Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Почина рапърът DMX

Milkydead

Препоръчан отговор

DMX e от старото поколение рапъри които живеят с уличниците навици които хората очакваха от тях.Загинал е днес в следствие на сърдечна недостатъчност.
RIP Ърл Симънс музиката ти беше харесвана от няколко поколения та чак до днес.
Почина рапърът DMX - US - Новини (novini.bg)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може би  ще наруша правилото ..................за мъртвите или добро,или нищо!Сърдечна недостатъчност в резултат на какво?Защо така между другото сте го спестили?Не знам за музиката му.........всеки има мнение,вкус ,предпочитания,няма да споря,но той като личност и човек е бил меко казано лош!Не виждам защо трябва да се отдава почит на един откровен бандит със стотици прегрешения и арести през живота си!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кой тоя бе? 100 Кила ли?
Късно са го убили опиятите! Направил е тежка раздяла със света и не му е понесло, винаги е така накрая.  Останал е недоразбран от света преди да политне.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В този стил не може да се говори за музика, защото такава няма. Тук основното е текста! Примерно Ицо Хазарта:

Имам човек в НАП
И ми дреме на гъза
Имам човек в КАТ
И повече нема да хода да се реда
Имаме човек и тука
Имаме човек и там
Имам от къде да купа
И да ти продам...

И съответно :

Niggas say I'm bugging
And ask me what's that shit I'm on
Cause I did them wrong
Carry breezy, and get 'em gone
What I'm on is some real "fuck the world" shit...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Писал съм че човека е живял с уличните си навици каквото е реномето на рапърите изобщо , въпреки че съм объркал думата , в статията всичко си пише какво негодувате.А в България DMX e много харесван и хлапетиите още го пускат на телефоните си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Христовият изобличава ереста, лъжехристовият съди еретиците.

Когато отдаваме почит някому в смъртта му, ние молим Бога да му прости, понеже, той вече сам не може да се моли.

Бил грешен. Това не е наша работа. Съденето е в прерогативите на Господа, срамно е да съдиш себеподобни. Защото си от същият паднал вид.

Когато нечестивец проклина сатаната, той проклина душата си.

Бог да прости.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Iztre6tel написа:

Съденето е в прерогативите на Господа, срамно е да съдиш себеподобни. Защото си от същият паднал вид.

В този ред на мисли защо не вземеш да закриеш съдилищата,или интересно ,ако утре станеш потърпевш на някакво престъпление към господ ли ще се обърнеш ,или към съдилищата?Това ,че сме от един и същи вид пак не дава правото да поставяш хората под общ знаменател,особено пък с този, притежавал малко "човешко" в себе си!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Слави Маринов написа:

защо не вземеш да закриеш съдилищата,

Писах принципно, думите ми не са срещу вас, а срещу склонността ни да съдим човеците, вместо греховете.

Съди съдът. За да има процес, трябват Съдия, Обвинител, Защитник, понякога съд заседатели. И минимум 40 дни от кончината. Ако това липсва, приличаме на клеветници в скръбен час.

Не се сърдете, а пак прочетете, с разбиране.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Слави Маринов написа:

В този ред на мисли защо не вземеш да закриеш съдилищата,или интересно ,ако утре станеш потърпевш на някакво престъпление към господ ли ще се обърнеш ,или към съдилищата?Това ,че сме от един и същи вид пак не дава правото да поставяш хората под общ знаменател,особено пък с този, притежавал малко "човешко" в себе си!

Aз подкрепям предложението ви.Да не забравяме че според научните и философските виждания човешката воля е предопределена така че каквото и да се случи е напълно неизбежно , което напълно изчиства човека от каквато и да е морална отговорност за каквото и да е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Milkydead написа:

човешката воля е предопределена

Нима?Това според мен(воля и предопределеност) са абсолютно несъвместими понятия!Чел си странни научни и философски текстове...........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, Iztre6tel написа:

Писах принципно, думите ми не са срещу вас, а срещу склонността ни да съдим човеците, вместо греховете.

Ще ти кажа едно. Моли се да има съд и в отвъдното! А не да прикриваш уродите, които вършат безчинства, тормозят хората и убиват невинни. А за някои това е наслада дори! Ако си мислиш, че ще си държа езика зад зъбите, не си познал. Нека ги изпратим подобаващо с глупостта им. Дано има съдник след нас, но уви такъв няма! Това са го измислили за теб, за да те контролират и за да намериш утеха, защото на човек му се иска да сглоби пъзел за смисъла на живота и когато това не се случва губите ориентир!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 11.04.2021 г. в 10:58, Бонбон с катран! написа:

Ако си мислиш, че ще си държа езика зад зъбите, не си познал.

Аз? Аз искам да запуша нечия уста?

И как да стане това, на форум за разлафка? :cantbelieve:

Не бойте се, никой няма да ви запуши устата. Тя си е ваша. Свободен сте да си я ползвате както искате и както ви повеляват възпитанието, образованието и нагласите към околната среда. Вам задръжки ви не требат.

Вие сте гладитор, с комп мишка в ръка, вместо меч. Възвестявате свободно освободената си от смисъл мисъл. Завиждам ви.

Не хвърляй бисерите си на свинете, да се не повърнат, че да те разкъсат.

Не постилайте на магарето рози. Й.В.Шпрее

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аве я марш всички форумни овчари и лаладжии.

DMX е емблематичен хип-хоп изпълните, където бая поколения отраснахме с тия легендарни хитове.Той е от класата на 2PAC ,dr. DRE, Snoop Doog. Давал съм луди пари за оригинални матрични дискове на DMX.

Любимите ми парчета са

Може да се гордеем, че и българин има дует с него 

Почивай в мир!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, Чингис Хан написа:

Аве я марш всички форумни овчари и лаладжии.

DMX е емблематичен хип-хоп изпълните, където бая поколения отраснахме с тия легендарни хитове.Той е от класата на 2PAC ,dr. DRE, Snoop Doog. Давал съм луди пари за оригинални матрични дискове на DMX.

Амин братко.

Лека му пръст и от мен и благодарност за хубавите песни с които съм израснал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...