Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

Цитат

На 9 септември 1975 г. тогавашният директор на БТ Иван Славков открива Втора програма. В началото, редовните излъчвания са само за София три пъти седмично - във вторник, четвъртък и събота - от 19:00 до 22:30 ч. Основните цели на новата програма са развитие на духовните потребности на личността, като се набляга на научно-образователните програми и програмите за култура и изкуство

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Гледах стари снимки и се сетих. Даваха хубави филми там.

/cdn-cgi/mirage/7da9ee365487faf3a204c460d792ad6fbdcdbf1c709c367868c5cdc366bcd685/1280/https://www.predavatel.com/bg/istoriya/images-tv/prog-1apr95.jpg

А сега кво е, само шлака. После се чудим, новите поколения що са безмозъчни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, овню написа:

викаш, ти си му свидетел

Да и пророк нали няква нова религия щеше дасъздава

преди 2 часа, Beemo написа:

Га че ли мин са струва, че задминавами "Тежки диагнози" .

Тука сме само леките диагнози те тежките нямат стигане...

П.С Гледам форумното наци и Грухи Б иоса бая се развихриха

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, petie1 написа:

Да и пророк нали няква нова религия щеше дасъздава

Тука сме само леките диагнози те тежките нямат стигане...

П.С Гледам форумното наци и Грухи Б иоса бая се развихриха

Мати го тоя дебелеее. Остави ни в техническите теми, да се оправяме.

Ей го снощи Дзверо, търси шот - а. После всички го търсихме - а той, на бара. Шот след шот...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Beemo написа:

Ей го снощи Дзверо, търси шот - а. После всички го търсихме - а той, на бара. Шот след шот...

Е той нали дзеверо с плазмата нещо се закучи щото неуспяваше да намери програма за скрийншотове и после в линкс за начинащи питаше нещо за бактрака. Та си каза че му трябвало за нещо си аз се досетих за какво ама и тук му бях написал какво ползвам аз и на грухи бях казал ама кат нечуват.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Плазмата съ изцъкли веке! Цък! :D

Ся дъ ни ми помислите за луд, не съм!

Е крайно време беше да се сближиш с джама :beer11:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Е крайно време беше да се сближиш с джама :beer11:

Не знам колко ще продължи но само гледам как се появяват икони и надписи от рода на "Скайп вече е готов за писане". Кой по дяволите пише по Скайп? За какво ми е?

И други подобни простотии, които незнам до кога ще изтрая.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, цър-вул написа:

Щооо?

Защото незнам дори как да си инсталирам един глупав драйвър, но докато ги търся из мрежата само гледам как рефрешва дивайс мениджара и намаляват сега остана един Device ACPI\SYNA7DB5\1 и незнам докато пиша дали не се е инсталирал. https://community.acer.com/en/discussion/572474/no-touchpad-drivers-hid-ven-syna-dev-7db5-acpi-ven-syna-dev-7db5-for-acer-aspire-e5-576g

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Не знам колко ще продължи но само гледам как се появяват икони и надписи от рода на "Скайп вече е готов за писане". Кой по дяволите пише по Скайп? За какво ми е?

Ами той скайпа си е предварително инсталиран в 10ката мисля че можеше да се разкара ще те излъжа щото в момента съм на джам 7.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Ами той скайпа си е предварително инсталиран в 10ката мисля че можеше да се разкара ще те излъжа щото в момента съм на джам 7.

Не знам само казвам каквото виждам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защото незнам дори как да си инсталирам един глупав драйвър, но докато ги търся из мрежата само гледам как рефрешва дивайс мениджара и намаляват сега остана един Device ACPI\SYNA7DB5\1 и незнам докато пиша дали не се е инсталирал. https://community.acer.com/en/discussion/572474/no-touchpad-drivers-hid-ven-syna-dev-7db5-acpi-ven-syna-dev-7db5-for-acer-aspire-e5-576g

Десен клик по Старт бутона>Device Manager>десен клик по нужното устройство>Update driver>Search auto...>> Search for updated drivers on Windows Update

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

"Хлапето" не си ли гледал? Фърли му един камик и ше тръгне.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Защото незнам дори как да си инсталирам един глупав драйвър

Никой не се е родил с докторска степен

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Прави каквото си иска, ето аз само стоя гледам и нищо не мога да кажа, все едно някой от другата стая се рови в него. :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Прави каквото си иска, ето аз само стоя гледам и нищо не мога да кажа, все едно някой от другата стая се рови в него. :D

Сега почваш като грух - 6826417979256 теми, от сорта на - "Този ъпдейт, къде му е вируса ? " . Или - Майкрософт ме следят по скайп.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

'ми, 'сичко върви по график. След малко ще имаш всички драйвъри и актуализации качени. Един рестарт и си ти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Ами качва си ъпдейтите напълно нормално и после по някое време може да поиска рестарт. Абе ша му свикнеш на джама само да имаш нерви и желание да го изтърпиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Beemo написа:

А нали го   открихме дали на бара или под бара  открихме го

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, ДзВяРа! написа:

Плазмата съ изцъкли веке! Цък! :D

Ся дъ ни ми помислите за луд, не съм!

Усещам  @цър-вул  как ще ми съ изсмее.

Аа тва няма го пипам..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...