Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

преди 14 минути, Звяра!!! написа:

:mad: Защо така слънце?

Аз ходих. :P

Видя ли резултатите, ако не ти харесват и все пак проявиш желание да се възползваи от възможноста, която ти предоставят, знаеш! :cool:

Не ми се занимава,то избори има през 3 месеца.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Тетя написа:

Не ми се занимава,то избори има през 3 месеца.

Нали за това те пращам да гласуваш? Докато подрусаш дупиту и си там! :cool:

За да спрем това постоянно гласуване, от нас зависи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Звяра!!! написа:

Нали за това те пращам да гласуваш? Докато подрусаш дупиту и си там! :cool:

Не съм впечатлена от никоя партия,ще пропусна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти си знаеш, щом не искаш на сила ли да те карам сега?

Важнуту е че си добре!

Нещо интересно днес има ли? :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз да си кажа честно никоя партия от доста години не ме впечатлява и като ги гледам какви са едни хубавци изнежени те немогат да си кажат имената горките и се натискат за нещо. Направо смешна картинка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Аз да си кажа честно никоя партия от доста години не ме впечатлява и като ги гледам какви са едни хубавци изнежени те немогат да си кажат имената горките и се натискат за нещо. Направо смешна картинка.

Обаче могат да броят пари! :help:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Звяра!!! написа:

Ти си знаеш, щом не искаш на сила ли да те карам сега?

Важнуту е че си добре!

Нещо интересно днес има ли? :)

Ами за кой?! За Пп и Бело-нз си коя,която иска да махне мед сестрите от яслите и да назначи педагози ли? Аз бих била спокойна да си оставя детето да бъде обгрижвано от мед персонал а не от мадама завършила български.Мин път гласувах за Възраждане,имам познат в партията и затова.Сега предпочетох да ида да си оправя ноктите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Тетя написа:

Ами за кой?! За Пп и Бело-нз си коя,която иска да махне мед сестрите от яслите и да назначи педагози ли? Аз бих била спокойна да си оставя детето да бъде обгрижвано от мед персонал а не от мадама завършила български.Мин път гласувах за Възраждане,имам познат в партията и затова.Сега предпочетох да ида да си оправя ноктите.

Ти сега за детето ли се притесняваш?

Аз ще го гледам, :P само след това да не ме отупаш като вземе да ти приказва за котета? :D

Ноктите с ножицата не можеш ли да ги оправиш, както мен ме отряз.............еФтино и ефикасно.:cool:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Звяра!!! написа:

Ти сега за детето ли се притесняваш?

Аз ще го гледам, :P само след това да не ме отупаш като вземе да ти приказва за котета? :D

Ноктите с ножицата не можеш ли да ги оправиш, както мен ме отряз.............еФтино и ефикасно.:cool:

Тц,не мога.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Тетя написа:

Не думай 😃

Няма! Така ще ги окръцкам, че щеш не щеш ще ги махнех после! :)

Днес работим ли или почиваме?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Няма! Така ще ги окръцкам, че щеш не щеш ще ги махнех после! :)

Днес работим ли или почиваме?

Ужас😃😃😃😃

От котки на мечки ли мина? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Приказките едно време започваха с имало едно време... Сега приказките започват със според експертите...

Браво! Имаш жена - имаш проблеми, няма жена - няма проблеми. 😁

Няма жена, има козичка - значи съм попаднал в рая! Все още това не е постигнато (жена няма, слава богу, но...и козичка няма).

преди 5 часа, Тетя написа:

Иха,много яко! Кога разбра,че не нямаш влечение към жените? Извинявай за въпроса но ми стана много интересно :)

Преди 10 години.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ужас😃😃😃😃

От котки на мечки ли мина? 

Прочела си значи, аз съм хвърлил мерак на козичката на Петър ама не знам дали ще ми я даде за един ден да я паса само! :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Петър Ангелов написа:

Няма жена, има козичка - значи съм попаднал в рая! Все още това не е постигнато (жена няма, слава богу, но...и козичка няма).

Преди 10 години.

Значи е осъзнато,браво.А как се държи във връзка друг мъж? Имам предвид има ли разлики от връзката с жена,предполагам си бил в такава.

преди 7 минути, Звяра!!! написа:

Прочела си значи, аз съм хвърлил мерак на козичката на Петър ама не знам дали ще ми я даде за един ден да я паса само! :D

Защо все чуждото искаш? Намери си твоя козичка! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Тетя написа:

Значи е осъзнато,браво.А как се държи във връзка друг мъж? Имам предвид има ли разлики от връзката с жена,предполагам си бил в такава.

Не съм пробвал с мъж - имам влечение единствено към негри, пък по наште географски ширини някак си не се срещат често. И ако трябваше да пробвам, щеше да се наложи да си внеса Щатски негър, което пък е дълга, сложна и скъпоструваща процедура. При това - без гаранции за успех.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Петър Ангелов написа:

Не съм пробвал с мъж - имам влечение единствено към негри, пък по наште географски ширини някак си не се срещат често. И ако трябваше да пробвам, щеше да се наложи да си внеса Щатски негър, което пък е дълга, сложна и скъпоструваща процедура. При това - без гаранции за успех.

black-happy.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Петър Ангелов написа:

Остай ги негрите, козичките са по хубави

Goat Reaction GIF by MOODMAN

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Петър Ангелов написа:

Аааа,не съм съгласна.Имам бивша колежка излиза с негър.Аз лично не съм им фенка но пък ако потърсиш,ще намериш.А имаш ли си жена,смисъл обкръжението знае ли или криеш? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Тетя написа:

Аааа,не съм съгласна.Имам бивша колежка излиза с негър.Аз лично не съм им фенка но пък ако потърсиш,ще намериш.А имаш ли си жена,смисъл обкръжението знае ли или криеш? 

той има негър затва се крие

ама ся иска още един

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...