-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2021година. ☀️ 1 2 3 4 554
от barbuncela, в Празни приказки и забава
- 13849 отговора
- 326721 прегледа
-
- 494 отговора
- 11603 прегледа
-
- 47360 отговора
- 1000810 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от darinaaxx
Здравейте имам нужда от помощ с тази задачка сорс кода трябва да е във Visual Studio.Въвеждане на числова редица (число по число) и след приключване на въвеждането, извеждането й на екрана (наведнъж – едновременно на всички числа в реда на тяхното въвеждане). Дефинирайте каквито прецените контроли в графичния интерфейс и променливи в сорс-кода – избор на програмиста.
-
от martin0566
Вие използвате ли Nvidia Geforce Now Cloud Gaming? Аз лично го ползвам откакто е излезнал извън бета версията и съм горе-долу доволен. Понякога е пикселизирано, понякога не,защото сървърите понякога са натоварени, но по-често върви без проблем. Кажете какво е вашето мнение на Geforce Now.
-
от Анита Христова Трифонова
И ТАМ НОМЕР-СИЛЕН СЪПРОВОД,ЧЕ ДА НЕ СЕ ЧУВАТ ДЕЦАТА.НИЩО ЧУДНО,БОЙКО АЛЕКСАНДРОВ- БОХОТСКИ УЧИТЕЛ ПО ГЕОГРАФИЯ СЕ ПРОЯВИ С ТЕХНИКИТЕ СИ. ХЕМ ГО ПРЕДУПРЕДИХ КАТО МОЙ СЕЛСКИ, НО МОЖЕ ДА Е БИЛО ЗАЛОГ ДА ПРОВАЛИ ДЕЦАТА, НО ТАКА И ТАКА НЕ СТАНА ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕТО, ЗА КОЕТО СЕ НАТИСКАШЕ. Остана си просто момче.
sekirata Niamalo mikrofoni obache samo za horistkite
sekirata Pei uchilishtno zvunche
-
от Нелина
Здравейте! Може ли някой да ми помогне с тази задача, опитах се сама но нея разбирам. Не мисля да следвам с математика, а със съвсем друго, така че не е проблем за неразбирането ми по мат...
Моля хора от сорта на ,, АААА АКО ТИ ДАДЕМ, КАК ЩЕ СЕ НАУЧИШ ДА РЕШАВАШ" да не пишат под коментарите. Никога не съм била добра по математика. Повтарям няма да кандидатствам с математика. Опитаха се да ми обяснят решението на тази задача, просто не мога да разбера, от малка не разбирам нищо по математика. Та моля да няма агресивни коментари, ако нещо не ви е харесало по тази тема, подминете, никого не карам да ми помогне. Благодаря предварително!
-
от Нелина
Ако някой може да помогне, бих бил благодарен. Задачите са на снимката.
2 задача ми е по- важна
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.