Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем със Самсунг С7 за прехвърляне на данни към лаптоп(нов на 1 месец) OS WINDOWS 10 Pro

Препоръчан отговор

И на предишният лаптоп ми даваше тази грешка OS Windows 7, но си спомням че в началото нямаше проблеми. Опитвам се да прехвърля клипове (над 4 Gb) чрез Bluetooth но ми отнема твърде много време (1/4 за 3 часа). Търсих и изпробвах някой съвети на чичко GOOGLE, но не сработиха. Може би проблема  е в телефона. Ако може да ме посъветвате как да го поправя това (снимка 1) или да ми кажите друг начин как да си прехвърля клиповете от телефона на лаптопа.564554882_bandicam2022-02-1918-41-57-553.jpg.1113a30e09f72982c55dc3141d89af15.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, plamen_petrov_80 написа:

През Wi-Fi не може ли?

как става това , пробвах през wi-fi direct и не намирам лаптопа

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз принципно най-лесно си го правя с обикновен шеринг и файлов мениджър и хвърляш като в локална мрежа, но си има и приложения чийто имена не мога да цитирам в момента, но потърси в google магазина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, zonaxxx1 написа:

чрез Bluetooth

И то е през USB?!

Този телефон не може ли да се свърже чрез кабел? 

преди 1 минута, ^Li^ написа:

Инсталирай USB драйвер от тук и свържи телефона. 

Това не е ли за свързване с кабел?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ^Li^ написа:

Да. 

При sony-ericsson имаше отделен драйвер за "синия зъб". ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, dioib написа:

При sony-ericsson имаше отделен драйвер за "синия зъб". ;) 

Винаги съм свързвал с USB, по бързо се случва прехвълянето на файлове. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ^Li^ написа:

Винаги съм свързвал с USB, по бързо се случва прехвълянето на файлове. 

И аз ... ;) Но, никога не ми се е налагало да тегля отделно драйвер. -> Директно го разпознава като външен носител. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, zonaxxx1 написа:

Може би проблема  е в телефона.

Винаги има шанс да има проблем с порта на телефона.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, dioib написа:

И аз ... ;) Но, никога не ми се е налагало да тегля отделно драйвер. -> Директно го разпознава като външен носител. 

На мен се е случвало при флашване на фърмуер през odin да поиска USB драйвер, не помня модел но беше отново samsung. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ^Li^ написа:

samsung

Мислих ги за по-напред от SONY ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, dioib написа:

Мислих ги за по-напред от SONY ... :) 

:offtopic_s:

Не са, не са, но и Sony не показват много последните години, а им бях голям фен. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

А не може ли първо да се пробва с друг USB кабел? После да се види в андроида-а какъв е режима на USB

Е де ... но първо да го свържи директно, а не со син зъб ... ;) 

току-що, ^Li^ написа:

:offtopic_s:

Не са, не са, но и Sony не показват много последните години, а им бях голям фен. 

:offtopic_s:Аз съм "консерва" и си страдам ... :) -> Понеже съм маниак на SONY ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

При положение, че имаш рутер и WI-FI, не ти трябва никакъв кабел за прехвърляне от едното на другото устройство и обратно нищо по вече от тази малка програмка, която трябва да си инсталираш на телефона и лаптопа. Прехвърляните файловее нямат ограничение за обем, стига да имаш малко време за изчакване, но не и както си написал - цели часове. Единствено, на лап топа трябва да имаш инсталиран и активиран NetFrameworck - версия 3,5 или 4.0. При теб трябва да е инсталирана и активирана щом си на десятката. 

Ето ти линк за изтегляне за лаптопа а за андроида - от маркета  - ще го намериш. Програмата е много лесна, от Asus и е на български език. Почти е без настройки.

Елегантно, без "жици " и съвсем лесно и приятно!!! Ползвам я от 2013 година до сега! Работи на всякакъв телефон с АНДРОИД без никакъв проблем!

Линк за изтегляне за компютър: 

ShareLinkSetup
https://dox.abv.bg/download?id=21f29abf62

За телефона:  https://www.filehorse.com/download-asus-share-link/

ScreenShot003.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най-лесно става с някое от тези приложения: wifi transfer – Приложения за Android в Google Play

Отваряш паметта на телефона през браузъра на компютъра, след като стартираш приложението, на съответното IP и си копираш от/на телефона каквото искаш през wifi.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Kolev72 написа:

При положение, че имаш рутер и WI-FI, не ти трябва никакъв кабел за прехвърляне от едното на другото устройство и обратно нищо по вече от тази малка програмка, която трябва да си инсталираш на телефона и лаптопа. Прехвърляните файловее нямат ограничение за обем, стига да имаш малко време за изчакване, но не и както си написал - цели часове. Единствено, на лап топа трябва да имаш инсталиран и активиран NetFrameworck - версия 3,5 или 4.0. При теб трябва да е инсталирана и активирана щом си на десятката. 

Ето ти линк за изтегляне за лаптопа а за андроида - от маркета  - ще го намериш. Програмата е много лесна, от Asus и е на български език. Почти е без настройки.

Елегантно, без "жици " и съвсем лесно и приятно!!! Ползвам я от 2013 година до сега! Работи на всякакъв телефон с АНДРОИД без никакъв проблем!

Линк за изтегляне за компютър: 

ShareLinkSetup
https://dox.abv.bg/download?id=21f29abf62

За телефона:  https://www.filehorse.com/download-asus-share-link/

ScreenShot003.jpg

ScreenShot004.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...