Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 12

цър-вул

Препоръчан отговор

на 21.02.2022 г. в 0:17, цър-вул написа:

От март Microsoft започва разрабоката на Windows 12. Вече се набира екипза разработката.
https://www.deskmodder.de/blog/2022/02/20/windows-12-microsoft-beginnt-ab-maerz-mit-der-arbeit/

Явно им станà байгън, че 11-ката изтече не в този ѝ вид, в който те искаха да бъде (потребителят да е техен роб и да става единствено каквото те кажат и разрешат) и сега са решили да се пробват пак. :D  Или е това, или не са им стигнали милиардите от DX12 игри и ще пускат DX13.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 207
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 13 часа, bootlicker написа:

Примерно, аз не искам ъпдейти за Windows 10. Въпреки това, си ги получавам ъпдейтите и нищо не мога да направя.

По принцип могат да се спрат.

Ама за това се иска поне малко акъл в главата :angry:  .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Rudy M. написа:

^

Това е Windows 7, леко едитнат с Photoshop :)

А възможно ли да е с този си вид зареди това че е версия за вътрешно тестване? Това е теч от вътрешно тестване на ОС. В публичната бета стадии може да се надникне какъв ще бъде вида на версията в RTM. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, дръндю написа:

това не е вярно
експериментирал ли си с орязни версии за да разбереш как стават нещата

Кое не е вярно?

Какво имаш предвид под това дали съм експериментирал с орязани версии? Не знам какво означава "орязана версия", затова не мога да ти отговоря на въпроса.

преди 15 часа, цър-вул написа:

Може би и и знасилени, а? А да си чувал нещо за съдебната система и многомилионните присъди?

Съдебната система се управлява от правителството - правителството се финансира и управлява от частни НПО-та и фондации, както и получава донации от големи компании. Тук приключва "съдебната система и многомилионните дела".

преди 15 часа, цър-вул написа:

Това е така, защото толко' си можеш!

О, така ли? И какво предлагаш да направя? Как да направя така, че да не получавам ъпдейти? Опцията в настройките на ОС-а ми позволява отлагане, не спиране, а само отлагане, на ъпдейтите с около 1 месец. След изтичане на срока - искам, не искам - ъпдейтите ще се инсталират.

преди 15 часа, pcservizpld написа:

Тея 40 GB ми изглеждат така - We have added more tools because WE WANT MORE DATA from you.

Да, така е. Капиталистите използват A.I алгоритми да анализираш нашата информация и действия, за да създадат база данни на личностите ни. След като това е направено, е много по-лесно да ни облъчват с таргетни реклами (targeted advertisement), политическа пропаганда, дезинформация, цензора на неудобни факти, както и да намират нови начини да печелят пари на наш гръб.

преди 1 час, ^Li^ написа:

Снимка от Windows 12 Build 12.0.30000 

https://www.ixbt.com/news/2021/07/25/microsoft-windows-12.html

windows-12-internal-developer-preview_la

Знае ли се кога Windows 12 ще бъде пуснат за потребителите, и какви ще му бъдат системните изисквания?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, bootlicker написа:

Знае ли се кога Windows 12 ще бъде пуснат за потребителите, и какви ще му бъдат системните изисквания?

Не, все още няма таква информация. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, bootlicker написа:

Знае ли се кога Windows 12 ще бъде пуснат за потребителите

На 1-ви април.

преди 35 минути, bootlicker написа:

какви ще му бъдат системните изисквания?

Това като минимум:

2022-02-22-10-42.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Голям смях - още не е събран екипът, който ще работи по тазо ОС, вече се пръкнаха фейкове.

преди 3 часа, ^Li^ написа:

А възможно ли да е с този си вид зареди това че е версия за вътрешно тестване? Това е теч от вътрешно тестване на ОС. В публичната бета стадии може да се надникне какъв ще бъде вида на версията в RTM. 

Как да стане? 

преди 1 час, bootlicker написа:

О, така ли? И какво предлагаш да направя? Как да направя така, че да не получавам ъпдейти? Опцията в настройките на ОС-а ми позволява отлагане, не спиране, а само отлагане, на ъпдейтите с около 1 месец. След изтичане на срока - искам, не искам - ъпдейтите ще се инсталират.

Да, така. Форумът има търсачка - писано е неведнъж

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, vpvelev написа:

На 1-ви април.

Този април който сега ли идва? Как ще разработят нова ОС за толкова кратко време?

преди 15 минути, цър-вул написа:

Да, така. Форумът има търсачка - писано е неведнъж

Аз не зная как се използва търсачката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, цър-вул написа:

Как да стане? 

Предположих, че е вътрешен теч, както се е случвало при други ранни версии в разработката на Windows. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, ^Li^ написа:

Предположих, че е вътрешен теч

Няма как да има теч на нещо, което не съществува. Няма екип, който да го е разработил, за да има и теч!!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, цър-вул написа:

Очаквам шот на Windows 12 Win 95 styLe

А искаш ли - „шот на Windows 12 ... MS-DOS styLe“?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, jhoro написа:

А искаш ли - „шот на Windows 12 ... MS-DOS styLe“?

Мръ си за простотии... Герги-похлупака...
Можеш да покажеш конзола в MS-DOS style, но не и прозорец в този стил.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, bootlicker написа:

Аз не зная как се използва търсачката

като не знаеш, питай братчеда Гуглю
https://bg.stealthsettings.com/disable-enable-update-orchestrator-service-windows-10-task-manager-processes.html

обаче превода е супер

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, дръндю написа:

като не знаеш, питай братчеда Гуглю

Аве, еей, за търсачката на форума деше реч!!!!!!!!!!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Вярно ли е, че капиталистите от Microsoft са съобщили, че не просто ще пускат Windows 12 в бъдеще, а вече направо го разработват и скоро ще бъде пуснат? Наскоро видях новини, твърдящи това. Е, има ли официално такова изявление, или новините бяха подвеждащи?

Планирам да си купя лаптоп с Windows 11, но не искам да стане така, че след като дам парите и го купя, веднага след това да се окаже, че Windows 11 е вече история, и ще пускат Windows 12, който не е съвместим с лаптопа... и само дето съм дал пари за лаптоп, който скоро няма да има поддръжка. Точно това се случи като си купих лаптопи с Windows 10. Когато си ги купих, Windows 11 още не беше обявен, и ги купих с мисълта, че Windows 10 е последния Windows (нали така твърдяха от Майкрософт, че Win10 е последния), и ще си имам поддържана ОС завинаги. Малко след това, обаче, изведнъж се появи Windows 11, и се оказа, че леко съм се набутал и няма да имам поддържана ОС завинаги.

Не искам същата тази история да се повтори и сега...

Е, верни ли са били новините? Ако се планира Windows 12, то колко време Windows 11 ще остане поддържан? По-добрe ли би било първо да почакам да пуснат Windows 12, че направо да си купя лаптопи с Windows 12?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не си купувай компютър. Ползвай умния си телефон или телевизор. Там не усещаш кога слагат нова версия и не позволяват стар хардуер да слага автоматично по-нова версия.

Успех!

п.п. Ти от къде имаш пари за нов компютър, а?! Аз съм комунист и все още ползвам много стар... и определено ще му сложа и Windows 12 като излезе. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вярно ли е, че капиталистите от Microsoft са съобщили, че не просто ще пускат Windows 12 в бъдеще, а вече направо го разработват и скоро ще бъде пуснат? Наскоро видях новини, твърдящи това. Е, има ли официално такова изявление, или новините бяха подвеждащи?

Планирам да си купя лаптоп с Windows 11, но не искам да стане така, че след като дам парите и го купя, веднага след това да се окаже, че Windows 11 е вече история, и ще пускат Windows 12, който не е съвместим с лаптопа... и само дето съм дал пари за лаптоп, който скоро няма да има поддръжка. Точно това се случи като си купих лаптопи с Windows 10. Когато си ги купих, Windows 11 още не беше обявен, и ги купих с мисълта, че Windows 10 е последния Windows (нали така твърдяха от Майкрософт, че Win10 е последния), и ще си имам поддържана ОС завинаги. Малко след това, обаче, изведнъж се появи Windows 11, и се оказа, че леко съм се набутал и няма да имам поддържана ОС завинаги.

Е, верни ли са били новините? Ако се планира Windows 12, то колко време Windows 11 ще остане поддържан? По-добрe ли би било първо да почакам да пуснат Windows 12, че направо да си купя лаптопи с Windows 12?

Спокойно! Още Windows 7 се поддържа. Ползвай си машината с 10 без да се притесняваш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Така или иначе, развитие на Windows OS ще има. Кога и в какви срокове - зависи от разрабочика и неговите бизнес стратегии. W11 ще се поддържа, поне още 2 г, което значи, че така или иначе след 2 г. ще трябва да купуваш нов лаптоп :) Истинския комунист не му пука

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...