Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

За притежателите на Nvidia GPU:
Описание:

Spoiler

Приложението NVIDIA е основният спътник за компютърните геймъри и творците. Поддържайте компютъра си актуален с най-новите драйвери и технология на NVIDIA. Оптимизирайте игрите и приложенията с нов обединен център за управление на GPU, уловете любимите си моменти с мощни инструменти за запис чрез наслагването в играта и открийте най-новите инструменти и софтуер на NVIDIA.

Приложението NVIDIA помага за оптимизиране на игри и приложения с нов обединен контролен център на GPU, улавя любимите ви моменти с мощни инструменти за запис чрез наслагването в играта и открива най-новите инструменти и софтуер на Nvidia.
Геймърите и създателите могат да се насладят на най-доброто изживяване с Game Ready Drivers и Studio Drivers, когато играят любимите си игри или използват специфични приложения. Много потребители на GeForce Experience са поискали по-прост и по-бърз начин да разберат съдържанието на най-новите актуализации на драйвери. За да отговори на тази нужда, новата страница на драйвера вече включва точки, които предоставят лесно за сканиране резюме на „какво е новото“ и „какво е поправено“, както и бързи надписи за поддръжка на игри. Всички статии, свързани с драйвера, са достъпни от едно място, което ви позволява да четете за съобщения за игри или технологии, свързани с драйвера.
NVIDIA ShadowPlay е вградена функция, която улеснява записването на игрални сесии и правенето на екранни снимки. Включва функция за незабавно повторение, която незабавно запазва последните 30 секунди от играта. Можете също така ръчно да записвате до 8K HDR при 30 fps или 4K HDR при 120 fps с минимално въздействие върху производителността. Освен това, NVIDIA Highlights автоматично улавя важни моменти, като ключови убийства и спечелени мачове, така че никога да не пропускате страхотен момент от играта.
Приложението NVIDIA е ценен инструмент за тези, които използват продуктите на NVIDIA, тъй като съчетава функциите на контролния панел и GeForce Experience в един интерфейс, което позволява безпроблемна интеграция с други приложения и функции на Nvidia. Това улеснява ефективното управление на вашите настройки, без да се налага да превключвате между множество приложения

Новото:

Spoiler

Whether you're a gaming enthusiast or a content creator, the NVIDIA app simplifies the process of keeping your PC updated with the latest NVIDIA drivers, and enables quick discovery and installation of NVIDIA applications like GeForce NOW, RTX Remix, and NVIDIA Broadcast.

Featuring a unified GPU control center, NVIDIA app allows fine-tuning of game, program, and driver settings from a single place, while introducing a redesigned in-game overlay for convenient access to powerful gameplay recording tools, performance monitoring overlays, and game enhancing filters, including innovative new AI-powered filters for RTX users.

The NVIDIA app incorporates many of the top features from GeForce Experience and RTX Experience, includes an optional login to redeem bundles and rewards, and introduces new RTX capabilities to elevate your gaming and creative experiences.

Nvidia App се обнови до 11.0.1.184.
сваляне

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 716,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

преди 3 минути, цър-вул написа:

Пуснах го и легнах - вече съм на 27758

Ей тоя проблем го имаше при мен, но сега наистина са го оправили:

[Настолен компютър]

Всъщност при мен имаше черни зони когато местех прозорци от единия на другия монитор.

• Автор
преди 40 минути, В. Велев написа:

Ей тоя проблем го имаше при мен, но сега наистина са го оправили:

Всъщност при мен имаше черни зони когато местех прозорци от единия на другия монитор.

на 24.11.2024 г. в 14:29, В. Велев написа:

Не мога да повярвам какви неща ви се случват с Windows 11 и от какво се оплаквате. 

Аз на майтап в началото ви казвах да си сложите Canary Channel, за да нямате проблеми, ама сега сериозно ви го препоръчвам.

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Де да бяха само такива всички проблеми. Местя прозореца от единия на другия монитор и на негово място остава черно. Като го пусна и всичко се оправя. Така че моя проблем е бял кахър. А виж другите от какви и колко неща се оплакват. А и да не забравяме че съм с "най-нестабилния" билд.

От 2015 съм инсайдер. Помня само веднъж имаше проблем с принтерите, ама го оправиха след няколко дена. И сега тоя "проблем". За друго не си спомням :)

преди 3 часа, цър-вул написа:

Вече си имам и анти-TPM пачнато iso.

Имам ТРМ, ама трябва да си подновя исото на флашката да имам актуален билд. Че всичко става и много ми завиждат, че нищо не се разваля при мен и ще вземат да го урочасат Уиндоса и да блокира :)

преди 2 минути, цър-вул написа:

На всеки ъпдейт си компилирам iso

Дълго се задържах без инсталация на чисто, но мисля че въпреки оправят грешки някъде дълбоко в регистрите или по директории остават стари неща и "боклук". Та е време да преинсталирам на чисто.

Windows 11 вече няма да работи без TPM 2.0 и това не подлежи на договаряне
https://windowsreport.com/windows-11-will-no-longer-work-without-tpm-2-0-and-thats-non-negotiable/ 

---------------------------------------
Имам 2 TPM-a даже на компа си и не ме касае, но ако рекнат да ми забранят  по този начин и  процесора  - вече ще е брутално.

• Автор
преди 57 минути, MZ/X написа:

https://windowsreport.com/windows-11-will-no-longer-work-without-tpm-2-0-and-thats-non-negotiable/ 

---------------------------------------
Имам 2 TPM-a даже на компа си и не ме касае, но ако рекнат да ми забранят  по този начин и  процесора  - вече ще е брутално.

То и след излизането на 11 не подлежеше, но след като се оказа, че изискванията лесно могат да се игнорират, М$ не предприе мерки за затвърждаване на позицията. Единствено бяха отрязани старите процесори без инструкции SSE4.2 и то само за последната версия на 11. 

• Автор
преди 1 час, цър-вул написа:

Download Display Driver Uninstaller (DDU) 18.0.8.9
*** Download DDU "Portable / self-extracting" ***
*** Download DDU "Installer" ***

Тия през 3 дена взеха да вадят обновления... Дано да оправят, а не да чупят.

на 6.12.2024 г. в 9:41, MZ/X написа:

Windows 11 вече няма да работи без TPM 2.0

Нещо повече-от известно време на компютъра с уиндоус 10 LTSC се регистрират грешки, че не може да намери въпросното ТРМ.

преди 6 часа, цър-вул написа:

Download Display Driver Uninstaller (DDU) 18.0.8.9
*** Download DDU "Portable / self-extracting" ***
*** Download DDU "Installer" ***

Changelog:

Spoiler

- Fixed a threading issue that made DDU crash with some command line argument like "-cleanallgpus".
- Translation update: Update Polish.xml

• Автор
преди 11 минути, Panzer 4 написа:

Нещо повече-от известно време на компютъра с уиндоус 10 LTSC се регистрират грешки, че не може да намери въпросното ТРМ.

image.thumb.png.dffedee69db5bf1d604c7e7ce55eab88.png

image.thumb.png.48c34142752df4f9499d858ed5b8ba90.png

ТРМ е препоръчителен, но не и задължителен за LTSC!

на 6.12.2024 г. в 9:41, MZ/X написа:

Това е от 4.12. Последно? .щот' само преди 5 дни:

на 2.12.2024 г. в 13:33, цър-вул написа:

Microsoft разреши инсталирането на Windows 11 на по-стари компютри, но техните потребители трябва да подпишат декларация за отказ от отговорност
https://www.kaldata.com/it-новини/изненада-microsoft-разреши-инсталирането-на-windo-531842.html

А от вчера:
https://www.kaldata.com/it-новини/tpm-2-0-ключ-към-windows-11-или-нова-бариера-пред-потр-533369.html

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.