-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Възстановяване на флаш памет с неразпознат етикет на диска(unrecognised disk label)
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
Подобни теми
-
от ImagineMe
Здравейте!
Имам проблем относно реда на изпълнение на музикалните файлове, записани на флаш памет и пускани на трансмитер в колата. Именувал съм файловете под имената "1. Някаква песен", "2. Друга песен" и така нататък, като исках да са в точен последователен ред. Обаче трансмитера на колата ги пуска разбъркано и когато искам да отида на песен 218, да кажем, се пуска съвсем друг файл, наименуван "136" например. Това оправя ли се при CD Плейър със слот за флашка или така ще си остане? Ако има някакъв начин да се оправи, помогнете, моля.
-
от Християн Панов
Добър вечер на всички четящи!
При всеки опит да запиша по-голям филм на флаш памет, за да си го гледам на телевизора получавам грешка и не мога да си обясня каква би могла да е причината.
Тествал съм флашка 120гб и абсолютно никакъв филм над 5 гигабайта не може да се запише успешно без следната грешка: Снимка
Целта ми е да си изтегля релийз с перфектно качество и звук Dolby Digital. Проблемът от флашката ли е или има друга причина , за да знам дали да купувам нова?
Помагайте
-
от fresh_bones
Помогнете ми със избор на добра надеждна флашка до 8 гб . Не ми трябват повече защото няма за какво да я ползвам.
-
от protechnics
Здравейте
искам да си заредя магазинчето с флашки
но идеята и да има кирия
Та ... въпроса ми е : знаете ли от къде да си кушя флашки на най-най-най-ниска цена ?
Всички ми викат МОСТ Компютерс ама нещо не ми се виждат евтини там
Няма ли по-добра оферта някъде ???
-
от gibson58
Целта на упражнението е работа с файлове по-големи от 4 гиги. Exfat,ntfs или друго?
И това скъсява ли на живота флашката .Четох някъде ,че NTFS-а скъсява живота им...
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.