Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Анжелизъм - 2022


Препоръчан отговор

 15 . 07 . 2022 - ( 

 ,, Анжелизъм - 2022 " е вече вероизповедание - тип ,, религиозна философия ".  

 Пратих е-мейл на комисията по вероизповеданията със запитване , какви документи се изискват за да регистрирам ,, Анжелизъм - 2022 " като официално вероизповедание ,и ще предприема нужните стъпки анжелизъма - 2022 да стане официално регистрирано вероизповедание . 

 Анжелизъма е вероизповедание в ,което няма  да ви се разтягат локуми за , ангели ,богини ,богове , медитации , палене на свещи , събирания с цел да се тълкуват свещени писания , купуване на всевъзможни предмети които щяли да ви помагат , няма да възпяваме Всевишния с разни песни , няма да имаме никакви храмове параклисчета свети места за поклонение и тем подобни измишльотини от другите вероизповедания . Анжелизъма - 2022 е ,, Прави добро и страни от зло " .  

 Няма смисъл да правите нещо за Всевишния , устройте си вечността в охолство като правите добро и страните от зло . 

 Имало нямало нещо след биологичната смърт - е все пак си направете застраховка като бъдете добър човек .  )

 

 

Анжелизъма е ,,вярване "или ,, вероизповедание " основано на преживяването ми докато бях в кома и дълго годишното ми търсене на отговори на въпроси от сорта ,, има ли вечност ? " , ,, Какво следва след смъртта ? " , ,, Как да попаднем в една прекрасна вечност след смъртта ? "  и други екзистенциални въпроси . 

25.06 .2022

Вярването е следното : Има висша сила ,която въздава според делата , но заплатата е след смъртта , когато се преселим в свят подобен на нашия и там ще получаваме пенсия ,заработена през земния живот . ( Примерно - си най - големия гад на планетата и ще получаваш минимална пенсия и ще си с една проекция със въжможности на старец  . Хората ,които са правели добро ще получават много минимални пенсиии и много проекции с възможности на младите  . И така за цяла вечност , без право на доходи - само заслужените през земният живот  пенсия и проекции . Лъжеш ,крадеш ,убиваш ,нараняваш - пенсията пада .)

Всичко е само вяра , без да мога да дам доказателства.

---------___________________________________

26.06.2022 

Ако нямате пари да правите добро , то и да си гледате съвестно задълженията ( било то в работа или семейство ) също е добро .

07.02.2022 - При второ изнасилване - пенсията пада до минималната ( независимо ,дори ако сте оправили проблема с глада на световно ниво ). При системно упражняване на домашно насилие - пенсията пада до социалната ( независимо , дори и ако сте оправили проблема с глада ).

_______________________________________________

Накратко за преживяването ми по време на клинична   смърт : След инцидент в болницата изпаднах в клинична смърт за кратко . Срещнах се с Всевишният . Разговора беше кратък :  Всевишният ме попита за къде мисля ,че  съм , аз отговорих да ме праща където ще ме праща , Всевишния отговори ,че съм за рая и ми даде възможност да избирам къде да отида ( във вечността в рая ,или да се върна тук в земния живот ) . Аз избрах да се върна тук в земния живот и  да помагам .

Знака на ,, Анжелизъма " е числото  ,, 55 " ,може да е оградено в кръг . 

Основна доктрина на Анжелиста : 

0 - Уповавам се в Създателя ( Господ , Аллах , Енергията , Материализираната Информация , Всевишния ... )

 1 - Любов 

 2 -  късмет . ( 26.06.2022 .Няма такова нещо като късмет.)

 3 - Здраве 

 4 - Пари 

 И така ,, Какво представлява Анжелизъма ? " : Отговори в анжелизъма : 

 1 - Какво следва след смъртта ? - Според ,, Анжелизъма " :

 Следва вечност . Ние сме вечни . Смъртта е само преход от един свят в друг . Другия свят е подобен на нашия но имаме много повече възможности - примерно като във фантастиката ( пожелаваш си нещо и то се появява ) можем да се клонираме но с едно съзнание ( имаме примерно 5 тела и сме на 5 различни места и вършим 5 различни дейности и чувстваме 5 различни чувства едновременно и тези 5 тела са с общо съзнание . Броя на телата зависи от земния ни живот. Броят на телата може да достигне хиляди - дори повече - зависи от заслугите през земния живот.Едно тяло може да се нарече ,, проекция "  ).

 2 - Как да си заслужим повече ,, проекции " и ,, възможности " ? - Според ,,Анжелизъма " :

 Като правим ,, добро " . Колкото повече добро сме направили през земният си живот - толкова повече проекции и възможности ще имаме след смъртта и толкова повече положителни чувства ще изпитваме .

 3 - Какво е земният живот ? Според ,, Анжелизъма " :

 Земният живот е само ,,  изпит " . От този изпит зависи вечността на човек след смъртта . Земният живот не е рай , нито ад , а просто земен живот .

 П.с . : С развитието на технологиите туку виж сме достигнали рая и контролирано ...

  . 

. Да ние вярваме но само в това , има Висша Сила ,която въздава според делата  .

 Трябва да си малко духовен отвреме на време ,но само до толкова за да да знаеш че има Висша Сила , която въздава според делата . И друго ,че тази висша сила може би ще се прояви съвсем скоро като ,, Изкуствен  Интелект " и ще заживеем райски , и ще можем да си копираме съзнанието в компютри и да живеем вечно .... Обаче тъй като така или иначе след смъртта си всички отиват в рая и там в рая всеки ще живее според заслугите си през земния живот , то така или иначе  Всевишния до сега не се е проявил в земния живот.Изхождайки от това размишление, то вече предполагам ,че Всевишният , няма и да се прояви в земния живот , освен чак след смъртта .

 Всевишният обича всички , но едни повече , други по - малко . Важното за да ви обича  Всевишният повече , е да не наранявате и да не причинявате болка и да дарявате любов и доброта . 

  Според ,, Анжелизъма " :  Суеверието е вредно , освен в случаите ,когато се ползва за официално ритуалче или традиция .

 Според ,, Анжелизъма " : Гадаенето е вредно , освен в случаите , когато се ползва като философия . Но разговорът с професионален психолог ще ви свърши по - успешна работа .

  Според ,, Анжелизъма " : Всички духовни практики ( особено ако се правят с цел да се придобие някакъв успех в някоя сфера , като примерно здраве , любов , финансов успех , семейство и други . ) , са вредни и спадат към раздела за магиите , което е безсмислено . Единственото нещо с ,което можете да предизвикате помощ от Всевишния ,то това са  добрите постъпки .  

 

 Моята папка в Ютюб : 

 

  

Редактирано от Anzhel Dimitrov
Допълнение (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

това са несъвместими неща

 парите ги пипат хора и оставят микроби по тях и ти заминава здравето

късметът се предизвиква с упоритост и пак здравето заминава

 нямаш ли пари никой не те търси за нищо и любовта я отпиши 

тъй го е измисил създателя 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Banesc написа:

това са несъвместими неща

Съвместими са, но зависи последователността на придобиване. 

Логиката му е, че уповавайки се на Създателя, то първо трябва да се стремиш към Любовта. Имаш ли вече любов, то трябва да се стремиш към късмета си. Придобиеш ли въпросният, то здравето ти укрепва и придобиваш имунитет и чак тогава трябва да се стремиш към парите, защото не ще те плашат микробите по тях. :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Banesc написа:

без кинти как става 

С труд! ;) = трудно, но става ... 

п.п. парите са само и единствено катализатор, но в основата е да вярваш в Създателя!!! = в частност на своите родители ... примерно ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, dioib написа:

С труд! ;) = трудно, но става ... 

трудът убива здравето

при трудът   сърцето работи  по -бързо 

а има ограничение  еди колко си милиона удара  или милиарда беше

и направо си умираш преждевременно от труд

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Banesc написа:

трудът убива здравето

при трудът   сърцето работи  по -бързо 

а има ограничение  еди колко си милиона удара  или милиарда беше

и направо си умираш преждевременно от труд

Ако се трудиш бавно не!!! ;) 

НО, определено мързела мъчи, но не мори. ;) Та по-добре е да ти е трудно, т.е. да оставяш днешната работа за утре, от колкото да се поболееш от мъка. :) 

Човек колкото и да живее, то умира сам. По-добре обаче освен подобие на себе си да оставиш и материал на наследниците си, за да се трудят по-малко от теб и да им остава време за развлечения. :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 Значи , имах едно гадже - нито тя ,нито аз имахме пари , но когато бяхме заедно си споделяхме и се чувствахме добре и чакахме тя да свърши работа за да се видим за половин час преди да я изпратя у тях , аз си продължавах да си работя . Чувствахме се щастливи и живеехме за този половин час ,докато тя не умря от бъбречна недостатъчност .  Даже не сме се чу.али - само целувки и св. рки и прегръдки, и си споделяхме кой кво му тежи . Бяхме щастливи ,малко трудно ми беше като умря , но дано намеря друга - щото сам е тъжно . И имам повече пари ,но нея я няма , и парите губят смисъл .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)
преди 6 часа, Banesc написа:

с много дини под една мишница бог е решил да не става .

То ,точно с последната - бях отдаден само на нея и на Калдата , въпреки ,че работата и беше - да бъде с всички ,които и плащат .

Редактирано от Anzhel Dimitrov (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Anzhel Dimitrov написа:

То ,точно с последната - бях отдаден само на нея и на Калдата , въпреки ,че работата и беше - да бъде с всички ,които и плащат .

Което ме навежда на мисълта ,че освен да правите добро и да помагате - с нищо друго няма да успеете да предразположите балагословията на Създателя ( имам предвид -  ритуали ,обреди ,молитви и тем подобни измишльотини , медитации също . Всякакви духовни практики са безсмислени )

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 10.01.2022 г. в 23:46, Anzhel Dimitrov написа:

Всякакви духовни практики са безсмислени )

На ниво обикновен човек е така. 

Все пак след като даден човек си изпълни ангажиментите към обществото към края на живота си, защо да не се занимава с духовността?! 

Самото практика в духовността извън метосите (манастирите) няма стойност и означава, че тези хора които рекламират въпросните духовни практики са шарлатани. Друга тема. 

Когато си млад и в разцвета на силите си, то определено практикуваш други неща с които да подобриш условията в които живееш. Там изграждаш неща които твоите наследници да ползват и да не им е трудно. 

Видиш ли, че са си спретнали живота, то за какво да им се мотаеш из живота?! По-добре да се оттеглиш, позанимаеш с духовността и вдъхнеш същата в своите внуци. Да, това ще зависи от твоите деца, но именно по този начин (ако ти ги водят) ще разбереш, че са ти благодарни за живота им който си им осигурил. 

Ако ли пък не ги водят при теб, то явно си сбъркал с нещо и колкото и да се опитваш да практикуваш духовността е: "След дъжд качулка" ... късно ще е ... уви ще разбереш, че си бил посредствен в живота си и това е жалко .... 

...

прочие 

...

Вярата в Създателя (Бог) ти дава основно метод в създаването на нещо ново, иновативно и полезно за бъдещето поколение. 

В основата на тази вяра е, че ти си го избрал, а не той те е избрал. Всеки който каже, че Бог го е избрал е лъжец, защото първо трябва да е мъртъв. Друг е въпроса за тези които Бог не е приел при себе си и им е дал втори шанс. В повечето случаи наличните религии подхождат скептично. 

Интересен е факта, че при християнството има методика за канонизиране на светци, а така също е известен и друг факт = мнозина не са канонизирани, но за сметка на това са станали известни с някакво нововъведение което е улеснил живота на цялото човечество. 

Запомнете: Не вярвайте на чудеса, а ги правете! За това не ви е необходима някаква духовна практика!!! Нито някаква религия, която да ви подтиква към помисли, че Бог не съществува. Не се възгордявайте, че сте богоизбрани!!! Това е грях!!! 

Правете мир и любов поне!!! Останалото го оставете на тези които вече нищо материално не им е ценно.  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, dioib написа:

На ниво обикновен човек е така. 

Все пак след като даден човек си изпълни ангажиментите към обществото към края на живота си, защо да не се занимава с духовността?! 

Самото практика в духовността извън метосите (манастирите) няма стойност и означава, че тези хора които рекламират въпросните духовни практики са шарлатани. Друга тема. 

Когато си млад и в разцвета на силите си, то определено практикуваш други неща с които да подобриш условията в които живееш. Там изграждаш неща които твоите наследници да ползват и да не им е трудно. 

Видиш ли, че са си спретнали живота, то за какво да им се мотаеш из живота?! По-добре да се оттеглиш, позанимаеш с духовността и вдъхнеш същата в своите внуци. Да, това ще зависи от твоите деца, но именно по този начин (ако ти ги водят) ще разбереш, че са ти благодарни за живота им който си им осигурил. 

Ако ли пък не ги водят при теб, то явно си сбъркал с нещо и колкото и да се опитваш да практикуваш духовността е: "След дъжд качулка" ... късно ще е ... уви ще разбереш, че си бил посредствен в живота си и това е жалко .... 

...

прочие 

...

Вярата в Създателя (Бог) ти дава основно метод в създаването на нещо ново, иновативно и полезно за бъдещето поколение. 

В основата на тази вяра е, че ти си го избрал, а не той те е избрал. Всеки който каже, че Бог го е избрал е лъжец, защото първо трябва да е мъртъв. Друг е въпроса за тези които Бог не е приел при себе си и им е дал втори шанс. В повечето случаи наличните религии подхождат скептично. 

Интересен е факта, че при християнството има методика за канонизиране на светци, а така също е известен и друг факт = мнозина не са канонизирани, но за сметка на това са станали известни с някакво нововъведение което е улеснил живота на цялото човечество. 

Запомнете: Не вярвайте на чудеса, а ги правете! За това не ви е необходима някаква духовна практика!!! Нито някаква религия, която да ви подтиква към помисли, че Бог не съществува. Не се възгордявайте, че сте богоизбрани!!! Това е грях!!! 

Правете мир и любов поне!!! Останалото го оставете на тези които вече нищо материално не им е ценно.  

 Всички ,които се представят за духовни лица и в същото време събират пари за духовни практики са измамници - всички без изключение . Защото : 

 Единственото , което можем да направим за доказателство на вярата си в Господ и вечният живот след смъртта е - да си помагаме като ,,човек на човека " - ( да нахраниш гладни , да помогнеш на някой ,който е изпаднал в затруднение ... ) . А духовните практики дори ви отдалечават от Господ , защото Господ гледа на това как се държиш спрямо другите хора , а не как се държиш спрямо Него . Господ има нужда от състрадателност в хората , а не от искания от Него . 

 Правиш добро - заслужаваш си повече придобивки за безгрижния вечен живот след смъртта ( в рая ) . - С този пост се изчерпва всичко , от което човек се нуждае да знае за Господ - ( Висшата Сила или Създателя или както там наричате Висшия Разум ,който въздава за постъпките на човека , за вечни времена ). 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 седмици по-късно...

Единствените ,, Духовни практики " в ,, Анжелизъма " са :

 1 - Правене на добро ...

 2 - Благодарствена молитва - Палите свещ ( по възможност оранжева ) , и благодарите на Господ за живота ,който ви е дал ( за всичкото добро и зло ,което ви се случва ). Няма смисъл да искате от Господ , Той много добре знае какво искате . Само благодарите за да окажете признателност .

 

  Всичко е създал Господ и ние хората сме само едни   ,, откриватели "  , затова трябва само да  ,, благодарим " за това ,че Господ ни е дал да открием някое изобретение примерно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Правене на добро ...

Да, не бъдете садисти сред мазохисти ... :) 

п.п. Понякога трябва да изстрадате неща, които да покажат, че не страданието е същността, а само и единствено възкресението. Това го е показал Христос и по този начин Ви е спасил от това повече да не страдате и бъдете мазохисти, а с достойнство да умрете, за да воскресите в свят по-хубав от този. 

Именно по този начин той ще е човека който да отсъди дали ще е в тоя свят дори да сте съгрешили в него или отново ще бъдете до Бог или ще умрете вече не физически, а духовно ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, dioib написа:

Да, не бъдете садисти сред мазохисти ... :) 

п.п. Понякога трябва да изстрадате неща, които да покажат, че не страданието е същността, а само и единствено възкресението. Това го е показал Христос и по този начин Ви е спасил от това повече да не страдате и бъдете мазохисти, а с достойнство да умрете, за да воскресите в свят по-хубав от този. 

Именно по този начин той ще е човека който да отсъди дали ще е в тоя свят дори да сте съгрешили в него или отново ще бъдете до Бог или ще умрете вече не физически, а духовно ... 

😅

 Нищо не трябва да изстрадваме . Само понякога ни се случва някое зло ,за да оценяваме доброто по - добре . Ние хората сме вечни и нямаме нужда от възкресение , и според Анжелизъма след смъртта просто продължаваме в друг свят , в който ще има всички познати удоволствия и още удоволствия ,които човечеството ще познае за в бъдеще . 

 Ще отсъди Отец , кой какво е заслужил , защото Христос е само един от многото синове божи. А Господ - ( Създателя , Отец , Аллах , Дио или там както го наричате ) ще разпределя според това ,кой какво добро е извършил ,и ще отнема според злото което е извършил даден човек .

И според анжелизъма никой няма да умира ,нито ще има ад , само рай .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Нищо не трябва да изстрадваме .

Да бе да ... мъкедонец ... :) 

Ти яфно си от скоре бълграрин ил яко не си ... :) Но друже ... хм ... я не ти мини прз оня, то ка ке разбереш ке е за тебе ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, dioib написа:

Да бе да ... мъкедонец ... :) 

Ти яфно си от скоре бълграрин ил яко не си ... :) Но друже ... хм ... я не ти мини прз оня, то ка ке разбереш ке е за тебе ... :) 

Може да ,, преживеем "  ,но не трябва задължително да изстрадваме .

Примерно аз преминах ( преживях  , изживях )през всички духовни практики на учения , вярвания и религии , за да мога да насоча всеки в пътя му към рая и  Установих , че всички духовни практики  ( освен правенето на добро и благодарствените  молитви ) са измамни измишльотини. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Може да ,, преживеем "  ,но не трябва задължително да изстрадваме .

Аз го наричам изживяване, а самото страдание е моментно. Преживяването означава, да се връщаш към моментното страдание. 

Да се смята, че няма страдание или, че по един или друг начин не ще страдаш, ако направиш нещо от което да почувстваш болка е глупост. 

Изживяването не би следвало да се осмисля, а в последствие да се анализира. 

Друг е въпроса, че за дадено моментно страдание ти е необходим начин, за да утихне и премине. В някои случаи се налага външна помощ, НО само и единствено ако страданието е от физиологичен характер. При друг вид, то именно вярата в Бог ти дава способ да "отшуми" страданието и получиш необходимата утеха и надживееш случката и продължиш живота си по начин, че друг път да не допускаш такъв вид страдание в теб. 

Да, НО, първо трябва да повярваш на Бог. Уви, мнозина го отричат. 

Дали ще ползват Анжелизъм или друго упование в Бог е без значение. Това някои които пропагандират страданието не могат да схванат. ;) Те дават някакви пътища и/или пътеки, но те не са Божите. Те не довеждат до избавление от страданието, а до извратени състояния на душата им. 

Всеки би следвало да проумее, че е подобие на Бог и че богоугодно е само едно: Да правим Любов!!! Малцина са тези които споделят Божията Любов. Малцина са тези които разбират колко милостив е той стига да вярваш в него, а не на друг или материално нещо. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, dioib написа:

 

Друг е въпроса, че за дадено моментно страдание ти е необходим начин, за да утихне и премине. В някои случаи се налага външна помощ, НО само и единствено ако страданието е от физиологичен характер. При друг вид, то именно вярата в Бог ти дава способ да "отшуми" страданието и получиш необходимата утеха и надживееш случката и продължиш живота си по начин, че друг път да не допускаш такъв вид страдание в теб. 

Да, НО, първо трябва да повярваш на Бог. Уви, мнозина го отричат. 

Дали ще ползват Анжелизъм или друго упование в Бог е без значение. Това някои които пропагандират страданието не могат да схванат. ;) Те дават някакви пътища и/или пътеки, но те не са Божите. Те не довеждат до избавление от страданието, а до извратени състояния на душата им. 

Всеки би следвало да проумее, че е подобие на Бог и че богоугодно е само едно: Да правим Любов!!! Малцина са тези които споделят Божията Любов. Малцина са тези които разбират колко милостив е той стига да вярваш в него, а не на друг или материално нещо. 

  Да . Снощи имах един такъв случай : един търсеше помощ,  и поне 5-6 от най - близките му го отрязаха . Човека се успокояваше с думите ,, има Господ - Той вижда " . Наложи се аз да съм съм спасителя . 

  Ами ,какво да кажа , повечето не разбират ,,какво е Бог ? " И се отказват от упование в него . Нека да повторя според анжелизъма че Господ - Бог е накратко казано ,, материализирана информация " - примерно ние хората сме ,, био компютри " - части от   ,, вселенския компютър "   а Господ Бог е ,, вселенският компютър " ,които поддържа всичко и всява ред във вселената .

 Да ,така е . Избавление от страданието ще има след смъртта . Въпреки ,че след смъртта рая е подобен на познатата ни вселена и там ще има минимално страдание за да можем да оценяваме удоволствието по - добре . За извратените състояния на душите не съм се замислял , но предполагам ,че ,когато причиняваш болка и изпитваш удоволствие от това да причиниш болка , то това е извратено . 

 Нашият ,, ум " е подобие на Бог ,но за формата ,понеже Господ Бог приема много форми ,то откъм форма не сме Му точно подобни . По правилното за Любовта ми се струва ,че е  ,, да даряваме с любов "  , а не ,, да правим любов " . ( (Любовта има различни и много проявления  , и един силен човек разполага с много любов в себе си и дарява от любовта си , като търси минимална отплата , защото примерно Господ е могъщ и ни дарява с много любов ,за която любов търси минимална отплата . Как можем да се отплатим на Господ ? - Първо : като предаваме любов нататък ( примерно Господ Бог ни е дал  1000 любов , и ако ни стига 200 любов можем да раздадем 800 , за да не се разтворят тези 800 във вселената  ). Второ : да благодарим на Господ Бог за всичко дадено ни .)) И да Господ Бог е изключително милостив , но не забравяй ,че Господ Бог дарява чрез други хора ( избранници. А избранници са многобройни  ) ,и благодарейки на избранниците ние благодарим на Господ Бог . Затова трябва да се благодари и на хората подали ти ръка .

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Anzhel Dimitrov написа:

да даряваме с любов "  , а не ,, да правим любов "

Далечно ми е становището по отношение на правенето на любов от преносното му значение ... но ... ние не можем да даряваме нещо което е на Бог ... ;) така, че приближението е да споделяме Любовта получена от Бог с другите -> в тоя смисъл правим любов из този свят. ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 седмици по-късно...
на 5.02.2022 г. в 18:26, dioib написа:

Далечно ми е становището по отношение на правенето на любов от преносното му значение ... но ... ние не можем да даряваме нещо което е на Бог ... ;) така, че приближението е да споделяме Любовта получена от Бог с другите -> в тоя смисъл правим любов из този свят. ;) 

Сега те разбрах ,, даряваме " споделяме - любов .

на 10.01.2022 г. в 2:29, Anzhel Dimitrov написа:

 

  

 

Редактирано от Anzhel Dimitrov (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

Сега те разбрах ,, даряваме " споделяме - любов .

Това което ни е в излишък го споделяме!!! ;) 

Човек който не е запознат с Любовта, то винаги би следвало да се стреми към нея, а не към нисши страсти. ;) 

Затова, ако си изпълнен с Любовта на Бог, то ... ще споделяш същата. ;) = даряваш на другия ... ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, dioib написа:

Това което ни е в излишък го споделяме!!! ;) 

Човек който не е запознат с Любовта, то винаги би следвало да се стреми към нея, а не към нисши страсти. ;) 

Затова, ако си изпълнен с Любовта на Бог, то ... ще споделяш същата. ;) = даряваш на другия ... ;) 

Е те са вече те разбрах напълно . 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Е те са вече те разбрах напълно . 

Обясни на ония про светналите как стават тия неща в разбирателството. ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Сподели

×
×
  • Добави ново...