Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

преди 1 час, АСПЕКТ написа:
преди 2 часа, petie1 написа:

Ако ги пуснат на фронта да трепят хора. Като универсален войник. Все пак интернет е измислен от военни за военни. Компютърът(Машината)н а Тюринг е измислен да хаква кодове на Енигма по време на войната

Ами че те повечето работи се създават за военните и вече кат спрат да им вършат работа се пускат и за цивилни хихи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, petie1 написа:

Първо ни дънят кат маче о дирек на мача а сега и форумната нацистка пак се раздрънка глупости за нас хората с увреждания

Важното е да има реклами.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, rado_svet написа:

Дай градус бе! :D

Докъм 60 градуса може да се пие.

Няма ли градус,няма радост.Наздраве ! До дънце да не види слънци.

Пияница поръчва на сервитьора:
- Пет бутилки уиски и една салата от марули.
Сервитьорът:
- Извинете за любопитството, но вие винаги си поръчвате салата, а не я ядете. Защо го правите?
- В нея се пада по-меко...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, нушо написа:

Няма ли градус,няма радост.Наздраве ! До дънце да не види слънци.

Пияница поръчва на сервитьора:
- Пет бутилки уиски и една салата от марули.
Сервитьорът:
- Извинете за любопитството, но вие винаги си поръчвате салата, а не я ядете. Защо го правите?
- В нея се пада по-меко...

Падна морна глава юнашка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Българите вече се оср.аха. Да видим днес срещу Белгия немците.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, petie1 написа:

Добро утро, аз не се страхувам от ИИ даже си мисля че с него ще ни е по лесно да изработваме програми хихи

Проблемът е той какво "мисли", а не ти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, lebel написа:

Проблемът е той какво "мисли", а не ти.

А не може ли да е тя?:biggrin:

Сега сериознио  не мисля че все още е стигнал до етап да "мисли" та както казах не се страхувам от ИИ

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

А сефте

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, petie1 написа:

А не може ли да е тя?:biggrin:

Сега сериознио  не мисля че все още е стигнал до етап да "мисли" та както казах не се страхувам от ИИ

Знам ли. Може би в Тайланд. Иначе - съществително нарицателно име, мъжки род... "К'во да прайш Кен"  (Още на: https://textove.com/eksploziya-tlast-prast-tekst)

Е, затова и моето "мюсли" е в кавички. 

Има нещо, което няма да превеждам (щото не щъ, не за друго) и което представлява реалния живот, на естествения ентелект... "Иногда думаешь: всё будет круто, а выходит xyйня. А иногда думаешь: будет xyйня, и как в воду глядел!"... T'ва без AI... Та... не ми се мисли к'во ше е, когато почне да мисли...

А за преводачите - кратък... не, кратка шутка... "Как приятно лежать на голом полу, если он противоположный..."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Ko, ко станало?
За мача ли иде реч?
Ако да, то в милата рОдина цялата ситуация с фу(т)бола се изразява само с едно видео :

Германия и Белгия са приятелски мач, демек очаквам няк'во скучно равенство, но кой знае.
По-интересно ще е Турция - Хърватия, очаквам трудна двойка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Bubbles написа:

Ko, ко станало?
За мача ли иде реч?
Ако да, то в милата рОдина цялата ситуация с фу(т)бола се изразява само с едно видео :

Германия и Белгия са приятелски мач, демек очаквам няк'во скучно равенство, но кой знае.

Е, да. Нали са домакини. Автоматично се класират.

преди 19 минути, Bubbles написа:

Ko, ко станало?
За мача ли иде реч?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Мдаа, и да си подмладят отбора, че нещо мноо одъртя'а.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако конструирам поста си като онзиденшния виц (...Хванах се да бачкам на строеж...  поне нещо да чукам), бих казал - ще гледам Турция - Хърватия... барем малко се зарадвам... 

едит: а горният пък ме сети за долния...

- Опаковка успокоителни и кутия презервативи, моля!
- Хм, интересно... и кого ще е*eм така спокойно? 

бих могъл да заменя "е*eм" с "чукaме" или некой друг синоним, но нема го направя, щото според мен ше се изгубят около 30% от красотата на вица...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, lebel написа:

Ако конструирам поста си като онзиденшния виц (...Хванах се да бачкам на строеж...  поне нещо да чукам), бих казал - ще гледам Турция - Хърватия... барем малко се зарадвам... 

бих могъл да заменя "е*eм" с "чукaме" или некой друг синоним, но нема го направя, щото според мен ше се изгубят около 30% от красотата на вица...

Нещо шрифта ти убягва.

преди 1 час, Звяра!!! написа:

Банда, дъ ни спите?

Ей ви един поздрав дъ съ събудите!

Еха,много любовно го раздаваш 😂😂

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, lebel написа:

Чудя се кое е по-трудно да разбера. Диодът или теб. Или постовете на Херкулес.

преди 4 часа, lebel написа:

Знам ли. Може би в Тайланд. Иначе - съществително нарицателно име, мъжки род... "К'во да прайш Кен"  (Още на: https://textove.com/eksploziya-tlast-prast-tekst)

Е, затова и моето "мюсли" е в кавички. 

Има нещо, което няма да превеждам (щото не щъ, не за друго) и което представлява реалния живот, на естествения ентелект... "Иногда думаешь: всё будет круто, а выходит xyйня. А иногда думаешь: будет xyйня, и как в воду глядел!"... T'ва без AI... Та... не ми се мисли к'во ше е, когато почне да мисли...

А за преводачите - кратък... не, кратка шутка... "Как приятно лежать на голом полу, если он противоположный..."

Britney Spears What GIF

???

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...