Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направите Backup на игрите в Steam?

Теодор Тодоров

Препоръчан отговор

1. Отваряте Steam

2. Отворете това което заградих: Untitled.png.61ce2e7e6428f83e1d042b40f3f85c85.png

3. Отваряте Backup and Restore games

4. Оставяте на Backup currently installed programs и давате Next

5. Избирайте кой игри искате да се направят резервно копие и давате Next

6. Изберете къде да се създаде резервното копие и дайте Next

7. Ако искате, можете да промените името на резервното копие и да зададете файловия размер в моя случай е CD 640MB и давате Next.

(Това работи само за игрите изтеглени от Steam). Създаването на резервното копие може да отнеме 1 час или повече в зависимост от размера и броя на игрите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ок, ама какъв е смисъла, при положение че като си инсталираш наново игрите те си пазят прогреса(сейвовете)?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Bubbles написа:

Ок, ама какъв е смисъла, при положение че като си инсталираш наново игрите те си пазят прогреса(сейвовете)?

Като ти крашне Windows-а, като ти се повредят игрите, да не се налага да теглиш игрите наново.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, то и инсталациите могат да се местят през клиента и хубавото е, че ако се наложи да се деинсталират по някоя причина си стоят закачени в библиотеката като дигитално копия и когато, човек реши да си я инсталира пак, няма проблеми и не се занимава с носители.

Как правя бекъп аз....Игрите са ми винаги инсталирани на друг диск (различен от системния). Например D:\ Ако се наложи да сменям диска (в случай, че видя, че почва да заминава) директно си копирам папката с игрите на друг диск (било то външен или вътрешен забоден в USB кутия или докинг станция) и след като инсталирам новия диск, прехвърлям отново всичко на D:\ и готово. Всичко се пази и работи (включително сейфовете на игрите, настройките на графиката, бутоните и т.н.). Дори да преинсталирам Windows пак си бачкат, защото разбира се са си на друг дял.

Така карам вече сигурно 19 години. Да, дърто магаре съм вече, но още поразцъквам чат-пат и веднъж харесала ми дадена игра, рядко я трия, дори да нямам време да я разцъкам пак, Не се знае кога ще ми се доиграе и да я има там някъде (това за игри, които не са от Steam разбира се и нямат дигитални копия).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На Steam можеш да му кажеш и просто да си верифицира файловете, които ръчно са били копирани някъде и после върнати, където Steam ги очаква - ако всичко е точно и на място, верификацията не отнема много време. Същото помага и ако умишлено искаш да преместиш някъде файловете на игрите за постоянно (и по някаква причина не искаш да го направиш през Steam).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...