Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Микрофонът ми бръмчи, но като докосна компютъра и се оправя?


Препоръчан отговор


Здравейте, на скоро си закупих нов компютър с нови слушалки! Две седмици беше добре и в една сутрин, пускам си компютъра и децибела се е вдигнал на зелено и не се променя!?

След като докосна компютъра, бръмченето се изчиства и започвам да се чувам нормално на микрофона. И в момента в които си махна ръката бученето се връща и продължава без да спира!

Всички настройки му променях, дори изтеглих Realtek за аудиото, но не помага, даже и noise suppression му добавих и пак същата работа!?! Компютърът ми е напълно здрав, преинсталиран, нови слушалки! Просто като докосна в която и да е част на компютъра - капака и звукът се оправя! Не знам каква връзка прави машината със слушалките, че при едно докосване и всичко е 6, за пръв път ми се случва такова нещо, търсих информация в интернет с моят проблем и не намерих. Та ако някой има същият недостатък у машината си, бих се радвал да ми помогне - Благодаря!

проблем с звука.png

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Звучи като проблем с електрическата мрежа.

Как е включен компютърът? Ако е на разклонител, има ли други неща, включени там? Ако има климатик, телевизор или някакъв друг по-голям консуматор наблизо, влияе ли да го изключиш?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А до микрофона докосваш ли се или той е статичен? Провери ли буксата дали не се е разместила?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На отделен контакт съм с 2 разклонителя! Единият ми е свързан с първият и реших да пробвам, да изключа компютъра от втория където съм свързал щепсела за компютъра го преместих към първия разклонител. И при пускането вече се оправи! Явно в това е било проблема, но благодаря все пак, че се отзовахте и любезно ми помогнахте с ваши мнения и знания - Благодаря Ви!🙂

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да не би вторият разклонител да не е бил заземен както трябва (или изобщо да няма заземяване)? Става въпрос за клемите отстрани на щепсела (и съответно в гнездото на разклонителя).


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, altazBG написа:

На отделен контакт съм с 2 разклонителя! Единият ми е свързан с първият и реших да пробвам, да изключа компютъра от втория където съм свързал щепсела за компютъра го преместих към първия разклонител. И при пускането вече се оправи! Явно в това е било проблема, но благодаря все пак, че се отзовахте и любезно ми помогнахте с ваши мнения и знания - Благодаря Ви!🙂

Не това е бил проблема, но следващия път размърдай жакчето!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване