Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

Ми, ползвай Win Update Minitool

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 716,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

току-що, цър-вул написа:

Освен да си ползван пипан инсталатор. Няма как да няма възможност за форматиране.

сгреших!
има си нещата за работа с дялове, ама кьорава работа...надписите почти се сливат с фона на картинката и чак сега го видях
пореден експеримент при който нищо не направих с езика на интерфейса
всичко си работи след излизане и последващо влизане в профила, ама при рестарт на машината, всичко отива по дяволите
и викам, някой специалист да направи тема - експерименти с Windows, а не да спaмим  в тази тема
аз приключвам със спамът

• Автор
преди 43 минути, дръндю написа:

а не да спaмим  в тази тема

Не виждам какъв е проблема да се коментира в тази. Дадох ти списък с премахнатите компоненти, за да си прецениш дали те устройва толкова драстично орязана версия, преди да започнеш с оплакванията, че нещо липсва...

преди 52 минути, дръндю написа:

викам, някой специалист да направи тема

Викам да си пуснеш тема с проблема. Ама да не се окаже, че проблемът е в кастрираната ОС.
А и ксперименти се правят на пълнофункционална ОС, за да не те 'зненада някоя липса.

Windows 11 Debloater 

guiezd.png?resize=1024,493&ssl=1

gui1.png?w=810&ssl=1

https://freetimetech.com/W11D/Windows11DebloaterV11.zip

Ако беше се регистрирал в сайта, както Joss те посъветва, щеше да научиш много работи и май нямаше да мъркаш. Има и езиков пакет и начин на инсталиране, дори ти дават и парола за някои действия - примерно  1 2 3. Също ти беше посочил основните неща, които са орязани.  Аз го пробвах на нов диск и отлично върви, но силно е и орязан.

току-що, Joss Bomon написа:

преди да започнеш с оплакванията

не се оплаквам ве
забавлявам се с експерименти

току-що, цър-вул написа:

Викам да си пуснеш тема с проблема

не ми е проблем ве, ама беше забавно с окастрената версия

току-що, Kolev71 написа:

щеше да научиш много работи и май нямаше да мъркаш.

любимия ти лаф
:lol6:

те го те

преди 10 минути, дръндю написа:

не се оплаквам ве

не ми е проблем ве, ама беше забавно с окастрената версия

любимия ти лаф
:lol6:

те го те

За пръв път употрябявам този лаф, от как съм във форума. А клипа е за теб - не за мен. Аз клипове никога не гледам кое как го правят хората.

• Автор
преди 46 минути, дръндю написа:

не се оплаквам ве

Няма лошо, но проблема ти е, че бързо се отказваш заради елементарни неща. Ако искаш да направиш система "по твой образ и подобие", ще ти трябва повече четене и търпение с експериментите. Най-лесно е да обвиниш другите, че нещо не са направили добре. Въпросната ОС е направена да си я монтираш, да си сложиш някои необходими програми и да я ползваш за игри, браузване и общи неща. Бърза и лека е, но на определена цена.

Да попитам, 18,00 € за Windows 11 Pro (1PC) лиценз, добра цена ли е?

преди 3 часа, P!NK написа:

Зависи от самия теб! Няколко пъти инсталирам начисто на различни компютри/лаптопи и само след създаване на регистрация към MS или вписване със съществуваща такава, 11-ката е перманентно активирана. Не виждам смисъл от купуване на лиценз в такъв случай! ;) 

преди 28 минути, plamen74 написа:

Зависи от самия теб! Няколко пъти инсталирам начисто на различни компютри/лаптопи и само след създаване на регистрация към MS или вписване със съществуваща такава, 11-ката е перманентно активирана. Не виждам смисъл от купуване на лиценз в такъв случай! ;) 

Ясно! Както си мислех, в моя случай ще има смисъл. Благодаря за отговора! Весело посрещане на Новата година! 

• Автор
преди 4 часа, P!NK написа:

Това е цена, която не ти осигурява законен лиценз. Дали ще платиш толкова или наполовина, или нищо е все едно...

преди 9 минути, Joss Bomon написа:

Това е цена, която не ти осигурява законен лиценз. Дали ще платиш толкова или наполовина, или нищо е все едно...

Значи са лъжци, така ли? Аз това питах по-горе. Ма явно не знам как да питам. 

Ето: https://officedigital.io/product/windows-11-pro-1pc-license/?fbclid=IwAR02xAGC_sYrtiC4f1s6AAz_lWi7BsQ3jfZXPazXvw_os2symsa_-h4epdw

• Автор
преди 21 минути, P!NK написа:

Значи са лъжци, така ли?

Въпроса сме го коментирали многократно. Без документ за покупка /а такъв няма да получиш на тази цена/, ще имаш само активиран Windows и нищо повече. Начините на купуване на Windows са регламентирани в сайта им, а там не фигурират подобни цени и начини.

How To Tell - Пакетен софтуер (microsoft.com)

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Въпроса сме го коментирали многократно. Без документ за покупка /а такъв няма да получиш на тази цена/, ще имаш само активиран Windows и нищо повече. Начините на купуване на Windows са регламентирани в сайта им, а там не фигурират подобни цени и начини.

Ок. Извинявам се, не съм разгледала темите от/до. Благодаря! Весел празник! 

Здравейте, някой знае ли дали при закупен лаптоп с инсталиран Уиндоус мога да си направя recovery USB с операционната система? И дали би работил при чиста инсталация?

Дойде с Уин 10, но мисля да ъпгрейдна до 11, но предполагам 11-ката ще замести 10-ката на рикавъри партишъна, нали?

Весели празници и дано новата година да е много по-добра от последните изминали седем тежки години, особено последните две! За всички ни!

• Автор
преди 9 минути, Студент-красавеца написа:

Здравейте, някой знае ли дали при закупен лаптоп с инсталиран Уиндоус мога да си направя recovery USB с операционната система? И дали би работил при чиста инсталация?

Да.

ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА!

Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!

Здравейте и Честита Нова Година!

На внука му купиха  за Новата година лаптоп Idea Pad Gaming 3 15IHU6. С доста четене успях да му поставя Уин10 Про/не виждаше диска/. Слава богу ,сега работи перфектно ВСИЧКО! Питането ми е:

Майкрософт ме приканва да премина на Уин11 , да го направя ли и ще имам ли проблеми или да изчакам?

ПП Не в темата , извинявам се , какви игри са подходящи за 7-8 годишно дете?/не че много ще му разрешават,де/ Искам да му кача някоя , защото съм му обещал.

ПП Разделил съм диска на 100 гб за системата и 400 гб . Достатъчно ли е за системата?

Благодаря предварително.

За много години на всички!

На лаптопа съм с 10. Дойде време да се разделя със седмицата и на компютъра, който е Fujitsu esprimo E710 с i5-3470, 8 гигабайта Рам и ssd Crusial MX500 250ГБ + обикновен хард 500гб.

Въпроса ми е, 10 ли да му инсталирам или 11? Ще върви ли 11 на този процесор?

Чувам че 11 има някои бъгове..

преди 19 минути, Богатир написа:

Ще върви ли 11 на този процесор?

Без проблем от съсъдъ. Стартирай под Win 10 tpm.cpl колкото да знаеш как да инсталираш за в бъдеще Win 11. Ако се появи празне прозорец на конзолата - ще трябва да се заобикаля TMP проверката.

А доколкото до това дали сега или или по-късно да инсталираш Win 11 - към настоящия момент не се срещат критични бъгове.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.