Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Петър Илиев - бъдещата политическа звезда

Гости mitosandov

Препоръчан отговор

преди 5 минути, Белгиеца написа:

Чрез изкуствено осеменяване няма нужда да може, докторите знаят как да вземат необходимия материал от него и да оплодят яйцеклетка на здрава жена.
Но той явно не иска да има дете.
Той просто иска да счупи системата на парламентаризма.

Е как да няма общо с политиката?
Този ще прокара закони против нормалността, ако има 51% в парламента.
Искат ли българите да стане като в Норвегия да им взима насила държавата децата и повече никога да не могат да ги видят?
Слави се изказа пред френския журналист, че е против Орбан който прокарва закони в защита на децата от пропагандата на тези които искат за им промиват мозъчетата с перверзии от всякакъв вид.

Отново няма никакво значение. И да има деца, те няма да са тук както на повечето политици. А ще прокара подобни закони, защото му се дават пари.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Емил Костов написа:

А ще прокара подобни закони, защото му се дават пари.

Според мен самият той иска да ги прокара и ще направи големи пакости ако има власт.
Трябва да влязат някакви националисти в следващия парламент, за да има кой да надава вой против закони против нормалността. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Белгиеца написа:

Според мен самият той иска да ги прокара и ще направи големи пакости ако има власт.
Трябва да влязат някакви националисти в следващия парламент, за да има кой да надава вой против закони против нормалността. 

Да бе, той иска да ги прокара. Ще си дадат доста парички и после няма и да го видим. Ако си мислиш, че някой политик го е еня за народа много си се излъгал. Всичко се напъва да влезе във властта и да отиде на хранилката. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Ако е вярно че няма нито жена нито деца Слави, както пише тука:

https://bit.ly/2V6KLMh

тогава с какъв акъл да гласуват за него нормалните хора ?

Вие да не му светите ,че знаете какво има и какво няма.Какво му пречи на него някоя да му е родила дете и той да я издържа примерно.С някой договор да не разгласява.Не го защитавам,но просто няма за кой да се гласува.А за  да си чешем езиците тук ,трябва да гласуваме и после да псуваме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, SIMO70 написа:

Не го защитавам,но просто няма за кой да се гласува.

Даже Марешки има жена рускиня и деца, гласувай за него, с нищо няма да е по-лош от Слави.
Днес се показа по бТВ с референдум някакъв и той.
Или гласувай за новата партия на Киро канадеца, той поне има жена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В тази тема споменах някои интересни неща за понятието "почетен консул" и какви привилегии носи това.

Освен че тоя Илиев е нагъл и безочлив до небесата , се видя в първото и дано последно интервю с него .

Защо се лансира и защо има такива привилегии, е по важния въпрос.

Другия не по малко важен е защо Слави го лансира.

Това са все камъни в двора на Слави, както и този за лансирането на Никито Василев .

Кой и как изнудва СЛави да предлага такива , аз идея си нямам , но определено прозират такива зависимости. Слави понякога е неузнаваем. И /или/ зависим.

Във всички случаи не са добре нещата....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На практика положението е Слави или Боко.

Намерихте някакви кусури на Слави и веднага забравихте за кусурите на Боко, въпреки че те са хиляда пъти повече. Щом ви влече да продължавате да живеете в най-мизерната и най корумпираната страна в Европа без да дадете шанс на някой да подобри поне малко нещата - ваша воля.

Не ви харесва Илиев, само защото секретарката на Плевню пльосна някакво обвинение, по което все още не се е произнесъл нито съд, нито Етичната комисия към СУ, нито някоя друга официална институция. А колко на брой, и то мноооого по тежки от обвинение в плагиатство има към Боко?  За тях какво? Правим се че не съществуват ли? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, ivottoshev написа:

За щастие пред мен не стои такава дилема. Имам и други варианти. А гласовете на Слави няма да отидат при ГЕРБ, за да може да се каже, че ако не е Слави, ще управлява Боко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, ncl написа:

За щастие пред мен не стои такава дилема. Имам и други варианти. А гласовете на Слави няма да отидат при ГЕРБ, за да може да се каже, че ако не е Слави, ще управлява Боко.

Ми браво на твоите варианти. Те в състояние ли са да попречат на Боко да се върне на бял кон, или максимума им е 10-15%, с които на освен да влязат в ролята на патерица, друго няма какво да направят?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, но именно такова мислене докара Боко на власт. Ако не е Боко, ще дойдат лошите комунисти. Който иска нека прави избор между двамата. Лично аз няма да участвам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, miro20 написа:

В тази тема споменах някои интересни неща за понятието "почетен консул" и какви привилегии носи това.

Освен че тоя Илиев е нагъл и безочлив до небесата , се видя в първото и дано последно интервю с него .

Защо се лансира и защо има такива привилегии, е по важния въпрос.

Другия не по малко важен е защо Слави го лансира.

Това са все камъни в двора на Слави, както и този за лансирането на Никито Василев .

Кой и как изнудва СЛави да предлага такива , аз идея си нямам , но определено прозират такива зависимости. Слави понякога е неузнаваем. И /или/ зависим.

Във всички случаи не са добре нещата....

Какво значи "изнудва"? Та те са от една и съща ложа като и двамата присъстват на 21 януари 2020 на откриването на музея на масоните. Самият пешо ксерокса е с доста тежък гръб от братстово и за това се е домогнал до такива позиции - консул, преподавател в су... Все пак човека е част от борда на директорите на краун медия, собственост на друг негов брат масон - делян "шиши" пеевски. За капак бившия министър на образованието и настоящ декан на юридическия в СУ - Даниел Вълчев му е бил ментор след приема му в ложата. Според теб това малък зидарски гръб ли е или солиден зид, на който бъдещия ни управник пешо ксерокса е стъпил?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, ivottoshev написа:

От американското посолство не мислят така.
Киро канадецът е техният нов човек.
Трябва им млад човек, а не мутра или чалгар.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Coco1 написа:

Потомсвен комАнист от последните редици на БКП, кое те възмути М

По-скоро ме разсмя това че пишеш за неща които НЕ съществуват от години.
Чакай да позная, сигурно си припознал и Литекс за ЦСКА?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Bubbles написа:

По-скоро ме разсмя това че пишеш за неща които НЕ съществуват от години.
Чакай да позная, сигурно си припознал и Литекс за ЦСКА?

И белгиеца се разсмива така.

Пусни една тема като белгиеца отколко години си шаслиф че си извън България

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Coco1 написа:

И белгиеца се разсмива така.

Пусни една тема като белгиеца отколко години си шаслиф че си извън България

А ша си играя с теми, цял сайт мисля да направя, теб ще те сложа за модератор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Bubbles написа:

А ша си играя с теми, цял сайт мисля да направя, теб ще те сложа за модератор.

С белгиеца се оправяйте, вземете и аспекта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Ти не разбра ли, че една птичка пролет не прави. Трябва всичко да се изчисти до дъно и след това да се правят някакви опити за решаване на проблемите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Като гледам колко млад президент си избраха, едва ли възрастта на послушното пале им е от значение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 7.09.2021 г. в 13:18, SIMO70 написа:

По зле няма да стане.....

От 30 години я слушам тази мантра - на мен нещо не ми действа, но явно при някои хора е изключитено ефективна, за будистките гурута би било интересно да я научат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, Емил Костов написа:

Ти не разбра ли, че една птичка пролет не прави. 

Господарите хамериканци си знаят работата, ако искат и жена ще натресат за премиерка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 8.09.2021 г. в 2:28, ivottoshev написа:

А колко на брой, и то мноооого по тежки от обвинение в плагиатство има към Боко?  За тях какво? Правим се че не съществуват ли? 

Например ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, miro20 написа:

Например ?

Например "Ало Ваньо". Чекмеджета...

А ако ще си говорим за моралният аспект, колко морално е най-висшата институция в България - Парламента да те извика, а ти да "скъсаш" менискус, или колко морално е да натовариш в правителственият самолет приятелите си и да ги закараш до Варна за да изиграете едно мачле? Нима провинението на Илиев (ако все пак бъде доказано), е по-нагло от горните две?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А нима трябва да бъде назначаван някой, само защото гнусотиите на някого са по-малко гнусни от гнусотиите на друг? Тази политическа практика в световен мащаб е общо взето най-гнусното нещо последните десетилетия. На "електората" му се предлага контейнер с фекалий и кофа с такива и електората очевидно избира кофата с лайната, само защото "е по-малко гнусна", но това не променя факта че бива избирана кофа с фекалий...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз не съм сигурен дали "кофата с фекалии" наистина е "кофа с фекалии". Срещу него все още няма нищо доказано.

Който и да беше предложил Слави, за него щяха да бъдат намерени подобни изсмукани от пръстите компромати. Спомни си световната шампионка по шах. Та дори и срещу нея се изляха кофи с помия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...