, вече намериха 15000+ жертви на земетресенията, от които 12400+ в Турция. :(

И? Какво предлагаш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, нушо написа:

Добро утро!

Помага Бог, Дал Бог добро !

Тъй, да ме светнеш що тоя фейсбук не схваща че имам работещ профил и съм вътре, не съм напускал, отваря се приложението, както съм задал, но ме кара да вляза или създам профил? Това не е като недопускане до съдържание защото е на група на която не съм член. Просто нещо не му работи както трябва. 

преди 4 минути, Beemo написа:

И? Какво предлагаш?

Да ревем.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Все още - не.

Сигурно е много трудно, или просто участниците не могат да броят повече от 5.99999. За пълно число 6, не им стига образование. 😁

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Тъй, да ме светнеш що тоя фейсбук не схваща че имам работещ профил и съм вътре, не съм напускал, отваря се приложението, както съм задал, но ме кара да вляза или създам профил? Това не е като недопускане до съдържание защото е на група на която не съм член. Просто нещо не му работи както трябва. 

Знам ли ,какви настройки си правил?

Българин да си в Германия

330169170_3432411367036974_7199389350041

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, нушо написа:

Знам ли ,какви настройки си правил?

Не съм правил никакви. Навсякъде другаде ми се засича че съм логнат и се отваря без проблеми, ако е публично де. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

с тази графична среда нещо сме в love-hate relationship, колкото и екстри да има не мога да я харесам повече от Гноме или Xfce

запомнил съм я с лагави прозорци заради драйвърите на енвидията и така си остана

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

На мен най-много ми пасна KDE. Пробвал съм различни графични среди, но тази ми пасна най-добре.

тук в по-преден пост ми се стори, че не се харесвате 🤔

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чухте ли, че оня чиче Мъск щял уж да пали сичките 33 двигателя на голямата ракета? Мъчих се да устискам да го гледам на някакво предаване на живо и май още не са, не можаха май в първият посочен час. В чатът там, доста разочаровани. Коментират как след пропуска на тоя първи час, са отишли от екипа по поддръжката и са се разхождали безцелно наоколо няколко часа, без нищо да пипнат да поправят.

преди 2 часа, нушо написа:

Добро утро!

Помага Бог, Дал Бог добро !

Открих проблема, тая страница не работи правилно с приложението(не ме засича, че съм логнат), в браузъра се отваря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Kiеli написа:

с тази графична среда нещо сме в love-hate relationship, колкото и екстри да има не мога да я харесам повече от Гноме или Xfce

запомнил съм я с лагави прозорци заради драйвърите на енвидията и така си остана

тук в по-преден пост ми се стори, че не се харесвате 🤔

Първоначално въобще не ми допадна. Gnome беше ми любима среда, но после свикнах. Натаманих, както ми харесва и пасна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, нушо написа:

Миии кой ги кара да ходят в ГДР-то?
Още малко по-на запад да дойдат, хем с хубави и топли хора ще се запознаят, хем вкусна кухня ще опитат, хем и хубави жени ще видят. Пък у ФРГ-то освен едната бира и многото мързел друго в последните години няма. Това последното са са думи на моя позната която живее в Кьолн от сума години вече.

преди 15 часа, Beemo написа:

Аве Дзвер, нямаш ли в менюто screenshot? 

@ДзВяРа!

Аз досега Screenshot не съм ял, но бих опитал. Със сирене върви ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Bubbles написа:

Аз досега Screenshot не съм ял, но бих опитал. Със сирене върви ли?

Като прекалиш със screenrecorder и започваш диета - screenshots. Много върви с аптитюдки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...