-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
След, инсталиране и стартиране на игра, се изгуби картината.
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
- 41122 отговора
- 678944 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от nikolayykolev
Привет!
Имам проблем с връзката между PS3 и телевизор. От скоро с пускането на играта започва да излиза черен екран и в горния ъгъл ми изписва HDMI (както когато го пускам). Друг път ми дава черен екран и така си остава. Пробвах с HDMI 1, HDMI 2, HDMI 3 - проблема е еднакъв, където и да свържа кабела. Взех HDMI кабел от приятел, но при него дори не излиза картина и звук, а само черен екран. Моля за съвети...
-
от mig36b
Здравейте!
Преди около седмица лаптопа ми отказа да се включи(при натискане на старт бутона завърта вентилаторите, caps lock бутона мига на интервал от един път, но няма картина и след около 3/4 секунди вентилаторите едвам работят) четох из интернет, че проблема е с процесора но след 30/40 опита, при един от тях след като, слагах и махах батерията лаптопа светна и заработи нормално. След няколко дни обаче след като го бях изключил запонча пак по същия начин. Опитах да слагам батерията да го пускам с нея, без нея, но от два дена не иска да се включи. Няма никакви звукови сигнали. Отворих го и проверих и почистих всичко. С просто око всичко изглежда наред. Пробвах да го пускам след като съм го оставил да загрее и след като е стоял цяла нощ просто включен в контакта, докато е студен... нищо не помогна този път. Имате ли някакви идеи как да се опитам да оправя нещата?
-
от Пламен Сотиров
Здравейте колеги, от известно време телевизорът (Panasonic Viera TX-26LX80P) правеше следния проблем: Когато го пуснем, не показваше картина веднага, а след известно време 20-30 минути, като през това време си имаше звук. След като покажеше картина, оставаха вертикални линии по екрана. В момента дори и след 20-30-60 минути не показва картина, стои бял екран, но има звук. Какъв може да е проблемът, и ако може да се ремонтира, колко би струвало? Прикачвам 2 снимки.
-
от Tihomir Tilev
Здравейте имам следния проблем от скоро.Като си пускам pc-то от начало няма никаква картина на монитора но bios,windows си зареждат нормално просто аз не го виждам това като монитора седи без картина около 10-15 мин и после всичко си е нормално пробвах на телевизора но ако не се е показало нищо първият път на монитора няма картина и на телевизора но ако е заредил вече и ми е показал картина в повечето случаи се показва картина и на телевизора.От какво може да е това и как да го оправя?
Характеристики:
CPU:Intel Core i5 750 2.67GHz 4 Core
GPU:NVIDIA GeForce GTX 570
RAM:6 GB
Ако трябва нещо друго ще дам.
-
от PiroEfekta
Здравейте,
днес опитах да свържа монитора си към компютъра чрез HDMI кабел вместо VGA и картината беше доста грозна и не се побираше цялата на екрана, а с VGA кабела си беше както трябва.
Защо?
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.