Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сайтовете за онлайн флаш игри и краят на Adobe Flash Player???

Marangoza

Препоръчан отговор

преди 2 часа, plamen_petrov_80 написа:

Когато се казва, че даден сайт не работи, не е ли добре да се посочи сайта, както и OS, браузър и флаш на конкретната машина?

Не съм сигурна, че разбрах коментара Ви, пробвала съм на три браузъра, а това, което излиза е: 

"Тъй като Adobe вече няма да поддържа Flash Player след 31 декември 2020 г. и Adobe ще блокира изпълнението на Flash съдържание във Flash Player от 12 януари 2021 г., Adobe силно препоръчва на всички потребители незабавно да деинсталират Flash Player, за да защитят своите системи.  

Някои потребители могат да продължат да виждат напомняния от Adobe за деинсталиране на Flash Player от тяхната система. Вижте по-долу за повече подробности как да деинсталирате Flash Player." https://www.adobe.com/products/flashplayer/end-of-life.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 75
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 24 минути, дpъндю написа:

дава ми грешка, защотo в браузъра нямам Unity web player и ме пренасочва
виж първата картинка
https://unity3d.com/webplayer/setup/

848872301_.JPG.7d827ce8d5f26d5e756774ab188e98b3.JPG

и с това ще ми тръгне таблата ли

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

и с това ще ми тръгне таблата ли

само с лиско, последните версии на опера са хром базирани
според известието, нямам unyty и нямам идея дали ще тръгне
първо трябва да изтегля лиско и да пробвам

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Силвия Какачева написа:

Не съм сигурна, че разбрах коментара Ви, пробвала съм на три браузъра

И техните имана са, конктерни версии ...

А сайта който се опитвате да отворите е ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, дpъндю написа:

само с лиско, последните версии на опера са хром базирани
според известието, нямам unyty и нямам идея дали ще тръгне
първо трябва да изтегля лиско и да пробвам

тегли стара версия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, haidukpikaso написа:

тегли стара версия

вероятно я няма тази игра, която търсиш
с линкът който даде, тръгва директно играта от картинката

455611385_.JPG.16ab8cd9435ef52ba722c484e97db1ad.JPG

пп

повече нема да се пробвам, че мецата шъ ма убий кът разбере че съм влизал в нейния профил и фейса

Редактирано от дpъндю (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, plamen_petrov_80 написа:

И техните имана са, конктерни версии ...

А сайта който се опитвате да отворите е ...

Опера, Хром и Майкрософт едж. На уин 10 съм, а желаните игри са в сайта  http://www.5ngames.com/  Ще ми липсват...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, дpъндю написа:

вероятно я няма тази игра, която търсиш
с линкът който даде, тръгва директно играта от картинката

455611385_.JPG.16ab8cd9435ef52ba722c484e97db1ad.JPG

пп

повече нема да се пробвам, че мецата шъ ма убий кът разбере че съм влизал в нейния профил и фейса

е точно тази е

добре, мерси

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

е точно тази е

добре, мерси

ами тва е същата игра за която каза че не е тя
:no-no:

преди 8 минути, Силвия Какачева написа:

Опера, Хром и Майкрософт едж. На уин 10 съм, а желаните игри са в сайта  http://www.5ngames.com/  Ще ми липсват...

пробвано на хром и работи, само дето винаги излиза това и трябва да потвърждавам старта само за този път
438212647_.JPG.921834e3e2803c7d224b33ef4f8f41f1.JPG

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Силвия Какачева написа:

Като тази игра?

1739810454_EscapeRoomGameMysteryCraze03-Mypal.jpg.e980e38f96672bf1c6f1fe0420f272e7.jpg

или тази

Locked School Bus Girl Escape - Mypal.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, plamen_petrov_80 написа:

Като тази игра?

една камара такива игри и интелекта мий кът на маймуна, щот не можах да загрея как се играят
ами тъй де, за всяка лудница си има луди
:lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, дpъндю написа:

една камара такива игри и интелекта мий кът на маймуна, щот не можах да загрея как се играят
ами тъй де, за всяка лудница си има луди
:lol6:

Това е от искания сайт, аз такива игри не играя, даже не знам коя от всичките игри там е желаната ... просто при мен си работят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 13.01.2021 г. в 20:50, дpъндю написа:

ами тва е същата игра за която каза че не е тя
:no-no:

пробвано на хром и работи, само дето винаги излиза това и трябва да потвърждавам старта само за този път
438212647_.JPG.921834e3e2803c7d224b33ef4f8f41f1.JPG

Благодаря, че си направихте труда, но съм пробвала и двата бутона, при мен не сработи. Но направих друга глупост - четейки коментарите, реших да инсталирам по-стара версия на флаша, та изтрих съществуващия. И сега не мога да сваля никакъв. Свалих приложението Флашпойнт по идея на по-горен коментар, да си играя от компа, ама сега пък нямам никакъв флаш плейр. И отивам да пийна нещо ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Той флашко може да се намери, но дали ще работи после се съмнявам, защото самия браузър вече го блокира.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Силвия Какачева написа:

Но направих друга глупост - четейки коментарите, реших да инсталирам по-стара версия на флаша

ако наистина беше прочела коментарите, щеше да видиш че има линкове за сваляне, които не са ъпдейтнати със блокировката
дори аз съм дал линк към "калдата" и линк към "мега.нз"

преди 8 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Той флашко може да се намери, но дали ще работи после се съмнявам, защото самия браузър вече го блокира

ами моите наблюдения са такива, че не браузъра го блокира, а ъпдейт на флаша
при инсталацията съм задал "never", за автоматичните обновявания, ама при отваряне на сайт с такова съдържание, винаги ми изкачат тия два бутона от картинката
ако натисна бутон  "актуализиране на приставката"... блокира флаша и трябва да си играя да го деинсталирам и после нова инсталация на флаша

пп

аз го ползвам за онлайн телевизии, а не за игри

Редактирано от дpъндю (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

явно че малцина знаят как да си ползват флаша,
щот по тази телевизия се скъсваха с поздрави, а вече не виждам такива

http://dstv-bg.com/

943752935_.thumb.JPG.54e0463cb16afa7eeea97eaea1e059f8.JPG

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Друго имах предвид, че лека полека Adobe ще започнат сами да блокират визуализацията на флаш съдържанието по сайтовете (без значение от версията), а добавката в браузъра постоянно ще подканва да я деинсталираш и прочие. Колкото дали да се пуска или не, ми е известно. На мен от години настройката ми е била винаги да пита дали да активира флаша, а не да е перманентно активиран.

Засега обаче Ruffle не успя да подкара сайта, но един ден и това ще стане:

Untitled.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

След спирането на Adobe Flash Player не ми тръгва програмата YoWindow. Какво друго мога да инсталирам, за да я пусна?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, DVB_Racer написа:

След спирането на Adobe Flash Player не ми тръгва програмата YoWindow. Какво друго мога да инсталирам, за да я пусна?

Засега нищо...или става версия на Chrome със стара версия на Adobe Flash (или модерен като Cent пак със стара версия на Flash) или алтернативна програма/добавка. Информация от форума им:

http://forum.yowindow.com/viewtopic.php?f=29&t=35036

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...
на 12.01.2021 г. в 15:25, haidukpikaso написа:

това ще тръгне ли на ХР ?

На един компютър имам ХР profesional и флаша си работи нормално и без смяна на дати. Цъкам си игричките без пробелми!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Marangoza написа:

На един компютър имам ХР profesional и флаша си работи нормално и без смяна на дати. Цъкам си игричките без пробелми!

И версията на Flash е ... ?

Цъкаш, защото имаш стар браузър със стар Flash!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Marangoza написа:

не знам коя е твоята игричка, при мен е приложение във фейса - табла онлайн, вече не ще, другите две табли и куестите ми бачкат - за сега

между другото имах проблеми с пазаруването от един онлайн магазин за храна, и при двата ми браузъра не се отваряха продуктите

питаха ме за версиите им казах им ги, и че отдавна с ХР-то не мога да сложа нови

та целия сайт оправяха заради това, за да работи и за такива като мен, много им благодаря

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, haidukpikaso написа:

при мен е приложение във фейса

https://www.facebook.com/gameroom/download/

пробвай това има доста игрички може да си харесаш нещо

изисква аркаунт

сестра ми всяка вечер играе

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, mr. 5r0ff написа:

https://www.facebook.com/gameroom/download/

пробвай това има доста игрички може да си харесаш нещо

изисква аркаунт

сестра ми всяка вечер играе

Много благодаря

:wors:

непременно ще се пробва, дано има още табли

п.с. сега видях, не става за ХР жалко

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...