Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На какво попаднах наскороче

Гост

Препоръчан отговор

Попаднах на този разговор днес – жена се качва в първата врата на трамвая и пита ватмана: 

— Извинете, спирате ли на следващата спирка? 

— Да. 

— Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Явно не ти се е случвало разни глупаци шофьори да решават, че на някои спирки няма да спират, независимо че има хора да слизане защо курса бил "много дълъг".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък попаднах днес на следното:

Днес дойде "преброителяТ" и попита кой е главата на семейството? 

- Ми, аз съм главата, а вратът е жена ми. Отговорих. В края на краищата имам две глави, а не една както има жената, а се знае, че две глави мислят по-добре от една. :) , т.е. те би следвало да отговарят за семейството, а не някакъв инвалид. :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ined написа:

Явно не ти се е случвало разни глупаци шофьори да решават, че на някои спирки няма да спират, независимо че има хора да слизане защо курса бил "много дълъг".

Заповядай тук, ако не си натиснал стопа в рейса ще спре на кукуво лято.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ined написа:

Глупав е не този който управлява рейса, а този който няма собствен автомобил!!! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, dioib написа:

Глупав е не този който управлява рейса, а този който няма собствен автомобил!!! 

Други глупости да знаеш? Или си на село и нямаш грам проблеми с паркирането? ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, JKirilov написа:

Други глупости да знаеш? Или си на село и нямаш грам проблеми с паркирането? ;)

Имах един проблем в Балкана. Нямаше път и го направих за своя сметка, че общината е бедна. :) 

Та, за кое село говориш в което съм или за в което ще бъда?! Щото там не е село, а Балкан!!! 

п.п. Направих "северна дъга" на едно село, а не на София ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Разговор между 6 годишни.

- Митко, на мен ми казаха, че ме харесваш.

- Това не е врно.

- Айде бе.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Разговор между двама цигани които се карали кой да иде на сватба с мотор, и единия казал на другия:

- Аз ша ида с мотора а ти ела с коша...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...