Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Урологична инфекция?

Featured Replies

Здравейте, имам следния проблем.

Преди около 2 години при самозадоволяване и при еякулиране ми излезе тъмночервена кръв.Аз се шашнах, за пръв път ми беше, не знаех какво става.Имах така наречена диагноза хемоспермия (кръв в еякулата) и отидох на лекар във Военна болница. Лекарят им каза, че няма как да се хване, защото е трябвало веднага след като е станало да се земат изследвания. Каза ми да дойда друг път като стане за да ми направи изследвания. Аз така и не отидох, защото проблема се махна от самосебе си. С течение на времето пак се получаваше и преди 6 месеца имаше пак такъв случай. Отидох в Доверие на уролог и тъй като бях по здравноосигурителен фонд и той реши да ми направи всички изследвания - ПКК, Хламидия, туморен маркер, Гонорея и куп още други. Нищо не излезе, причинителят не се е оказал никакъв паразит или вирус, каза ми по леко да го раздавам по време на секс и ми предписа кръвоспиращи Дицинон и Рутаскорбин. Отново пих лекарствата и ми мина. Обаче преди 2 седмици отново ми излезе тъмночервена кръв и този път в ДКЦ София-мед реших пак да отидя на уролог, защото този път след отделянето на кръвта и при уриниране, усещах пареща болка. Лекарят нищо не откри при ултразвук на простатата и тестисите, а на изследването на еякулат нищо не излезе. Хирург ме диагностицира с ингвинална херния, която е малка и е неспешна за операция. Този уролог, дето ходех при него в София-мед, последният, ми каза, че нямам херния и, че проблема с кръвта идва от другаде и няма как да са свързани двете по принцип. Вече не знам на кой лекар да вярвам. Те малко така като ги питаш нещо и нямат желание да отговарят подробно, като че ли работят без желание. Все аз ли се натъквам на такива лекари? Може ли някой от Вас да ми помогне и да ми каже къде наистина има добър уролог и какви изследвания трябва да си направя, за да покаже нещо, защото усещам болка при допир точно под пениса (каналчето)? Ще съм много благодарен, темата е малко срамна, ама проблема не отминава и реших да се обърна към Вас да ми препоръчате някой добър лекар и някой съвет.

Благодаря Ви за вниманието!

Бъдете здрави и се пазете! 

преди 6 минути, TheFallenOne написа:

Вече не знам на кой лекар да вярвам. Те малко така като ги питаш нещо и нямат желание да отговарят подробно, като че ли работят без желание. Все аз ли се натъквам на такива лекари?

Почти всички в днешно време са такива. Когато парите играят толкова важна роля в живота останалите неща като морал и желание да помогнеш няма как да са напреден план. Нашите лекари са търговци. Те работят в търговски дружества и като такива само пари са им в главите.

• Автор

За съжаление, е вярно. Не мога да повярвам как всичко трябва да е свързано с пари, особено медицината. Нямаш ли пари, какво? Разболяваш се и умираш? В толкова долен свят живеем, че направо не е истина. Ти за да станеш лекар, не трябва да те влекат парите, а самото желание да помагаш на хората и в извънредни ситуации да ги спасяваш. Ама явно, е точно противоположното...

1. Заглавието ти не е правилно, защото ако имаше инфекция вече да си гушнал цветята или да си станал госпожица.
2. От София мед трудно ще намериш по-голяма кочина.
3. За съжаление трудно ще намериш лекар в наши дни, има ги но са като четирилистните детелини. Все пак аз лично бих се пробвал във ВМА, там съм попадал на много готини лекари, не в твоята област, но все пак...

• Автор

При всяка една инфекция ли се гушка цветя и се става госпожица? Как трябва да си поправя заглавието като самият АЗ не знам какво ми е(Инфекция, възпаление, полово-предавана инфекция и т.н.) и лекариje не могат да ми диагностицират какво ми е. Аз трябва с точна прецизност ли да пиша заглавия, че не разбирам? Иначе, благодаря за предложението във ВМА. Наистина бих се пробвал там, поне с няква надежда, но нали знаете за надеждата...

Трябва да опита човек. Нямам избор в момента. Колкото повече чакам, толкова по-зле ще става...

преди 16 минути, TheFallenOne написа:

За съжаление, е вярно. Не мога да повярвам как всичко трябва да е свързано с пари, особено медицината. Нямаш ли пари, какво? Разболяваш се и умираш? В толкова долен свят живеем, че направо не е истина. Ти за да станеш лекар, не трябва да те влекат парите, а самото желание да помагаш на хората и в извънредни ситуации да ги спасяваш. Ама явно, е точно противоположното...

Значи лекарят трябва да работи за Бог да прости, а автомонтьорът, примерно, трябва да те дере на живо, да?

• Автор
преди 10 минути, цър-вул написа:

Значи лекарят трябва да работи за Бог да прости, а автомонтьорът, примерно, трябва да те дере на живо, да?

Не казвам това. Просто лекарите една идея повече да имат желание да работят и да обясняват внимателно, така че пациентът да разбере и да остане спокоен, дори когато е нещо сериозно. Лекарят трябва да има психологическото умение да успокоява пациента, не да го натоварва. Като гледам колко пари се източват в Здравната система, не са останали гладни лекарите, ама хич...С тия джипове, дего карат. Отиди пред ВМА отпред на паркинга и виж дали работят за Бог да прости...Те си изкарват пари допълнително, като работят в няколко клиники и/или болници. Достатъчно пари си изкарват, само желанието липсва. И не всички са така, но както колегата по-горе каза - почти...

преди 23 минути, TheFallenOne написа:

При всяка една инфекция ли се гушка цветя и се става госпожица?

Когато продължава толкова дълго една ИНФЕКЦИЯ вероятността от такъв изход е над 90%, за това ти казвам че не ти е правилно заглавието.
Инфекциите обикновено водят до сериозни последствия и то в кратък срок, това е което исках да ти кажа.
В твоя случай говорим за нещо по-скоро хронично...
...От друга страна си мисля, дали пък не си твърде груб с твоя приятел понякога и не ку причиняваш разни неща?
Когато си бил с жена случвало ли ти се е да пуснеш кръв?

преди 21 минути, цър-вул написа:

Лекаря е дал клетва, неговата работа е да пази живота и здравето на хората(Животните ако е ветеринар), при подобни професии парите трябва да са на заден план.

• Автор
преди 37 минути, Bubbles написа:

Когато продължава толкова дълго една ИНФЕКЦИЯ вероятността от такъв изход е над 90%, за това ти казвам че не ти е правилно заглавието.
Инфекциите обикновено водят до сериозни последствия и то в кратък срок, това е което исках да ти кажа.
В твоя случай говорим за нещо по-скоро хронично...
...От друга страна си мисля, дали пък не си твърде груб с твоя приятел понякога и не ку причиняваш разни неща?
Когато си бил с жена случвало ли ти се е да пуснеш кръв?

Лекаря е дал клетва, неговата работа е да пази живота и здравето на хората(Животните ако е ветеринар), при подобни професии парите трябва да са на заден план.

Ясно. Ами не се е случвало да пусна кръв, докато съм бил с жена. По-скоро при мастурбация само. За какви разни неща говорим? :D

преди 36 минути, Bubbles написа:

парите трябва да са на заден план

Верно? В Енергото дали го питат? В магазина не плаща сметка?

преди 47 минути, TheFallenOne написа:

Като гледам колко пари се източват в Здравната система

По-голямата част от които са от фармацяфтични фирми...

преди 48 минути, TheFallenOne написа:

не са останали гладни лекарите, ама хич...С тия джипове, дего карат. Отиди пред ВМА отпред на паркинга и виж дали работят за Бог да прости...

От частното към общото -ъъ.

преди 40 минути, Bubbles написа:

Лекаря е дал клетва

Те и политиците дават клетва, амаа...

преди 1 минута, цър-вул написа:

Верно? В Енергото дали го питат? В магазина не плаща сметка?

За тия неща се мисли преди да седнеш да учиш медицина.
След като се захванеш с тази наука и това ПРИЗВАНИЕ, трябва да си наясно че ЖИВОТА и ЗДРАВЕТО на пациента са на първо място, ако не ти изнася ставаш програматор или продавач на пазара.

И спокс, доктора печели предостатъчно за да си плати тока и да си купи рИкия.

преди 3 минути, TheFallenOne написа:

За какви разни неща говорим? :D

Ами има хора които обичат грубости, та тая част от тялото не е никак подходяща за такива неща.

преди 4 минути, Bubbles написа:

ставаш програматор

Това може единствено и само ако от жива твар се превърна в елктронно устройство.

преди 5 минути, Bubbles написа:

И спокс, доктора печели предостатъчно за да си плати тока

Колко лекарски фиша си виждал или си балтаеш колко да не за'спиш. Сравни го с фиша на един стругар, квалифициран стругар в добра фирма. Няма да намериш разлика.
Еее, колко време учи лекарят, колко стругарят...

• Автор

Все пак, бихте ли ми препоръчали някой доктор към който мога да се консултирам? Наистна някой от вас, ако е ходил на уролог и е доволен от доктора, да каже.

преди 12 минути, цър-вул написа:

Колко лекарски фиша си виждал или си балтаеш колко да не за'спиш. Сравни го с фиша на един стругар, квалифициран стругар в добра фирма. Няма да намериш разлика.
Еее, колко време учи лекарят, колко стругарят...

Е и? Като е учил?
И аз съм учил 5 години след средното в България + още 2 във Франция и какво?
В България като даскал съм вземал по-малко от работник на строеж, обаче никога не съм се оплаквал нито съм си позволявал да бъда небрежен или неточен с ученик или колега. Аз съм си избрал професията, не тези за които работя.
Че държавата се отнася кофти със своите специалисти е факт, но това не значи че те трябва да НЕ работят или да поставят в риск живота, здравето, образованието или каквото е от тяхната специалност на своите пациенти/ученици/клиенти.
Има едно нещо което се нарича ЕТИКА, нешо което в наши дни 95%+ от хората са забравили.
Парите са си пари, но има и по важни неща от тях, докато не научим този урок нищо добро не ни чака. :)

преди 19 минути, цър-вул написа:

Това може единствено и само ако от жива твар се превърна в елктронно устройство.

😁

Не знам какви са тия лекари и какво изследват. Ето ти няколко причини за твоя проблем:

Тук и тук

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Има лекари в държавни болници които взимат по 5000+заплата. В тях влизаха ковидни 1000лв.+ клинични пътеки + основна заплата(за кафе явно). Отделно преди даваха по 300лв. само за ЕДНО дежурство в ковидно отделение (без значение дали има или няма работа и пациенти). На месец поне по 10 дежурства се натискаха да дават. Отделно да добавим и частните кабинети или клиники(поне още 2000+). Един стругар никога не може да изкара тези пари дори и за три месеца.

• Автор
на 24.08.2021 г. в 16:23, Емил Костов написа:

Не знам какви са тия лекари и какво изследват. Ето ти няколко причини за твоя проблем:

Тук и тук

То хубаво причините могат да бъдат спукани кръвоносни съдове, ама все пак тази диагноза трябва да се сложи от лекар. Щом продължава да се появява този проблем в продължение на 2 години от време на време, значи проблемът може да е задълбочен и "специалистите" да не могат да ми открият дали ми има нещо. 

преди 14 часа, TheFallenOne написа:

То хубаво причините могат да бъдат спукани кръвоносни съдове, ама все пак тази диагноза трябва да се сложи от лекар. Щом продължава да се появява този проблем в продължение на 2 години от време на време, значи проблемът може да е задълбочен и "специалистите" да не могат да ми открият дали ми има нещо. 

Няма да коментирам. Има си изследвания, които веднага могат да кажат от какво е проблемът. Истината е, че вече нямам лекари и специалисти, а ако има такива то те вече стават малко. Но това е друга тема.

на 24.08.2021 г. в 15:47, TheFallenOne написа:

Все пак, бихте ли ми препоръчали някой доктор към който мога да се консултирам? Наистна някой от вас, ако е ходил на уролог и е доволен от доктора, да каже.

Отиваш в Александровска болница , урология. Записваш си консултация при професор Красимир Янев. Или търсиш доктор Пенков и му изложи проблема си. Повярвай ми , много са добри. Спасиха ми живота , оперираха ме с рак на простатата. Виждал съм как спасяват хората. Отделението е чисто и лекарите са много големи професионалисти. Въпреки фалшивата медицина има Лекари и то големи.

• Автор
на 29.08.2021 г. в 12:22, Родина написа:

Отиваш в Александровска болница , урология. Записваш си консултация при професор Красимир Янев. Или търсиш доктор Пенков и му изложи проблема си. Повярвай ми , много са добри. Спасиха ми живота , оперираха ме с рак на простатата. Виждал съм как спасяват хората. Отделението е чисто и лекарите са много големи професионалисти. Въпреки фалшивата медицина има Лекари и то големи.

Много благодаря! Ще се консултирам с професора! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.