Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв телефон? Samsung s22 Ultra или iPhone 13 Pro?

Jacco

Препоръчан отговор

Здравейте търся си нов телефон за закупуване. Спрял съм се Между два телефона Samsung s22 Ultra или iPhone 13 Pro в един телефон търся светкавична производителност, Много бърза работа ,добра батерия и добър екран и добър звук. Кой телефон ще ми препоръчате в бъдеще за дългосрочно употреба.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G - Full phone specifications (gsmarena.com) все още не е излязъл, последните модели от най-високия клас на самсунг са

Смартфон GSM SAMSUNG GALAXY S21+ G996 BLACK 6.70 ", 256 GB, RAM 8 GB, 64+12+12 MP, 5G (technopolis.bg)

и

Смартфон GSM SAMSUNG GALAXY S21 G991 GRAY 6.20 ", 256 GB, RAM 8 GB, 64+12+12 MP, 5G (technopolis.bg)

Относно марките, това са съвсем различни устройства с различна ОС. Феновете на apple ще те убеждават, че техните устройства са най-добри, също и феновете на андроид. Най-добре отиди в някой магазин и разгледай и пробвай тези устройства на живо, разгледай ревюта в интернет, провери дали приложенията, които искаш да ползваш, са съвместими и с двете устройства и така реши.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Raze написа:

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G - Full phone specifications (gsmarena.com) все още не е излязъл, последните модели от най-високия клас на самсунг са

Смартфон GSM SAMSUNG GALAXY S21+ G996 BLACK 6.70 ", 256 GB, RAM 8 GB, 64+12+12 MP, 5G (technopolis.bg)

и

Смартфон GSM SAMSUNG GALAXY S21 G991 GRAY 6.20 ", 256 GB, RAM 8 GB, 64+12+12 MP, 5G (technopolis.bg)

Относно марките, това са съвсем различни устройства с различна ОС. Феновете на apple ще те убеждават, че техните устройства са най-добри, също и феновете на андроид. Най-добре отиди в някой магазин и разгледай и пробвай тези устройства на живо, разгледай ревюта в интернет, провери дали приложенията, които искаш да ползваш, са съвместими и с двете устройства и така реши.

Знам че Samsung s22 Ultra не е излязъл все още но предстои И то скоро мога да изчакам малко няма проблем просто ме притеснява който и да е Samsung дали след време няма да започне да забавя работа да зацепва ,докато доста хора хвалят iPhone че е без проблемен  по не забавящ работа, Не зацепващи .сега дали е така нека хората да кажат които са имали висок клас Samsung и iPhone

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Jacco написа:

Здравейте търся си нов телефон за закупуване. Спрял съм се Между два телефона Samsung s22 Ultra или iPhone 13 Pro в един телефон търся светкавична производителност, Много бърза работа ,добра батерия и добър екран и добър звук. Кой телефон ще ми препоръчате в бъдеще за дългосрочно употреба.

По клю§ови думи  "много бърза работа" + "добър екран" + "добър звук" и най-ве§е  "дългосро§на употреба" - тук отговаря единствено  iPhone, който ще ти служи вярно не по-малко от 4 години без да се налага да правиш нищо по него и ще си бъде все така бърз при работа както днес, при закупуванбето му.

По клю§ови думи "добра батерия" + "добър екран"  - ска§аш на Сансунга 

Оба§е - ако досега не си ползвал iOS устройство - ще ти бъде малко странно в на§алото. 

преди 2 часа, Raze написа:

Най-добре отиди в някой магазин и разгледай и пробвай тези устройства на живо, разгледай ревюта в интернет, провери дали приложенията, които искаш да ползваш, са съвместими и с двете устройства и така реши.

абсолютно правилно :handshake:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Според мен трябва най-първо от всичко да си изясниш коя от двете екосистеми ти подхожда повече - за да не се окаже, че примерно си взимаш iPhone-a и по трудния начин разбираш, че iOS не може да прави нещо, което Android може, или обратно. Ако ти е все тая дали ще ползваш Android или iOS, почва да става все тая какъв телефон изобщо ще ползваш.

Погледни също Pixel 6 Pro, според мен отговаря на всичките ти изисквания - понеже светът не се изчерпва с Apple и Samsung.

Редактирано от killchain (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, killchain написа:

Според мен трябва най-първо от всичко да си изясниш коя от двете екосистеми ти подхожда повече - за да не се окаже, че примерно си взимаш iPhone-a и по трудния начин разбираш, че iOS не може да прави нещо, което Android може, или обратно. Ако ти е все тая дали ще ползваш Android или iOS, почва да става все тая какъв телефон изобщо ще ползваш.

Погледни също Pixel 6 Pro, според мен отговаря на всичките ти изисквания - понеже светът не се изчерпва с Apple и Samsung.

Досега съм използвал само висок клас Samsung, мисля че предстоящия телефон s22 Ултра е добър но ме притеснява дали няма да започне да забавя работа след време само това. Никога не съм използвал iPhone но няма проблем ще свикна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 18.01.2022 г. в 12:12, Jacco написа:

Досега съм използвал само висок клас Samsung, мисля че предстоящия телефон s22 Ултра е добър но ме притеснява дали няма да започне да забавя работа след време само това. Никога не съм използвал iPhone но няма проблем ще свикна.

Би трябвало да се държи добре поне 2-3 години - от там нататък новоизлезлите тогава телефони от среден клас ще са започнали да го настигат по производителност. Зависи и с колко приложения ще го затрупаш. Но така или иначе според мен повече от 3 години са доста дълго време в света на телефоните.

И от Apple не се знае какво се очаква - да не би да решат да ти throttle-нат процесора без твое знание, понеже, видиш ли, пазят живота на батерията (която впрочем е консуматив и трябва да може да се сменя лесно, но това е въпрос за друг ден) - истинска случка от преди няколко години.

Редактирано от killchain (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Jacco написа:

Знам че Samsung s22 Ultra не е излязъл все още но предстои И то скоро мога да изчакам малко няма проблем просто ме притеснява който и да е Samsung дали след време няма да започне да забавя работа да зацепва ,докато доста хора хвалят iPhone че е без проблемен  по не забавящ работа, Не зацепващи .сега дали е така нека хората да кажат които са имали висок клас Samsung и iPhone

Какъв телефон ще си купиш зависи от това за какво ще го използваш. Сравни спецификите на двата телефона, виж какви са изискванията на приложенията, които ще използваш, и така ще разбереш какъв телефон да си вземеш. Тежки игри, леки игри, или обикновени приложения - преценяваш, сравняваш, избираш и купуваш.

Моето мнение е, че трябва да си купиш телефон на Apple (iPhone).

Аз нямам опит с Айфоните, но знам, че ОС-а се поддържа за по-дълго време от ОС-овете на телефони с андроид - поддръжката на iOS трае по-дълго от тази на андроидите.

Продуктите на Apple са по-сигурни, имат по-добра кибер-сигурност.

Качеството на Айфоните е по-добро, и самите устройства издържат по-дълго време - имат по-дълъг живот.

Ако си купиш телефон с Андройд, има вероятност след около 2 години, или по-малко, да започне да върви по-бавно, заради многото натоварени ъпдейти на Андроид - това го изпитвам сега на свой гръб с Андроид таблета, който имам.

Айфоните имат и други премиум предимства, които самсунг няма.

Факт е, че продуктите на Apple са на топ ниво с топ качество, и затова и цените са им големи. По-голямата цена идва от името на бранда, и факта, че продуктите на Apple се свързват с висок социален статус, което означава че хората са готови да дадат повечко пари само и само да имат Айфон.

Айфоните са добри за всичко - и за гейминг и за нормална употреба. Дори и Айфон 7 е все още добър, с добра производителност и сега, през 2022г.

Ако имах достатъчно пари за iPhone 13 Pro, определно него щях да купя, а не самсуг с22.

Това е моето мнение. И все пак ти препоръчвам да прегледаш и мненията на другите хора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, bootlicker написа:

Какъв телефон ще си купиш зависи от това за какво ще го използваш. Сравни спецификите на двата телефона, виж какви са изискванията на приложенията, които ще използваш, и така ще разбереш какъв телефон да си вземеш. Тежки игри, леки игри, или обикновени приложения - преценяваш, сравняваш, избираш и купуваш.

Моето мнение е, че трябва да си купиш телефон на Apple (iPhone).

Аз нямам опит с Айфоните, но знам, че ОС-а се поддържа за по-дълго време от ОС-овете на телефони с андроид - поддръжката на iOS трае по-дълго от тази на андроидите.

Продуктите на Apple са по-сигурни, имат по-добра кибер-сигурност.

Качеството на Айфоните е по-добро, и самите устройства издържат по-дълго време - имат по-дълъг живот.

Ако си купиш телефон с Андройд, има вероятност след около 2 години, или по-малко, да започне да върви по-бавно, заради многото натоварени ъпдейти на Андроид - това го изпитвам сега на свой гръб с Андроид таблета, който имам.

Айфоните имат и други премиум предимства, които самсунг няма.

Факт е, че продуктите на Apple са на топ ниво с топ качество, и затова и цените са им големи. По-голямата цена идва от името на бранда, и факта, че продуктите на Apple се свързват с висок социален статус, което означава че хората са готови да дадат повечко пари само и само да имат Айфон.

Айфоните са добри за всичко - и за гейминг и за нормална употреба. Дори и Айфон 7 е все още добър, с добра производителност и сега, през 2022г.

Ако имах достатъчно пари за iPhone 13 Pro, определно него щях да купя, а не самсуг с22.

Това е моето мнение. И все пак ти препоръчвам да прегледаш и мненията на другите хора.

Игри не играя и никога не съм играл ,на 42 съм и си имам достатъчно друга работа не държа на марки .Така или иначе ще се дават толкова пари просто искам устройство на което да работя дълго време без проблемно  изпълняващо светкавично всяка една функции в момента в който ми трябва.  това е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, killchain написа:

Pixel 6 Pro

А кой го произвежда?

П.П. Темата е фалшименто и е излишно да се пише тук. Доста зачести появата на подобни. 

П.П.П. И все пак - висок клас Андроид хенди или iOS - работят.;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Jorge написа:

А кой го произвежда?

Май че Foxconn, които правят и ябълките, ама при Pixel-а основният разграничител е софтуерът.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Запитали Леми Килмистър - бира ли ще пие или водка, а той отвърнал: „ДА”.

Пичове, 21 век е. Цените са приемливи. Няма нужда от спорове. Купуваме, и Андроида, и Айфона, и начеваме да сторим пачка за ноември, когато ще излезнат новите модели.

Така де, разправят, че руският цар е могъщ, не непременно, щото е най-умният. А защото залага на сека възможност. Питали го:

- Ваше Величество, нападнали са ни от юг. На китайците ли да отвърнем или на монголите?

А царот рекъл:

-        Да.

Та, и авторът на темата, да си знае, че победителят е iPhone, но ако иска да е могъщ и доволен, нека купи двата модела. 

😎

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...