Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

за файловата структура на calaxy a12

Featured Replies

здравейте,

няколко неясноти за структурата на 'потребителската' файловата система на galaxy a12/android 11 

очевидно, че 'моите файлове/my files' се явява нещо като 'file-menager' за samsung-ския android.

https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/how-to-use-my-files/ .

в началото на статията:
'the my files folder ... ' - my files е folder, демек папка.

обаче. малко по-надолу в същата статия:
'read on to find out how to use the my files app ... ' - my files от folder вече e app/приложение

сега, в крайна сметка какво по-точно е 'моите файлове/my files':
    - файлов мениджър, т. е. app/приложение

или
    - folder/папка за съхранение на други папки и файлове

ясно е още, че с него могат да се видят/достъпят download-натите файлове от потребителя.

обаче.
защо през/чрез 'my files/моите файлове' не мога да видя/достъпя не download-натите от мен файлове, а добавените/създадените от мен файлове с приложението 'samsung notes'. поне до сега не успявам да ги видя/достъпя. може би не търся където трябва.

опитвам се да видя/достъпя добавените/създадените от мен файлове с приложението 'samsung notes', търсейки през/чрез приложението 'my files/моите файлове' във папката(?) 'вътрешна памет'. ми няма ги.

отварям 'вътрешна памет', защото в другите местоположения - 'изображения', 'видеоклипове', 'аудио', 'документи', 'изтеглени', 'инсталационни файлове', 'компресирани' и 'любими' ги няма.

файловете, които съм създал със 'samsung notes' ги няма и в нито една от папките на 'вътрешна памет'!

къде се съхраняват папките и файловете, създадени със 'samsung notes'?

Samsung notes не създава файлове, а записва само бележки в негови си файлове. Изтегли си нормален файлов мениджър - в google play има колкото искаш. My files си е приложение.

преди 10 часа, l-8 написа:

здравейте,

няколко неясноти за структурата на 'потребителската' файловата система на galaxy a12/android 11 

очевидно, че 'моите файлове/my files' се явява нещо като 'file-menager' за samsung-ския android.

https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/how-to-use-my-files/ .

в началото на статията:
'the my files folder ... ' - my files е folder, демек папка.

обаче. малко по-надолу в същата статия:
'read on to find out how to use the my files app ... ' - my files от folder вече e app/приложение

сега, в крайна сметка какво по-точно е 'моите файлове/my files':
    - файлов мениджър, т. е. app/приложение

или
    - folder/папка за съхранение на други папки и файлове

ясно е още, че с него могат да се видят/достъпят download-натите файлове от потребителя.

обаче.
защо през/чрез 'my files/моите файлове' не мога да видя/достъпя не download-натите от мен файлове, а добавените/създадените от мен файлове с приложението 'samsung notes'. поне до сега не успявам да ги видя/достъпя. може би не търся където трябва.

опитвам се да видя/достъпя добавените/създадените от мен файлове с приложението 'samsung notes', търсейки през/чрез приложението 'my files/моите файлове' във папката(?) 'вътрешна памет'. ми няма ги.

отварям 'вътрешна памет', защото в другите местоположения - 'изображения', 'видеоклипове', 'аудио', 'документи', 'изтеглени', 'инсталационни файлове', 'компресирани' и 'любими' ги няма.

файловете, които съм създал със 'samsung notes' ги няма и в нито една от папките на 'вътрешна памет'!

къде се съхраняват папките и файловете, създадени със 'samsung notes'?

що се занимаваш със стоковите боклуци на самсурниците?....

от симбианите още ползвам x-plore file manager....

хем тогава беше платен....искаше се сертификация на всяко приложение...хакваше се телефона с HellOX...

• Автор

ако инсталирам друг file-manager от google store с него ще мога ли да виждам/достъпвам файловете, пардон бележките, в/от samsung-notes?

• Автор
преди 1 минута, Raze написа:

Няма как да стане. Евентуално на телефон с root права.

значи ще трябва да се root-на. телефонът е samsung galaxy a12. надявам се, че в него ще мога да се root-на. опцията за девелопери се отваря. интересно, то нали android-а си е вид linux, дали има utility-та като ls, cp, rm, mv и т. н.?

За какво са ти всички тези глупости? Влез си в бележките и си копирай текста.

Много вероятно е и след root пак да не успееш да видиш информацията, която искаш, а и при root може да се изтрие информацията.

• Автор

хм, експортиране на file/s от samsung notes стана и без да се root-вам! създаваш файл в/чрез samsung notes запазваш го като някакъв вид файл от предложените и след това системата сама ти предлага 'избор на папка'. посочваш някоя от видимите с 'моите файлове/my files' папки и ... готово. вчера нямах достатъчно време и не можах да го сколасам. дали ще може да се експортират и папки от samsung notes към видимите с/чрез 'моите файлове/my files'папки!? 

• 3 месеца по-късно...
  • Автор

ако може някак си да се поправи думата 'calaxy' в заглавието на темата. на 'galaxy'.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.