Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Знаете ли СКЛАДОВЕ за gsm аксесоари в Истанбул или Европа ?

Препоръчан отговор

Здравейте , 
Знаете ли СКЛАДОВЕ за gsm аксесоари в Истанбул или Европа ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В Цариград не знам, но ако те устройва Букурещ или Бергамо..... В Букурещ са китайци, в Бергамо Филипинци..... И на двете места има всичко, не се издават документи и се плаща само в брой

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

В Цариград не знам, но ако те устройва Букурещ или Бергамо..... В Букурещ са китайци, в Бергамо Филипинци..... И на двете места има всичко, не се издават документи и се плаща само в брой

@NewRedDragon  в Букурещ ще е най-удобно , няма ПСР тестове на границата предполагам ..... няма паспорт като едно време или както е с Турция , на 3-4 часа е ........ 
в брой - супер , стига да знам КЪДЕ им са складовете и какви им са долу-горе цените 
защото в Турция са невъзможни , то в Китай не са толкова ниски , не знам как го правят 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В Букурещ, на 2 км северно от старото летище (Банасия или както там се изговаря) е Икеа. Зад Икеа има една огромна площ с халета - нещо като Илиенци :) Преди 2 години, всички "търговци" на телефони менте, аксесоари и всякакви електронни боклуци, бяха в хале 8 - от входа (плаща се такса около 10 евро) - само направо....до оградата на самото летище

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

image.png.14ec6730e053690e904fa08a13af082f.png

image.png.9d1d2cc89c87ac3f16d581c5e0d9b529.png

А ся де ? 

https://www.google.com/maps/@44.5052093,26.0839634,3a,75y,194.31h,80.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1sYD311MVZP_9G8AM_2TYOBw!2e0!7i13312!8i6656 

дали за това става дума ?

ртртрт.png

?
?
зад Идеята има МОЛ - така ми се струва , така поне казва Гугъл Стрийт Вию 

еререр.png

@NewRedDragon

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изчакай да питам местните моторджии..... аз за последно бях там преди короната.... може икеа да са вече на друг адрес, но за складовете.... не вярвам...

преди 33 минути, Детелин Василев Кирчев написа:

image.png.14ec6730e053690e904fa08a13af082f.png

image.png.9d1d2cc89c87ac3f16d581c5e0d9b529.png

А ся де ? 

https://www.google.com/maps/@44.5052093,26.0839634,3a,75y,194.31h,80.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1sYD311MVZP_9G8AM_2TYOBw!2e0!7i13312!8i6656 

дали за това става дума ?

ртртрт.png

?
?
зад Идеята има МОЛ - така ми се струва , така поне казва Гугъл Стрийт Вию 

еререр.png

@NewRedDragon

Извинявай - прав се оказа.... на мястото са направили някакъв Băneasa Shopping City..... Съжалявам....явно за 2 години нещата са се променили.... според моите хора там, всички са се пръснали по пазарите в Букурещ.... Ще пиша, ако ми дадат точно инфо аверите там....

Иначе, ето това е (беше) мястото

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@NewRedDragon - много се надявам да попиташ приятелите и познатите ти къде има в Букурещ складове за GSM аксесоари 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
на 2.07.2021 г. в 23:04, Детелин Василев Кирчев написа:

@NewRedDragon - много се надявам да попиташ приятелите и познатите ти къде има в Букурещ складове за GSM аксесоари 

@NewRedDragon ......... ? нещо ново 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...