Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ЗА КОГО ще гласувате избори 2021

Генадий 35 годишен

ЗА КОГО ще гласувате избори 2021  

50 гласували потребители

1. 1. ЗА КОГО ще гласувате избори 2021

• ГЕРБ -СДС
    • БСП за БЪЛГАРИЯ
    • ВМРО
    • ДПС
      0
    • АТАКА
    • ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ
    • ВЪЗРАЖДАНЕ
    • Глас Народен
    • ИМА ТАКЪВ НАРОД
    • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ
    • РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ
      0
    • ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!
    • Партия на ЗЕЛЕНИТЕ
      0
    • АБВ (Алтернатива за българско възраждане)
    • МИР
      0
    • БЪЛГАРСКА ПРОГРЕСИВНА ЛИНИЯ
    • Движение ЗАЕДНО за промяна
      0
    • няма да гласувам страх ме е от ковит
      0
    • други
      0
    • не подкрепям никой

Препоръчан отговор

вота е явен за да няма скрито покрито и нагласено

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 676
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

По принцип бих гласувал за "Глас народен", но не смятам че след като не живея в България е редно да решавам аз кой ше управлява там, по същата причина не разбирам и нейстовия рев на някои хора и партии за правата за гласуване на българите в чужбина поне половината от които са хора които не са стъпвали на родна земя от десетилетия а от останалите не повече от 50% поне 30% сме хора които идват там като туристи за някоя и друга седмица и си тръгваме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма за кой! Просто няма. Всичко кара по един и същи сценарии.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз не гласувам, мързи ме да се разкарвам до посолството при ония противните там, който се подиграват с българите искащи да си сменят личната карта при тях.

Ако можеше от компютъра да гласувам, например като платя 10 цента от банкова карта Маестро, по което ще ме разпознаят че съм аз и ЕГН е правилно, тогава може да си помисля.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз не гласувам ето защо

Цитат

Да ти кажа ли правичката? — И едните, и другите са маскари!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За ГЕРБ разбира се.

Който гласува против ГЕРБ получава гарантирано старите червени съсипници които са в пъти по зле от ГЕРБ

Плюс стандартните екстри  /не кожен салон/  - ДПС  , корупция, ДС агенти, корупционери , недосегаеми олигарси и не на последно място - изолация от ЕС или най малкото отдръпване и спиране на фондове, спиране на програми или казано на корупционен червен език - пари .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, miro20 написа:

гарантирано старите червени съсипници

Докога бре? Докога ще се делите на цветове и не знам още какви глупости?

ГЕРБ какви са на цвят апропо?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bubbles написа:

Докога бре? Докога ще се делите на цветове и не знам още какви глупости?

ГЕРБ какви са на цвят апропо?

Кой дели  по цветове ?

Аз деля по резултати.  - Имаш червено управление - съсипия и провал и спиране на пари и европроекти.

Няма  ги тия червени съсипници  -държавата върви по един или друг начин все пак напред. :hush:

Най грозното в сегашната ситуация е че ... няма нови алтернативи.

Аз нямам нищо против такива. Но имаме "алтернативи" които са точно тези които направиха пенсиите 5 $.  Които доказано са лъжци и манипулатори, които с викове "мутри вън"  и имена на коалиции "мутри вън" , знаем че доказано играеха за мутри и олигарси . Галевици,адвокатки на мултигруп,  бабикянски фейкомети и т.н.

Помедитирай върху това, а не върху цветове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, miro20 написа:

Кой дели  по цветове ?

Аз деля по резултати.  - Имаш червено управление - съсипия и провал и спиране на пари и европроекти.

Няма  ги тия червени съсипници  -държавата върви по един или друг начин все пак напред. :hush:

Аз нямам нищо против такива. Но имаме "алтернативи" които са точно тези които направиха пенсиите 5 $.  Които доказано са лъжци и манипулатори, които с викове "мутри вън"  и имена на коалиции "мутри вън" , знаем че доказано играеха за мутри и олигарси . Галевици,адвокатки на мултигруп,  бабикянски фейкомети и т.н.

Абе то че няма алтернативи няма, поне не и от силните партии, а те са силни щото овците гласуват все едни и същи и като ги питаш "Що бре?" Викат "БА че той кой ще гласува за другите!?" и те така...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще ми се да констатирам за 20 години мутро-тикви що нещо се разпродаде и колко нови дългове имаме да плащаме. Колко милиарда профукаха и колко отидоха за угояване на прасета и калинки.

Ясно е че Жан Виденов няма чекмеджета с пачки и кюлчета, ама мутрата - пожарникар има.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 часа, miro20 написа:

Кой дели  по цветове ?

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз само да попитам не подкрепящите никой - нали сте наясно, че решението ви е полза на герб?

п.п. инак все още съм в размисъл - от една страна, че трябва да се гласува за някои, трябва; но от друга страна, които и да спечелят изборите, не ги виждам да изкарат цял мандат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, sound написа:

Аз само да попитам не подкрепящите никой - нали сте наясно, че решението ви е полза на герб?

ГРОБ е само Боко Тиквата, без него става същото като царската партия, преминава автоматично в небитието.
А Боко вече няма никога да е премиер, той вече е бита карта.
Значи забравете за ГРОБ такъв какъвто беше до сега, помина се.
Боко ще се опита да дърпа конците в сянка, както го прави Доган Паша.
А дали ще му се получи, ще зависи от тъпите бг избиратели. Ако тъпите отидат да гласуват, може и да стане сив кардинал Боко Тиквата. Ако се направят на разсеяни, не знам тоя път дали ще стане само с крадене на вота на нормалните избиратели да го броят уж че е бил за ГРОБ.
Ще зависи и от волята на господарите от Вашингтон. Ако те му наредят на Боко да се покрие и да не участва повече в мега краденето на държавните пари, тогава може и да изчезне някъде в Дубай и той, ама без да казва къде е, за да не изгние у пандиза.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сякаш аз съм го писал :

Готвят ли ни „програмно правителство“ под юмрука на президента Радев ?

Цитат

Иван Михайлов

Остават по-малко от две седмици до началото на предизборната кампания за парламентарния вот на 4 април. Още от сега може със сигурност да се предположи, че това ще са „най-калните“ избори в историята на България.

Защо ? Очаквайте мръсна кампания, „черен пиар“, компромати и тотална мръсотия. Срещу ГЕРБ и персонално срещу Борисов. Всичко това бе заложено още от лятото по врема на т.нар. Масови протести, инспирирани от президента Румен Радев, излязъл с прословутия вдигнат юмрук пред сградата на „Дондуков“№2.

Както призна няколко месеца по-късно Гошо Боеца от Видин, употребен за пореден път и изхвърлен като парцал от умно-красивите и червените им кукловоди, „водачите на протеста“ от бившето „Отровно трио“ са били подготвени за събитията доста преди прокурори и следователи да влязат в президентството. Чакали са само повод и сигнал от Радев.

Не случайно месеци по-късно Хаджигенов и Бабикян „спонтанно“ се подслониха под полата на Мая Манолова, абстинентна за власт, зад която наднича революционерът от Дубай Васил Божков.

Който пък в СРС-та си разказва как се манипулират протестите. Бяха излети реки от омраза, черен пиар и манипулации срещу Борисов. Бесилки, черни чували за трупове, ковчези и помия. Нали не си мислите, че това няма да продължи и по време на кампанията ? Манолова ще открива „наркооранжерии на Борисов“ на Околовръстното, ще има още от сериали на живо от магистрали, свлачища и т.н. Всяка дупка на пътя ще се следи под лупа. Нищо, че фирмите на Божков „Мостстрой“ и холдинг „Пътища“ строиха нагъналия се участък от магистрала „Тракия“ към Чирпан по време на Тройната коалиция, когато пътен шеф бе Веселин Георгиев-Батко (И БРАТКО). И логото на фирмата още стои по мостовете над „Тракия“. Не съм видял нито Манолова, нито Христо Лодкаря да се включват на живо от този участък.

Нооо….всичко е позволено в името на властта. Една скоба. Манолова веднага се чучна до президента Радев, като обяви, че напълно го подкрепя за втори мандат.

Забележки, меко казано, към Радев нямат и от т.нар. Градска десница. Очакваме и те да го подкрепят за втори мандат или поне за втория тур на изборите, като издигнат проформа някой неизбираем ТрайчоТрайков.

Зад президента са Румен Петков-Запалката, Томов-Лупи и други другари.

Това не ви ли прилича на „свирен мач“ или задкулисие ? И то от тези,които най-много крещят, че се „борят със задкулисието“.

Виждате ли накъде ни насочват кукловодите ? Някои хора, като шефът на ДСБ Атанас Атанасов, не издържаха на напрежението и нетърпението да влязат във властта и започнаха да издават част от сценария.

Та Атанасов тропа по масата в телевизионните студия и настоява, още преди да е започнала предизборната кампания, да получат мандат за съставяне на правителство като трета политическа сила. Ми ако ДБ е пета политическа сила, както показват социологическите проучвания ? Що пък те да вземат мандат, а не Слави Трифонов например ?

Да не би да имат уговорка с президента Радев, към когото нямат никакви забележки, по предварителен сценарий ?

За „програмно правителство“, което като смокинов лист да скрие коалиция на ДБ с БСП и ДПС, маскирано като кабинет на спасението ? Съставено от „експерти“, а всъщност под юмрука на президента Радев ?

Затова ли Атанасов и сие са сигурни, че ще имат подкрепа на БСП ?

И не се гнусят от нея. Този мач вече бе игран на местните избори в София миналата есен. Всички кметове от ДБ са избрани на втория тур с гласовете на БСП и обратното, както е в случая с кмета на „Изгрев“. Който пък върна плочата на „Петимата от РМС“. Явно Христоивановци не се притесняват от такава подкрепа. Нали пратиха главният секретар на ДСБ Мачиков да преговаря с Копейкин, Лупи и други комунистически уроди лятото. Нали Нинова призна, че са водили пазарлъци с ДБ, което после свенливо бе отречено от умно-красивите.

Само не знам как ще се разберат помежду си. Едните искат да свалят Гешев, други да уволняват Националния оперативен щаб, трети Народен съд. Хаджигенов пък ще премахва прокуратурата и спецсъда. И всички са „незаобиколими фактори“.

Да се върнем на изборите. Нали не мислите, че юмрукът от „Дондуков“№2 няма да участва в предизборната кампания ? Бъдете сигурни, че ще участва. С отровни изявления, със стисната устичка. Спомнете си европейските избори и участието на Радев в предизборни мероприятия на БСП в страната.

От няколко месеца той „подгрява“ с твърденията, че изборите ще са нечестни, че ще има измами и манипулации, а от скоро започна да заплашва, че ако „бъдат избрани сегашните управляващи“ България ще потъне.

Неговите изявления „странно“ съвпадат с тези на Манолова и пажовете й, на Христоивановци. Още от сега в социалните мрежи се подготвят протести срещу изборните резултати.

Дежавю. Все пак Мая бе автор на „Костинбродската афера“. А Бабикян майстор на фалшивите новини, баща на фейксайтове и политическа помия.

Затова казвам, че това ще са „най-калните“ избори в историята на България. Защото никога досега държавен глава не е водил предизборна кампания. А Радев прави това от лятото на миналата година.

За разлика от други избори този път ГЕРБ ще има проблем, защото ще получава „приятелски огън“ и „нож в гърба“ от бившия втори в партията Цветан Цветанов.

Колкото и да се прави на „незаобиколим фактор“ неговата задача е само една. Да „къса живо месо“ от ГЕРБ. Или казано по-просто да отнема гласове от бившата си партия. Колкото повече вземе, толкова по-добре. Публична тайна са топлите връзки на Цветанов с Атанас Атанасов. Последният бе назначен за шеф на вътрешната комисия в предишния парламент с ходатайството на Цветанов.

Забелязвате ли, че в „калната кампания“ влизат само „изпрани политици“, които се борят срещу мутрите и хунтата ? Мая Манолова, свързвана с Братя Галеви, с поправката Ванко 1, Костинбродската афера, КОЙ и Пеевски,автор на калпавия изборен кодекс срещу когото сега реве, Румен Петков-Запалката, предизвикал най-големият скандал в МВР, срещал се с мутрите Галеви, организатор и пряк участник в източването на седем банки от Аферата „Акрам“, Александър Томов-Лупи, бивш вицепремиер, съден за източване на „Кремиковци“ и ЦСКА, собственик на офшорни компании, Татяна Дончева, адвокат на „Мултигруп“ и доста „мутри“, Христо Иванов, бивш министър на правосъдието, с две години трудов стаж през живота си, храненик на чужди фондации, а сега на издръжка от съпартийци, Цветанов, майсторът на апартаментите, бивш вътрешен министър заради когото България постоянно е осъждана в Страсбург, но плащаме ние данъкоплатците. А да не забравим и Трубадура на чалгата и мутрите Слави Трифонов.

Списъкът е дълъг. Тези хора са „новият морал“ и „новите политици“, които под юмрука на Радев, с началник кабинет свързания с Васил Илиев, ВИС-2 и Държавна сигурност Агент „Майстора“, ще борят „мутрите“ и „хунтата“. Звучи като виц, но за съжаление е истина.

пп

Черепа с анонс :

https://www.facebook.com/VassilKrumovBojkov/posts/290503482507629

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Ще зависи и от волята на господарите от Вашингтон.

Е то най- вече от тях зависи - ние, който и да си изберем, не го ли харесат янките и европейската глутница, няма да го бъде, "пък ако ще турско да е". И впрочем тук е особеността, че всичките тия "алтернативи" са достатъчно добре познати из ЕС - Бою си е мършляк, ала с него намериха някакъв общ език. От останалите комици, не виждам нито един, който да има поне някаква представителност и дипломатическа дискретност - как ще водиш европейски преговори, при положение, че си непособен на елементарна хигиена и си широкоизвестен путинолизач. Щом един уставняк, като Радев, който поне е способен да говори гладко, вече не го броят за фактор, то какво остава за другите шушумиги.

п.п. ДПС са все още един от мастодонтите на политическата трагедия у нас, пък нека хората си мислят, че Доган бей е бита карта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, miro20 написа:

......

По всичко се очертава, че най- големия резил ще претърпят от ДСБ - ако един чалгар ги задмине, тия по- добре да се хвърлят от някой мост.

преди 1 минута, Mapuku написа:

бойко мутрата няма алтернатива да разбирам.

Щото ти е непонятно, какво е да имаш собствено мнение? Щом си зачакал на мен да ти заповядам за кого да гласуваш, значи почакай още малко - все още не съм решил, време до изборите има, тъй че не се тревожи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 21.02.2021 г. в 17:42, miro20 написа:

Черепа с анонс :

Продължението 

- намери си патерица, и това е "партията на повикване" - БНО

https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-mandatonositelyat-na-bozhkov-s-partiya-kukuviche-gnezdo-obsluzhva-savetnik-na-radev-pishtova-i-milionerkata-baneva-snima-se-gol-s-tikva-pred-genitaliite

заедно с Мая галевица и сволочите около нея, да се обединят с ново име - коалиция "Мутри, изправете се" .

Може да бъде изображение с 8 души, стоящи хора и текстово съобщение

https://www.facebook.com/desislava.atanasova.18659/posts/2838366583044641

Това са "новите лица, новото бъдеще, новата алтернатива"  на "гадните ГЕРБ" :) 

"мутри, изправете се " !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гледам, че се е получило объркване при избора на вариант. В бюлетините има опция "Не подкрепям никой". Гласовете от нея се преразпределят за партиите, които влизат в парламента. Правилният вариант в случая е "Няма да гласувам". От друга страна негласуването показва незаинтересованост за бъдещето на страната и съгласие с избора на останалите. При всички случаи няма вариант за измиване на ръцете.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Негласуването не означава незаинтересованост за бъдещето на страната в никакъв случай,  като не виждаш нищо читаво в листите не виждам смисъл човек да си губи времето да им играе в изборните циркове.  Аз 99% няма да гласувам,  освен ако Трифонов не извади някакъв интересен кабинет от неопетнени експерти и доказани специалисти.  Другите партии не виждам смисъл да ги коментирам.  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Michigan111 написа:

...  като не виждаш нищо читаво в листите не виждам смисъл човек да си губи времето да им играе в изборните циркове. 

Смисъл все още има, но липсва масовост. Нищо, че все не са читави, въпроса е масата да осъзнае, че чрез вота си на практика може да ги пренарежда, защото наистина го можем и едва тогава ще е възможно да се появат, и читави лица, защото такива хора много добре знаят, че единствения им защитник, гръб и подкрепа в политиката ще бъдат тъкмо гласоподавателите им. Добронамерен човек в политическите среди няма на какво друго да разчита, той ще е, като овца сред глутница вълци, тъй че на избирателите се пада ролята на кучета- пазачи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Генадий 35 годишен написа:

ще е хубаво да  влезе славчо

много голем чалгаджия е тоя рапон

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...