Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на евтин ключ за Windows 10 Home

Препоръчан отговор

Здравейте, търся да закупя от някой сайт евтин ключ, от тези единични, които се водят само за 1 компютър и се заключват за него, за Windows 10 Home

Моля за препоръка на такъв сайт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 65
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Популярни дни

преди 1 час, NerdyBurdy написа:

Здравейте, търся да закупя от някой сайт евтин ключ, от тези единични, които се водят само за 1 компютър и се заключват за него, за Windows 10 Home

Аз не мога да разбера след като си има официален сайт на Майкрософт и са обявени цените за версиите на windows, защо си мислите, че има евтини ключове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Емил Костов написа:

Аз не мога да разбера след като си има официален сайт на Майкрософт и са обявени цените за версиите на windows, защо си мислите, че има евтини ключове.

Ами до колкото знам, можеш да си вземеш Windows 10 ключ за 1 компютър за около 25-30лв, вместо да се ръсиш 250лв за Windows 10

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, NerdyBurdy написа:

Ами до колкото знам, можеш да си вземеш Windows 10 ключ за 1 компютър за около 25-30лв, вместо да се ръсиш 250лв за Windows 10

Можеш, да, но той върши толкова работа, колкото и безплатните алтернативи за активация. 

"Документа" на такъв ключ е един имейл, в който получаваш активационен код. Смяташ ли, че има някаква юридическа стойност?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Можеш, да, но той върши толкова работа, колкото и безплатните алтернативи за активация. 

"Документа" на такъв ключ е един имейл, в който получаваш активационен код. Смяташ ли, че има някаква юридическа стойност?

По твоята логика голяма част от дигиталния пазар е фалшименто.... Пример: темичка за сайт и т.н., какво получаваш според мен... Ако си фирма с триста зора си вадиш фактура, през повечето време лицензния файл го получаваш като си изтеглиш продукта, а ако е ел. книга дори не получаваш нищо и т.н. Безброй примери и с всякакъв софтуер. Защо говорите щуротии. И всъщност ИМА стойност вече в съда електронен документ, корепсонденция и т.н. Повечето предлагащи дигитални услуги го описвта в договорите си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, pcservizpld написа:

По твоята логика голяма част от дигиталния пазар е фалшименто.... Пример: темичка за сайт и т.н., какво получаваш според мен... Ако си фирма с триста зора си вадиш фактура, през повечето време лицензния файл го получаваш като си изтеглиш продукта, а ако е ел. книга дори не получаваш нищо и т.н. Безброй примери и с всякакъв софтуер. Защо говорите щуротии. И всъщност ИМА стойност вече в съда електронен документ, корепсонденция и т.н. Повечето предлагащи дигитални услуги го описвта в договорите си.

К'ви са тия глупости, бе?... И ти си "сервиз"! Явно от ония, дето взимат пари на хората, за да им инсталират нелегални Windows-и. 

Операционната система Windows e собственост на Microsoft. Ползва се под лиценз, при определени условия. Можеш да си придобиеш лиценз или чрез купуване от упълномощен търговец, или заедно с машина, на която упълномощен производител я е инсталирал. Толкова. Останалото е, както казваш, "фалшименто".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, pcservizpld написа:

И всъщност ИМА стойност вече в съда електронен документ, корепсонденция и т.н. Повечето предлагащи дигитални услуги го описвта в договорите си.

С тези имейли не получаваш никакъв договор - нищо, освен текстов файл с ключа. Никой няма да ти прави проблем и за това, но защо да пълниш гушите и на тези тарикати на дребно? Ако активираш клиентска машина с такъв ключ, какъв документ ще му дадеш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, NerdyBurdy написа:

А за каквото ти е изтрябвал ключ точно за Windows 10, след като става и с ключ за Windows 7 ?
И защо да плащаш, като може и да не плащаш нищо ?
А сигурен ли си, че въобще изобщо ти трябва Windows 10 ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, NerdyBurdy написа:

Заповядай : https://www.gamivo.com/product/windows-10-home

И да се обадиш на Рудьо да ти се разпише иначе няма да е законен.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

С тези имейли не получаваш никакъв договор - нищо, освен текстов файл с ключа. Никой няма да ти прави проблем и за това, но защо да пълниш гушите и на тези тарикати на дребно? Ако активираш клиентска машина с такъв ключ, какъв документ ще му дадеш?

Когато купиш от магазин като този към когото съм дал линк, получаваш дигитална фактура а ключа ти е достъпен по всяко време на тяхната платформа.
Нещо друго?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Белгиеца написа:

А за каквото ти е изтрябвал ключ точно за Windows 10, след като става и с ключ за Windows 7 ?
И защо да плащаш, като може и да не плащаш нищо ?
А сигурен ли си, че въобще изобщо ти трябва Windows 10 ?

Да, взех си нов лаптоп, и просто искам да си активирам WIndows 10 Home, без да ползвалм KSMPico, ей така да ми е спокойно на душата.

Аз като потребител искам да си платя 20-30лв да си активирам Windows-a и ползвам компа, да си сърфирам, да си цъкам игричките и да си правя каквото си правя, какви работи тръгнахте да говорите, "Ама то няма юридическа стойност", "Ама как ще докажеш легалност", "Ама за какво ти е Windows 10 помисли си дали не ти трябва Windows 7"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, NerdyBurdy написа:

Да, взех си нов лаптоп, и просто искам да си активирам WIndows 10 Home, без да ползвалм KSMPico, ей така да ми е спокойно на душата.

Аз като потребител искам да си платя 20-30лв да си активирам Windows-a и ползвам компа, да си сърфирам, да си цъкам игричките и да си правя каквото си правя, какви работи тръгнахте да говорите, "Ама то няма юридическа стойност", "Ама как ще докажеш легалност", "Ама за какво ти е Windows 10 помисли си дали не ти трябва Windows 7"

Абе мани ги сърдитите старчета, на тех все нещо им е криво.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, NerdyBurdy написа:

Тва е един от най калпавите активагори който си ползвал. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, NerdyBurdy написа:

, без да ползвалм KSMPico, ей така да ми е спокойно на душата.

ами при активиране на джама, не изключвай антивирусната
всеки файл може да го провериш тук дали има зараза

https://www.virustotal.com/gui/home/upload

най-популярни, проверени в този сайт са HWID.cmd ,  KMS38.cmd ...  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Coco1 написа:

Тва е един от най калпавите активагори който си ползвал. 

Да не минем границата на темата и правилата, но активаторът си е повече от перфектен за този, който знае как да го използва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Bubbles написа:

Когато купиш от магазин като този към когото съм дал линк, получаваш дигитална фактура а ключа ти е достъпен по всяко време на тяхната платформа.
Нещо друго?

Фактура за... извършена покупка, която е равносилна на ключ от имейл от друг сайт. С нея нищо не удостоверяваш и пак никой не носи никаква отговорност. Всичко е 1:1 като да си активираш с безплатни инструменти, с "никаквата" разлика, че си дал едни пари.

преди 19 минути, NerdyBurdy написа:

Аз като потребител искам да си платя 20-30лв да си активирам Windows-a и ползвам компа

Ами плати си, като това е избора ти след всичко написано...

Не си ли задавате въпроса, дали тези които плащат лицензи по 300-400$  са по-глупави от вас или не могат да пуснат едно търсене в гугъл? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Да не минем границата на темата и правилата, но активаторът си е повече от перфектен за този, който знае как да го използва.

ами прати го за проверка в линка от предишен пост

ето ти пример с проверени активатори

https://www.virustotal.com/gui/file/1c2f03f269c2cf4685c4c0b92d24eec9d8b7dfc74b348033e36d64144c2726f6

https://www.virustotal.com/gui/file/f438d0bc975a31c6643fa7c03148ec99e8a52a1e6f88d8cb0178b9a7c02a7b30

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, NerdyBurdy написа:

Ами нищо не ти пречи да го активираш с ключ за Windows 7, а такива има безплатно.
Само будалите дават пари за нещо което го има безплатно.
Ама то трябват и познания кое как се прави.
Можеш да активираш с какъвто ти е кеф активатор и ти дават дигитален( цифров ) лиценз от Микрософт. Този лиценз го свързваш към акаунт за Скайп и става твой.
После форматираш изцяло същия твърд диск на който си активирал Windows 10 и пак го инсталираш и от сървърите ти го активират без да ти трябва вече да пускаш активатор.
Те така ти е спокойна душата , имаш си твой дигитален лиценз и чиста от вируси нова девствена инсталация.
Така се прави от хората които имат акъл да го проумеят, ако са толкова смотани, че не могат да си намерят безплатен ключ за Windows 7 който работи и за Windows 10.

Но ти си поредният който се опитва да прави реклама на продавачи на пиратски ключове, уж питайки ти от къде да си го купиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, дpъндю написа:

ами прати го за проверка в линка от предишен пост

ето ти пример с проверени активатори

https://www.virustotal.com/gui/file/1c2f03f269c2cf4685c4c0b92d24eec9d8b7dfc74b348033e36d64144c2726f6

https://www.virustotal.com/gui/file/f438d0bc975a31c6643fa7c03148ec99e8a52a1e6f88d8cb0178b9a7c02a7b30

Няма да пращам никъде нищо. Просто искаш леглен Windows, купуваш си го. Има си цени в сайта на Майкрософт. Другото са просто приказки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Емил Костов написа:

но активаторът си е повече от перфектен за този, който знае как да го използва.

Няма нищо за знаене, просто не става 

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Няма да пращам никъде нищо. Просто искаш леглен Windows, купуваш си го. Има си цени в сайта на Майкрософт. Другото са просто приказки.

Та казваш за вкъщи хората да вадят по 250лв минимум

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, дpъндю написа:

най-популярни, проверени в този сайт са HWID.cmd ,  KMS38.cmd ...  

аз пък на антивирусни не вярвам, след полученият лиценз форматирам и нова инсталация за да е 100% сигурно че няма снесени буби в Уина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Coco1 написа:

Та казваш за вкъщи хората да вадят по 250лв минимум

Нищо такова не съм казвал. Ако си фирма е задължително да имаш легална ОС и въобще софтуер, защото дойдат ли момчетата от НСБОП моментално ти конфискуват цялата техника. За домашна употреба зависи в коя държава си. Всеки сам си преценява. Тук в БГ го играем малко по кривата лайсна, но ще видим докога.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Coco1 написа:

и антивирусната го трие още преди да се е изтеглил
аз за това му казах да го прати във

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Фактура за... извършена покупка, която е равносилна на ключ от имейл от друг сайт. С нея нищо не удостоверяваш и пак никой не носи никаква отговорност. Всичко е 1:1 като да си активираш с безплатни инструменти, с "никаквата" разлика, че си дал едни пари.

Какво да удостоверявам? Нотариален акт ли трябва да имам за тоя уиндоус? Вие наред ли сте?
Купил си го, имаш документ, в профила ти в Майкрософт стои информация че имаш закупен лиценз, мапината ти пише че си лицензиран точка.
Правила за ползване и договор с чичко ти Уили приемаш при инсталация, фермана по дълъг от Българската конституция, туряш отметката, даваш ок, край.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, дpъндю написа:

и антивирусната го трие още преди да се е изтеглил
аз за това му казах да го прати във

Антивирусната винаги ще го трие. Трябва да и се спре протекцията в реално време, за да се случат нещата. Но това си крие и рискове, защото не се знае като го тегли, колко е чист самият активатор.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...