Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

преди 2 часа, bioid написа:

Не съм диода, сори. :) 

Здравейте ,извинявам се ,помислих че нашия диод си е направил профил за да се шегува с нас.

Приятно участие във форума :)

преди 2 часа, bioid написа:

Може би само за пиенето.

Наздраве :beer:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Звяра!!! написа:

@petie1Преводач!:question:

Нямам идея, не го знам ама предполагам че е имал коте което е загубил..... (истинско коте де)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, petie1 написа:

Нямам идея, не го знам ама предполагам че е имал коте което е загубил..... (истинско коте де)

Ааа, добре и благодаря!

преди 7 минути, bioid написа:

Да. Беше. Почина преди време.

Съжалявам за загубата.:(

Ние да сме живи и здрави.:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, bioid написа:

Може би само за пиенето.

Няма да прокопсваш. Който ме е последвал в пиенето прави компания на котето ти. ;) 

Има един лаф: Ти на където си тръгнал, то аз от там се връщам. Анализирай го, че иначе ... съдбата на котето ти ... 

Успех!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не съм ги издирвал с европейска (или евразийска) заповед, но имам чувството, че на пигман-ите (1-9) им е писнало от подигравателното отношение  и недооценяване (меко казано)... ъъ, здесь. И наистина са се изнесли (или поне част от тях) към ... бе, там... https://www.kaldata.com/it-новини/москва-кани-българските-it-та-да-емигрир-413242.html (знам, знам, че е стара новина... просто са навързах нещата). Той, спомням си, спомена, че не знае езика, но вероятно ползва по някакъв начин услугите на Феята на Северозапада - Анка картечарката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, vlado1985 написа:

Е то и аз след малко ставам по задачки.

Задачи ли ще решаваш днес? Ще си позволя да ти дам един съвет! Купи си и ползвай електронен калкулатор! :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Звяра!!! написа:

Задачи ли ще решаваш днес? Ще си позволя да ти дам един съвет! Купи си и ползвай електронен калкулатор! :D

Задачи свързани малко с работа. А за калкулатори наскоро се бях разровил в един кашон да търся нещо и ми изкочиха една камара калкулатори стари някои още си работят ама за какво съм ги захвърлил да ме пита човек.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Задачи свързани малко с работа. А за калкулатори наскоро се бях разровил в един кашон да търся нещо и ми изкочиха една камара калкулатори стари някои още си работят ама за какво съм ги захвърлил да ме пита човек.

Ако намериш някой със антикварна стойност ще го взема! :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, vlado1985 написа:

слагай Линукс на калкулатора :D добра мечка :bye1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...