Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

преди 4 часа, lebel написа:

Той, спомням си, спомена, че не знае езика, но вероятно ползва по някакъв начин услугите на Феята на Северозапада - Анка картечарката.

И тя е гола вода по езика а Пигманите взеха да имитират човешко поведениеявно моделите наИИ напредват

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, petie1 написа:

И тя е гола вода по езика ...

Взето е предвид. Да си гола вода по(в) нещо днес е задължително условие да се произнесеш или да дадеш съвет за нещото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, lebel написа:

Взето е предвид. Да си гола вода по(в) нещо днес е задължително условие да се произнесеш или да дадеш съвет за нещото.

O tempora o mores

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аа после два реда сополи два реда сълзи срещу учебника, справка новата тема

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, dioib написа:

Няма да прокопсваш

Помислих си ,че си минал на био гориво и с нов профил ,пък съм се бил объркал :wub:

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Възможно е да излезе истина, аз също си помислих това  :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хаванският синдром прилича на абстиненция. Наркоманите кравари, като ги изпратят в нормална държава, в която няма наркоразпространение и почват да им пищят ушите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Хаванският синдром прилича на абстиненция. Наркоманите кравари, като ги изпратят в нормална държава, в която няма наркоразпространение и почват да им пищят ушите.

Така е. 😁

@AAUUXX

Като аудио експерт. Какво ще кажеш за тези слушалки?

😁

71WbWykN5mL._AC_UF1000,1000_QL80_FMwebp_

comfort-small.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, АСПЕКТ написа:

Така е. 😁

@AAUUXX

Като аудио експерт. Какво ще кажеш за тези слушалки?

😁

Качествени HI FI слушалки с динамика от 118db и поддръжка на aptX, aptX HD, AAC кодеци.

Според ревюта имат способността да се адаптират към предпочитано звучене и така се предоставя персонално най добрият звук :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Качествени HI FI слушалки с динамика от 118db и поддръжка на aptX, aptX HD, AAC кодеци.

Според ревюта имат способността да се адаптират към предпочитано звучене и така се предоставя персонално най добрият звук :)

С тапи малко ми е странно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Не понасям тапи, на десетата минута слд като ги сложа почват яко да ме болят ушите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Тези които показваш видял онова стърчащо нещо посредата на говорителя? Изглежда ми зловещо! :question:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

На мен също дизайна ми е странен.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Не понасям тапи, на десетата минута слд като ги сложа почват яко да ме болят ушите.

Не използваш правилния накрайник 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Звяра!!! написа:

Тези които показваш видял онова стърчащо нещо посредата на говорителя? Изглежда ми зловещо! :question:

Това вероятно е някаква "иновация" с цел уплътняване на ушния канал с цел възприемане на повече звук.
Лично аз го намирам за глупаво, но всеки с вкуса си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Звяра!!! написа:

Тва е за да държи контра когато го нахакаш в ухото 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Не използваш правилния накрайник 

Може, през годините съм пробвал доста, все същия е резултата, само с тези на Сони от телефоните ми горе-долу е добре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bubbles написа:

Това вероятно е някаква "иновация" с цел уплътняване на ушния канал с цел възприемане на повече звук.
Лично аз го намирам за глупаво, но всеки с вкуса си.

Аз моите слушалки постоянно ги местя напред назад, нагоре надолу и тази биберона ако от нея е главния звук, тя трябва да е постоянно във канала. Не знам, странно ми е и как ще се чува?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bubbles написа:

Може, през годините съм пробвал доста, все същия е резултата, само с тези на Сони от телефоните ми горе-долу е добре.

Аз нямам много опит със слушалки ,не харесвам този тип слушане на музика, но когато съм ползвал тапи ако накрайника е по голям ме болят ушите след това - по принцип са с три размера в комплект накрайници.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Звяра!!! написа:

Аз моите слушалки постоянно ги местя напред назад, нагоре надолу и тази биберона ако от нея е главния звук, тя трябва да е постоянно във канала. Не знам, странно ми е и как ще се чува?

Мда, значи при всяко местене на слушалките звука ще се променя защото ще се променя и позицията на тапата...
...освен ако не са измислили нещо което да предотвратява този ефект, но поне от снимката не се вижда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...