Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Добавяне на OneNote към вече инсталиран Office 2019

Виж решението Разрешен от icotonev,

Препоръчан отговор

Здравейте, колеги!

Имам един малък проблем с един Office 2019 Professional Plus и се надявам да ми помогнете да го разреша. Въпросният офис пакет е инсталиран на домашният компютър и по време на инсталацията за съжаление, предполагам от недоглеждане, съм дал да не ми инсталира OneNote заедно с OneDrive и Skype for Business. Проблемът се състои в това че ползвам въпросната програма на таблета (Surface също с инсталиран Office 2019 Pro Plus) за да си водя записки и бих искал в последствие да мога да ги редактирам на настолният компютър на по-голям дисплей. За съжаление нямам ISO файл и не знам как да добавя въпросната програма. Ключовете и на двата офис пакета ги купих онлайн и ги изтеглих от официалният сайт на Майкрософт. Спомням си, че ми свали някакъв малък SetUP файл (около 6-7 МВ) и след като му дадох да се инсталира си дръпна офиса от сървърите на Майкрософт. Харесва ми OneNote от офис пакета, защото за разлика от OneNote for W10, има доста опции за редактиране.

Та сега не знам как да си добавя програмата. Преди беше лесно, слагаш ДВД-то Setup-> Custom и си избираш какво да се инсталира, обаче сега с тези интернет ключове (или както там им се казва) не мога да се оправя. Така че, ще съм ви благодарен, ако можете да ми дадете кажете, при положение че някой от вас се се сблъсквал с подобен проблем, как да добавям/премахвам приложения от офис пакета? Не ми се иска да инсталирам на ново целият пакет заради едно приложение.

ПП: Настолният компютър е с Win10 Pro х64. Windows-a и офис пакетите са с инсталирани последните ъпдейти. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Офис пакетът е програмен продукт, лицензиран от Microsoft. Обърни се към тях, обясни им, че ползваш копие, лицензирано с ключове от нета :D , и поискай помощ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение

Здравейте..! Можете да изтеглите и инсталирате безплатната версия на OneNote 2016. Въпреки че е безплатна версия на OneNote 2016, тя се променя в зависимост от разрешенията, които Office активира. Ако сте абонат, този безплатен OneNote 2016 ще стане платен OneNote 2016 и можете да създадете локален бележник.

Download Free OneNote 2016 64-bit
Download Free OneNote 2016 32-bit

Ето какво казват Microsoft тук:

Install or reinstall OneNote for Windows - Office Support (microsoft.com)

Download Update for Microsoft OneNote 2016 (KB4475586) 64-Bit Edition from Official Microsoft Download Center

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, VOSTRO написа:

Здравейте, колеги!

Имам един малък проблем с един Office 2019 Professional Plus и се надявам да ми помогнете да го разреша. Въпросният офис пакет е инсталиран на домашният компютър и по време на инсталацията за съжаление, предполагам от недоглеждане, съм дал да не ми инсталира OneNote заедно с OneDrive и Skype for Business. Проблемът се състои в това че ползвам въпросната програма на таблета (Surface също с инсталиран Office 2019 Pro Plus) за да си водя записки и бих искал в последствие да мога да ги редактирам на настолният компютър на по-голям дисплей. За съжаление нямам ISO файл и не знам как да добавя въпросната програма. Ключовете и на двата офис пакета ги купих онлайн и ги изтеглих от официалният сайт на Майкрософт. Спомням си, че ми свали някакъв малък SetUP файл (около 6-7 МВ) и след като му дадох да се инсталира си дръпна офиса от сървърите на Майкрософт. Харесва ми OneNote от офис пакета, защото за разлика от OneNote for W10, има доста опции за редактиране.

Та сега не знам как да си добавя програмата. Преди беше лесно, слагаш ДВД-то Setup-> Custom и си избираш какво да се инсталира, обаче сега с тези интернет ключове (или както там им се казва) не мога да се оправя. Така че, ще съм ви благодарен, ако можете да ми дадете кажете, при положение че някой от вас се се сблъсквал с подобен проблем, как да добавям/премахвам приложения от офис пакета? Не ми се иска да инсталирам на ново целият пакет заради едно приложение.

ПП: Настолният компютър е с Win10 Pro х64. Windows-a и офис пакетите са с инсталирани последните ъпдейти. 

Настройки-приложения отиваш на офис пакета,цъкаш на него и избираш -поправи,а след това от двете опции избираш онлайн поправка,това обикновено го преинсталира наново целият пакет.

Екранна снимка (37).png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за бързите отговори, колеги!

Свалих SetUp-а от поста на icotonev и OneNote се инсталира заедно със Skype for Business (който деинсталирах в последствие). Програмата автоматично разпозна лиценза и синхронизира всичките ми "тетрадки", което е чудесно.  

Поздрави!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...