Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Motorola Defi

Препоръчан отговор

Някой да е закупил такава ,,Моторола Дефи " ,и по възможност да даде мнение . Най - вече ме интересува с какъв Андроид е и до кога ще получава актуализации за софтуера и актуализации за сигурност.

Благодаря .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може би имаш предвид Motorola Defy (2021)? Ако става въпрос за него, фабрично е с Android 10 и ще има обновление до 11 + обновления по сигурността до 2023 (което е странно предвид че в момента актуален е Android 11, а 12 излиза след два-три месеца).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, killchain написа:

Може би имаш предвид Motorola Defy (2021)? Ако става въпрос за него, фабрично е с Android 10 и ще има обновление до 11 + обновления по сигурността до 2023 (което е странно предвид че в момента актуален е Android 11, а 12 излиза след два-три месеца).

Да ,благодаря за инфото ,точно това ме интересуваше . Обновления по сигурността  2023 - това ми харесва ,защото другите със ай- пи 68 са с по 500 лева повече и не с последното стъкло горила ,а предишното поколение .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Anzhel Dimitrov Dimitrov написа:

Моторола Дефи

Пише Android 10 ... 

Успех!

п.п. :offtopic_s:Вземи си CAT ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, dioib написа:

Пише Android 10 ... 

Успех!

п.п. :offtopic_s:Вземи си CAT ... 

Да бе ,прочетох статията за дефито ,но след като постнах темата. А и ще почакам мнения на потребители , които са закупили този Дефи . Ката имат малко рам за цената си ,а и от сондирани мнения в таксито, има много недоволни от катовете - бил цепел яко  .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Принципно моторола са като алкател. ;)

До колко "ширпотребата" им е добра не знам, но ако ти трябва нещо да е "работен кон", то аз залагам на "котката". ;) 

Другия вариант е сам сунг ... но ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това устройство на какви пари го намираш? Че гледам се продава за около и над 500 лв., за тези пари изобщо не си струва, има къде по-добри предложения.

Смартфон GSM XIAOMI REDMI NOTE 10S 128/6 6.43 ", 128 GB, RAM 6 GB, 64+8+2+2 MP (technopolis.bg)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ааа...не знаех, че има такова изискване към устройството. Даже гледам тази моторола я дават че държи на изтървания, но както и да е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Raze написа:

Ааа...не знаех, че има такова изискване към устройството.

преди 5 часа, Anzhel Dimitrov Dimitrov написа:

другите със ай- пи 68 са с по 500 лева повече и не с последното стъкло горила ,а предишното поколение .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Raze написа:

Това устройство на какви пари го намираш? Че гледам се продава за около и над 500 лв., за тези пари изобщо не си струва, има къде по-добри предложения.

Смартфон GSM XIAOMI REDMI NOTE 10S 128/6 6.43 ", 128 GB, RAM 6 GB, 64+8+2+2 MP (technopolis.bg)

Дефито работи безпроблемно в диапазон - 25 , +55градуса по Целзий ,докато това Ксиоми един разговор при минус 15 и вече си без телефон.

Дефито го дават в технополис за 550 лева .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Взех го дефито ,надмина всичките ми очаквания. Много бърз за тази цена и с ай пи 68 .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Димитров, Defy означава предизвиквам, не се подчинявам и се произнася Дифай!

Честито, но си сбъркал, ако и да не знам какво е IP68...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, JKirilov написа:

Димитров, Defy означава предизвиквам, не се подчинявам и се произнася Дифай!

Честито, но си сбъркал, ако и да не знам какво е IP68...

Почти позна . 

Screenshot_20210921-002912.thumb.png.ed94c0b771ff47af5ab4475c18e915b7.png

И произношението е : дефай .

На теб ли да вярвам или на Гугъл? Отговора е риторичен - естествено на Гугъл. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...