Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

А Тими се изтрил, жалко беше весело с него... Тежки диагнози яко се вихрят а аз се забавлявам с Flutter

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, petie1 написа:

А Тими се изтрил, жалко беше весело с него... Тежки диагнози яко се вихрят а аз се забавлявам с Flutter

Ще се върне, сега му е тежко, трябва да мине през това което минава и тогава.
Кой е Flutter?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А добър ви вечер.:bye1:Я да попитам понеже ме домързя да отворя тема а и не се сетих де. Някой ползва ли този измислен смесител и какво му е мнението, щото от скоро, съм с това измислено чудо и взе много да ми вдига нервите. Тече вода ама ъъъъъъъъ много слабо налягането било топла студена вода налягането супер слабо и едвам едвам тече а със старата батерия никакви ядове нямах. 

res_ba39a4744b94e8a9a2f3ea7b22ad960c.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, vlado1985 написа:

А добър ви вечер.:bye1:Я да попитам понеже ме домързя да отворя тема а и не се сетих де. Някой ползва ли този измислен смесител и какво му е мнението, щото от скоро, съм с това измислено чудо и взе много да ми вдига нервите. Тече вода ама ъъъъъъъъ много слабо налягането било топла студена вода налягането супер слабо и едвам едвам тече а със старата батерия никакви ядове нямах. 

Ползвам механичен. С копче.

c9b57deab7d9318ad364cd96d383bba3.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Bubbles написа:

Ще се върне, сега му е тежко, трябва да мине през това което минава и тогава.
Кой е Flutter?

Така е за жалост :(

https://flutter.dev/

преди 2 часа, vlado1985 написа:

Нацепил си някво кофти китайче хихи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bubbles написа:

Това нямаше ли друго име нещо като Android creator studio?

Не отделни и различни неща са това е мулти кросплатформено докат андроид студиото си е само за андроид

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, petie1 написа:

Не отделни и различни неща са това е мулти кросплатформено докат андроид студиото си е само за андроид

Демек да разбирам че Гошето иска да ръфа ябълки и да пие бозъ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Bubbles написа:

Демек да разбирам че Гошето иска да ръфа ябълки и да пие бозъ?

Да и пингвини кат мен пасе

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Леле тва chatGPT наистина ще вземе да офейка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, petie1 написа:

Нацепил си някво кофти китайче хихи

Ами аз не съм го взимал това чудо взимал го е братми и снахата и го сложил. Но същия ден когато е сложил този измислен китаец не си бях в къщи и понеже, аз на ден, много рятко пия вода и ако ходя до кухнята, то е да папам нещо или да си направя кафе и не бях обърнал внимание на китаеца че му е слабо налягането. Но майка ми измрънка че едвам едвам нещо тече и днес малко след като питах тук дали някой го има същото менте аааааа майка вика ела ела бързо в кухнята когато отидох гледам а китйчето взело да пръска. А то явно от нагреватрела незнам и аз така си мисля само де е взело че се спукало и сега ни приема ни предава. Утре го свалям и ще го запозная с кофата и веднага отивам да си купя батерия и няма да се занимавам с някви измислени чучурки правени от китайци по трудово обучение държани гладни и с нетърпение чакащи порция ориз.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bubbles написа:

Я верно бе, ей ся забелязах.

То даже и клиент за новия ИИ можеш да си напиеш и те бягство на ИИ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, petie1 написа:

Леле тва chatGPT наистина ще вземе да офейка

Аз днес го направих тоя чат разноглед та по едно време спря да ми отговаря и си помислих че може да ми се е разсърдил:lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Ами аз не съм го взимал това чудо взимал го е братми и снахата и го сложил. Но същия ден когато е сложил този измислен китаец не си бях в къщи и понеже, аз на ден, много рятко пия вода и ако ходя до кухнята, то е да папам нещо или да си направя кафе и не бях обърнал внимание на китаеца че му е слабо налягането. Но майка ми измрънка че едвам едвам нещо тече и днес малко след като питах тук дали някой го има същото менте аааааа майка вика ела ела бързо в кухнята когато отидох гледам а китйчето взело да пръска. А то явно от нагреватрела незнам и аз така си мисля само де е взело че се спукало и сега ни приема ни предава. Утре го свалям и ще го запозная с кофата и веднага отивам да си купя батерия и няма да се занимавам с някви измислени чучурки правени от китайци по трудово обучение държани гладни и с нетърпение чакащи порция ориз.

Ами ако са го взели от някоя примоция...

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Аз днес го направих тоя чат разноглед та по едно време спря да ми отговаря и си помислих че може да ми се е разсърдил:lol6:

Ти мани ами М$ искат го бутат  в джама та сети се къв цирк ще е кат ти вземе щайгата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, petie1 написа:

Ти мани ами М$ искат го бутат  в джама та сети се къв цирк ще е кат ти вземе щайгата

Все ще се намери начин да се разкара от система. Аз понеже съм си явно мазохист още си карамна джам 7 никакви ъпдейти не съм качил и всичко ми е ок а наскоро си играх по един iso образ на джам 10 да го дялкам като разкарам дефендера и някои сервизи които ме дразнят ама ъъъъъ ударих на греда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, vlado1985 написа:

наскоро си играх по един iso образ на джам 10 да го дялкам като разкарам дефендера и някои сервизи които ме дразнят ама ъъъъъ ударих на греда.

Явно тая лъжица не е за твоята уста

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, нушо написа:

Вечер добра! 

Тъщата скрила пържолите,а аз и скрих ченето .Сега двамата гледаме телевизия тихо,без да сме вечеряли...

Тъкмо няма да може да те ухапе ,ако жена ти те издаде!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, цър-вул написа:

Явно тая лъжица не е за твоята уста

Незнам може и да си прав макар че това ми беше първия опита да окастря джам 10. А преди съм си скопявал няколко xp-та vista и някои други издания на 7.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Mediterranean написа:

Знаете ли коя е най-продаваната книга в света? Ама без да търсите в Гугъл.

По спомен е Библията, ако не броим нея не знам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Mediterranean написа:

Знаете ли коя е най-продаваната книга в света? Ама без да търсите в Гугъл.

Плейбой.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро !

337284998_548492043821214_78285767103817

Млада булка отива плачеща при майка си..
-Той ми каза да вървя по дяволите..
-Ааа и ти реши баш при мен да дойдеш..🤣🤣🤣😃

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...