Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Зъб имплантант предимства и недостатъци


Препоръчан отговор

преди 13 минути, jhoro написа:

Тогава - и натуралните зъби дават фира.
Аз такива проблеми няма. Зъби! Нито имплантирани, нито естествени.

Не всеки път дават. Няма по-здраво от истинските зъби. Имплантите са просто на един шамар.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Емил Костов написа:

Не всеки път дават. Няма по-здраво от истинските зъби. Имплантите са просто на един шамар.

Като знам моите ... как се разпадаха - като пясъчник!
А си бяха съвсем истински!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, jhoro написа:

Като знам моите ... как се разпадаха - като пясъчник!
А си бяха съвсем истински!

Е то това е заради липсата на храни с калции. Всичко сега е химия. Нормално да ти се рападат. Моите са същите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Е то това е заради липсата на храни с калции. Всичко сега е химия. Нормално да ти се рападат. Моите са същите.

Е да де - ама не сега! Още преди 20 години.

За липса на калций изобщо не става дума - мляко и млечни се консумират постоянно. По-скоро - други причини, от 60-те и 70-те години на миналия век. Лекарства, химия и прочие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, jhoro написа:

Е да де - ама не сега! Още преди 20 години.

За липса на калций изобщо не става дума - мляко и млечни се консумират постоянно. По-скоро - други причини, от 60-те и 70-те години на миналия век. Лекарства, химия и прочие.

Няма храни на калции. Сиренето и млякото са химия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, jhoro написа:

Е да де - ама не сега! Още преди 20 години.

За липса на калций изобщо не става дума - мляко и млечни се консумират постоянно. По-скоро - други причини, от 60-те и 70-те години на миналия век. Лекарства, химия и прочие.

С напредването на медицината все повече гнил ген получава възможност да се възпроизвежда. И го прави в количествено отношение 5:1 в сравнение с нормалния, качествен ген, и дебилчетата им също се отглеждат и също дават разплод.

Е виж я оная Анелизе, примерно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Няма храни на калции. Сиренето и млякото са химия.

Абе човек - ще като четеш - не мислиш?
Не говоря за повечето сегашни храни. Каква химия 1980-90 година? Каква химия в домашно приготвено сирене - пак тогава?
Че даже и сега, ама някъде. Нали съм влизал в конкретна мандра и знам как работят!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване