Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Таблет Galaxy Tab 3 8.0 - не тръгва

Featured Replies

Здравейте, имам проблем с въпросния таблет. Точният модел е SM-T310

Доста време беше седял в шкафа и сега не иска нито да зарежда,нито да тръгне.

Отворих го и разкачих батерията, премерих я и беше на 0 V . Свързах я със зарядно и я заредих до 4.2 волта . След това я закачих към таблета, но отново нито иска да тръгне да зарежда,нито да се стартира.

Със задържане на power и volume up или volume down пак не става.

Някакви други идеи ?

Sent from my M2007J17G using Tapatalk

• Автор

Видимо таблета като го извадих от шкафа, беше леко надут в областа на инфрареда. И аз си помислих, че се е надула. Само,че като го отворих батерията изобщо не беше надута.

Може ли да пробвам с батерия от друг таблет ,дали ще стане ? Имам под ръка един Galaxy tab 3 7.7

Пишете, че сте заредил батерията и е 4,2 волта. Може. Но тя е в покой, а не включена към таблета. При положение че включите таблета, веднага на изводите на батерията премерете напрежението, което отново трябва да е 4,2 волта не примерно 2 волта. Това е първото, което би трябвало да направите. Не се знае колко време последната(батерия) е стояла незаредена. А ако батерията е надута, сменяте я с нова.

• Автор

Таблет изобщо не иска да се включи. Или имате в предвид както е закачена към платката в момента да я премеря ,за да видя волтажа ?

Направи ми впечатление,че таблета беше видимо надут леко при инфрареда. Но като го отворих батерията видимо не се беше надувала .

Друго - има под ръка един Galaxy tab 3 7.7 - дали батерията от него ще стане за проба на 8цата ?

Щом е седял доста време с батерията е свършено. Не е нужно да е надута.

• Автор

Ясно, ще купя нова батерия.

Дали ще стане с батерията от другия таблет да го пробвам дали изобщо ще тръгне.

преди 16 минути, DaGa написа:

Таблет изобщо не иска да се включи. Или имате в предвид както е закачена към платката в момента да я премеря ,за да видя волтажа ?

Направи ми впечатление,че таблета беше видимо надут леко при инфрареда. Но като го отворих батерията видимо не се беше надувала .

Друго - има под ръка един Galaxy tab 3 7.7 - дали батерията от него ще стане за проба на 8цата ?

Погледнете батериите на двата таблета и ако са в допустимите норми на 4 волта, пробвайте. Имал съм предвид точно това, което съм споделил с вас!

И защо не написа колко време е седяла незаредена батерията - долу , горе!

преди 16 минути, Kolev71 написа:

...

Tози модел е известен, че "умира" по описания начин. Акумулаторът му е с два NTP-датчика . С лека намеса се връща в живите.

преди 2 минути, Profruit написа:

Tози модел е известен, че "умира" по описания начин. Акумулаторът му е с два NTP-датчика . С лека намеса се връща в живите.

Да, ама има една подробност - не от него. А от теб!

преди 3 минути, Profruit написа:

Няма кой да направи намесата.

• Автор
Бихте ми помогнали ?

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Ей сега JKirilov ще се включи , ще му поиска телефона  и нещата ще заспят!

преди 2 минути, DaGa написа:

Бихте ми помогнали ?

току-що, Kolev71 написа:

Ей сега JKirilov ще се включи , ще му поиска телефона  и нещата ще заспят!

Имаш градски. Посочил съм го. Защо не го помолиш?

преди 5 минути, DaGa написа:

За кой градски става дума ?

Аз в горен пост попитах, а Емил също, колко време горе долу е стояла батерията незаредена. Редно бе да отговориш на този въпрос, а не да питаш за градски.  Става въпрос за JKirilow.  Нали съм го написал?

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Разцветът на Римската империя е била по време на управлението на Маркус Аврелиий Антонин. Ученик на византийски наставници. Един от философските му трудове е "Насаме със себе си". В нея срещнах следната мъдрост "Щом някой е постигнал това, значи можеш и ти". Отиде в TOP10 мъдрости, които съпътстват трудовото ми ежедневие. Няма да повярваш с какво се занимавам 🤣, но често си го повтарям  в трудни минути и това работи.

С Kolev71 сме на една вълна и по този начин му подсказах, че симбиозата bh1750+bme280 на esp-12f поддържана  oт snzb-03 и zbmini е спусната на вода.

Успех!

• Автор

Доста време , да кажем шест месеца и повече

Сега премерих батерията както е поставена в таблета 8e0645ad2be17aa00067bb77a5e0d33e.jpg

преди 5 минути, DaGa написа:

Доста време , да кажем шест месеца и повече

Сега премерих батерията както е поставена в таблета 8e0645ad2be17aa00067bb77a5e0d33e.jpg

При това положение 4,18 волта на мултимера,  машинката би трябвало да се включи поне. Най добрия вариант за вас е сервиз или приятел който чува от такава техника.

Ако таблета евентуално се включи и светне екрана, то в близките 2-3 минути батерията не трябва да пада бързо. Имал съм предвид това най вече в горен пост. Ако падне на около 2 волта, трябва да се потърси помощ или от друг човек или на сервиз.

• Автор

Като натисна power пада леко до 4.16 ,но не иска да тръгне

преди 3 минути, DaGa написа:

Като натисна power пада леко до 4.16 ,но не иска да тръгне

Еееее! Най накрая ме разбра, като изписахме 1 страница. За да не пишем по вече, СЕРВИЗ!  От мен - толкова без пари!

• Автор

То идеята на форумите мисля ,че е за да си помагаме ..но явно съм се объркал

преди 7 минути, DaGa написа:

То идеята на форумите мисля ,че е за да си помагаме ..но явно съм се объркал

Е! Не си се объркал. Но си некултурен.  Поне се казва благодаря, а не да пишеш това, което не е необходимо. Младо момче си още. Ще се научиш с течение на времето.

преди 2 минути, Raze написа:

Колко време държиш бутона за включване? Пробвай поне 30 секунди.

Това е важно!

• Автор

Благодаря на всички ,които пишат и се опитват да ми помогнат :)

Пробвал съм само power за 30 сек, power + volume up и power + volume down пак за по 30 и разлика няма.

Едно време за телефоните на Самсунг имаше и комбинация и с home бутона, но нея не я помня.

Също така едно Леново пак така не искаше да тръгне. При него се оправи с натиснат power за 30 секунди и поставяне на батерията без да се пуска power. Почна да се зарежда по този начин.

Но при таблета като е на букса не смея да го правя,че да не прецакам нещо

преди 7 минути, DaGa написа:

Благодаря на всички ,които пишат и се опитват да ми помогнат :)

Пробвал съм само power за 30 сек, power + volume up и power + volume down пак за по 30 и разлика няма.

Едно време за телефоните на Самсунг имаше и комбинация и с home бутона, но нея не я помня.

Също така едно Леново пак така не искаше да тръгне. При него се оправи с натиснат power за 30 секунди и поставяне на батерията без да се пуска power. Почна да се зарежда по този начин.

Но при таблета като е на букса не смея да го правя,че да не прецакам нещо

И за да си спокоен че няма нищо да прецакаш, най добрият ти вариант си остава сервиз, като предварително ги попиташ за приблизителна цена на ремонта. След нея, сам преценяваш да ли си струва или не. От мен - Успех и поздрави на детето. Количката тръгна ли с вертикалния акумулатор?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.