Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за телефона с която да записвам лекциите със звук

Black.Star

Препоръчан отговор

Здравейте,студент съм и търся програма с която да записвам лекциите на професорите ми от браузъра в които отваряме линка на лекцията и се присъединяваме,въпроса ми е дали знаете някаква безплатна програма с която да записвам лекциите от браузъра на телефона заедно с това как професора говори.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, dimy написа:

С телефона записа ще е много слаб, освен ако не си на метър два от лектора.

В момента сме онлайн и лекциите се провеждат в bigbluebutton и провесорите ни пращат линк за да се включваме в лекциите,но аз влизам в лекциите през телефона и затова питам за някакво приложение за телефона дето да записвам лекцията както съм отворила браузъра,тоест да запиша екрана на телефона но искам да запиша това дето говори професора,а не моят глас

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето това нещо трябва да записвам,но с които и приложения да пробвам дори и с вграденото не се чува това което говори професора,а на мен ми трябва да може да се чува неговият глас 

Screenshot_2021-02-25-09-34-54-065_com.android.chrome.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siam.voicerecorder&hl=bg&gl=US , в момента я дават безплатно, иначе е платена. Но си купи и микрофон.

Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дано правилно съм разбрал питането. Аз съм ползвал спорадично екранен видеорекордер. В iOS след 11, всички тел притежават тази възможност. Записвал съм новини. Сега пак опитах, БНТ на живо, съвсем нормално си записа звук и картина. 

IOS екран запис

Започвайки с iOS 11, мобилната операционна система на Apple има функция за заснемане на видео, която ви позволява да заснемате всичко, което се случва на екрана на iPhone или iPad, и след това да запишете видеофайла в галерията. Ето какво трябва да направите за това.

1. Отворете Настройки → Контролна точка → Конфигуриране на контроли.
  2. Намерете елемента “Record Screen” в списъка и кликнете върху зеления плюс пред него.
  3. Излезте от настройките и отворете “Контролната точка”, като преместите долния край на екрана нагоре.
  4. В долния ред на иконите ще се появи иконата “Screen Recording”.
  5. Кликнете върху него и записът започва точно три секунди след отброяването.

По време на записа, лентата на състоянието ще се превърне в червена, като сигнализира процеса на заснемане. След края на видеоклипа се записва в стандартното приложение “Снимки”, където може да бъде споделен по удобен начин или качен в облака.

ИЗТОЧНИК - https://edwardsrailcar.com/sveti/kak-da-zapisvate-video-ot-ekrana-na-iphone-ili/ 

За Андроид трябва да се изнамери най-удачното решение  без реклами и да не забива зверски.

https://play.google.com/store/apps/details?id=videoeditor.videorecorder.screenrecorder&hl=en_US&gl=US

Но ако не съм разбрал питането, прося милост

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ей този вършеше работа на жена ми...и най далечния глас улавя...рядко добро приложение

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.media.bestrecorder.audiorecorder

съвет:попаднете ли на добро приложение,правете му бекъп,защото останах потресен онзи ден колко читави приложения липсват не само в google play store,а изобщо

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...