Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Няма Украйна без донски и запорожски казаци.   На някои още им е смешно, мътно и неясно.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, glen написа:
преди 21 часа, _nib_ написа:

...руснака лумка и евакуираните абрамси...

Москва се подиграваше на американския главен боен танк „Абрамс“, след като го взриви и изгори в Украйна.

Руски служител твърди, че няма нищо впечатляващо в Абрамс. Той нарече американския основен боен танк „празна консерва с оръдие.“

Много е забавно когато екзалтирани коментирате абрамс-а в единствено число, докато рашистките загуби в техника възлизат на стотици ежедневно :giggle1:

преди 1 час, glen написа:

Блинкен беше унижен при посещението си в Китай. Не само, че не беше посрещнат по обичайния начин на асфалта, без червен килим или официален антураж, но докато чакаше пристигането на Блинкен, президентът Си дори беше чут нетърпеливо да пита кога подсмърчащият апаратчик с лице на плъх ще напусне страната:

https://vk.com/video578576866_456242243

... и защо, по дяволите, съм тук? Ах, да се запозная с този човек. И кой, по дяволите, е той? 

Си и Китай нямат търпение за неуважителното изнасяне на лекции от страна на САЩ.

Безсмисленото посещение беше ограничено от това, че Китай не изпрати нито един служител, който да изпрати Блинкен, а вместо това той беше видян,че е изпратен от собствения си посланик на САЩ в Китай.

Плиткия ти " анал-из" няма нищо общо с постигнатите резултати.

https://www.moscowtimes.ru/2024/04/30/nevozmozhno-vesti-biznes-krupneishie-torgovie-partneri-rezko-sokratili-postavki-tovarov-v-rossiyu-a129622

:giggle1:

Нищо ново - Миро все е излъган от бандеровска и западна пропаганда.  Личи от километри.   Нещо помръква нашенската радиоточка на режима в Киев. 

преди 18 часа, ivottoshev написа:

Мдааа, явно в цяла Европа са видели от нас и са организирали такива съдилища. Баси колко сме били умни, а?

Я ми кажи по твоята логика примерно Ирак дали са "брутално окупирани" от краварите, които след като ги побеждават строят свои военни бази и оставят войска там?

Разбрахме те, че оправдаваш Народния съд, въпреки че е обявен за престъпен, въпреки че е проведен доста преди да се знае каква ще е развръзката на войната и т.н.. Явно ти харесваш Русия и Червената армия или си комунист. Няма друго обяснение за това при теб фиксиране врху тази тема колко оправдан е бил той. Ама имало и в други страни, ама те си го били заслужили. Ясен си като бял ден.

преди 18 часа, ivottoshev написа:

Аха-а-а-а, имало е план :D

Пропагандата пише ли защо този план не се е случил? 

:idea:Ся се сетих - сигурно Чичо Сам ни е помогнал и благодарение на него сега има България

Типичен whataboutизъм във всичките ти мнения, за да оправдаеш Народния съд. Може ли да ти викам комуне?:wub:

преди 3 минути, Гoст написа:

Разбрахме те, че оправдаваш Народния съд, въпреки че е обявен за престъпен

Обявен е за престъпен единствено в кухата ти кратуна!

преди 6 минути, M.Николов написа:

явно и в твоята куха кратуна, само не е обявен

преди 14 минути, M.Николов написа:

Комуняга ли си?

Операция Z!

Доклад на началника на пресцентъра на групата сили "Юг"

https://t.me/mod_russia/38047

Подразделенията на групата сили "Юг" успешно отблъснаха четири контраатаки от щурмови групи от 92-ра щурмова бригада близо до Часов Яр.

В резултат на активните действия военнослужещите подобриха позицията по фронтовата линия и нанесоха огнево поражение на живата сила и техниката на 93-а механизирана и 80-а десантно-щурмова бригада на ВСУ край Клешчеевка, Андреевка и Красногоровка.

Загубите на противника са до 360 военнослужещи, две бронирани бойни машини и 17 моторни превозни средства.

В хода на контрабатарея са унищожени две 152-мм оръдия Д-20, две 122-мм гаубици Д-30 и едно 100-мм противотанково оръдие МТ-12 "Рапира". Артилерийските екипажи удариха две станции за електронна борба "Анклав-Н" и един склад за полеви боеприпаси.

Министерство на отбраната на Русия

преди 10 минути, Гoст написа:

Комуняга ли си?

Народният съд е нещо хубаво, демократично и, живот и здраве, ще се повтори в близко бъдеще. Но, защо намесваш комунистите?! Народният съд е създаден при управлението на ОФ, минстър-председател е К. Георгиев, който не е комунист. Стига с тези комунисти... Ма, вие гьонове сте най-големите комунисти бе, вече минаха 35 г. от 10.11.1989 г., се пустият "комунизъм" ви е в устата. Ми, комунисти сте, кой други ще дрънка толкова време само за комунизъм! И в Русия няма комунизъм отдавна, просто там все още има "държава"...

преди 8 минути, Sargon III написа:

Народният съд е нещо хубаво, демократично и, живот и здраве, ще се повтори в близко бъдеще. Но, защо намесваш комунистите?! Народният съд е създаден при управлението на ОФ, минстър-председател е К. Георгиев, който не е комунист. Стига с тези комунисти... Ма, вие гьонове сте най-големите комунисти бе, вече минаха 35 г. от 10.11.1989 г., се пустият "комунизъм" ви е в устата. Ми, комунисти сте, кой други ще дрънка толкова време само за комунизъм! И в Русия няма комунизъм отдавна, просто там все още има "държава"...

Щом Червенат армия е стъпила на българска земя, вече се е знаело, че в България ще се въвежда комунистическия строй и с това всички са били наясно! А ти защо искаш да се повтори? И питам дали е комуняга, защото защитава Народния съд. И ти ли си комуняга? Харесваш ли комунизма?

Генерал Суровикин на юг

4620100_900.jpg

Генерал Суровикин е някъде в Африка, занимаващ се с африкански въпроси.Африка ще се освободи от западните колонизатори.

Суровикин дошъл да научи африканците как да гасят светлините във френските и пиндоските военни бази.

преди 9 минути, glen написа:

Генерал Суровикин на юг

4620100_900.jpg

Генерал Суровикин е някъде в Африка, занимаващ се с африкански въпроси.Африка ще се освободи от западните колонизатори.

Суровикин дошъл да научи африканците как да гасят светлините във френските и пиндоските военни бази.

по точно е решил да се скрие, че в Русия става лошо:) дори и генералите знаят, че Русия е „shut down“

преди 6 минути, Гoст написа:

Щом Червенат армия е стъпила на българска земя, вече се е знаело, че в България ще се въвежда комунистическия строй и с това всички са били наясно! А ти защо искаш да се повтори? И питам дали е комуняга, защото защитава Народния съд. И ти ли си комуняга? Харесваш ли комунизма?

Ма ти си бил много умен! Почти кат` млад игумен! Ся, нявга РККА нагазва и Австрия, ма там хич нищо не са знаели и не са въвели "комунистическия строй". Ако беше жив тогаз, можеше да ги отвориш за таз далавера.

Аз искам Народният съд да се повтори, понеже съм си малко кръвожаден. Ще се кандидатирам за палач. Въпреки, че ще работя с жар, няма да проявявам излишен садизъм. Просто ще си върша работата. Хубаво е човек да съчетава работата с удоволствието!

Ся, мнооо мъдро - щом защитаваш Народния съд, ерго - ти си "комуняга". "Кой не скача е червен!" - мъдростта на простака. Виж ся, аз обичам кучета, Путин - тоже: путинист ли съм?!

Като идея комунизмът има добри страни, но практическата реализация на този етап е лоша, така че, не знам дали го харесвам... В соца не беше толкова зле, оттогава не е станало по-убаво, тъй че - аз съм за социализъм. Само че, колебая се: демократичен социализъм или социална демокрация. Те, туй е въпросът!

преди 11 минути, Sargon III написа:

Ма ти си бил много умен! Почти кат` млад игумен! Ся, нявга РККА нагазва и Австрия, ма там хич нищо не са знаели и не са въвели "комунистическия строй". Ако беше жив тогаз, можеше да ги отвориш за таз далавера.

Аз искам Народният съд да се повтори, понеже съм си малко кръвожаден. Ще се кандидатирам за палач. Въпреки, че ще работя с жар, няма да проявявам излишен садизъм. Просто ще си върша работата. Хубаво е човек да съчетава работата с удоволствието!

Ся, мнооо мъдро - щом защитаваш Народния съд, ерго - ти си "комуняга". "Кой не скача е червен!" - мъдростта на простака. Виж ся, аз обичам кучета, Путин - тоже: путинист ли съм?!

Като идея комунизмът има добри страни, но практическата реализация на този етап е лоша, така че, не знам дали го харесвам... В соца не беше толкова зле, оттогава не е станало по-убаво, тъй че - аз съм за социализъм. Само че, колебая се: демократичен социализъм или социална демокрация. Те, туй е въпросът!

Какво работи по времето на цоца и как ти се стекоха нещата сега през демокрацията? И какво е демократичен социализъм или социална демокрация?

преди 54 минути, Sargon III написа:

Ба недей си натоварва ракиено0вкиснатия мозък, да се чудиш какво да си викаш, кажи си копейка и си сипи още едно голямо, докат псуваш амириканцити по талавизора. 

преди 3 часа, Гoст написа:

Разбрахме те, че оправдаваш Народния съд, въпреки че е обявен за престъпен, въпреки че е проведен доста преди да се знае каква ще е развръзката на войната и т.н..

Явно ти харесваш Русия и Червената армия или си комунист. Няма друго обяснение за това при теб фиксиране врху тази тема колко оправдан е бил той. Ама имало и в други страни, ама те си го били заслужили. Ясен си като бял ден.

Типичен whataboutизъм във всичките ти мнения, за да оправдаеш Народния съд. Може ли да ти викам комуне?

За Народният съд разбрахме - ние сме го измислили, Кравария, Англия и СССР не са ни карали да го провеждаме (преди да се знае какъв ще е изходът от войната), а Съглашението за примирие е хартийка без значение  :goahead:

Това пък как го реши? Щом не викам за Кравария, значи съм комунист? Така ли? 

За Ирак обаче нищо не каза. Те окупирани ли са от краварите, след като на тяхна територия все още има краварски войски? 

пп: И какво стана с "планът за поглъщането на България"? Кой е попречил да се случи таз случка? Да не би всъщност такъв план да съществува само в коридорите на Тролската ви централа, но не и в реалността? :speak: :lol6: 

Добро утро, второстепенна тълпа!

Някаква рафинерия пак е била поръсена с отломки:

Посетен от баба Яга:

Чудя се как няма загуби пък на едно видео за около 1 минута преброиха около -85 хромозоми?

Горките енергетици- развалиха им седянката:

@Киро Н., @kirko12- честит месец май. Откривам майския ти месец скоро - да се подготвиш психически. Цяла поема с глупости ти може да се напише за него.

Бодра дрононарезка:

Кофти случка за тия 2 Бук-а с дрон човек...

Няма да споменавам за единственото в света ешалонирано ПВО дето го бия с дронове по двойки.

Косе

Ешалонираното ПВО спря 30 плюс атакмс дето ме плашеше че самолет няма да остане в Крим.

Така че по-добре е да имаш някакво.

Та какво станало в Одеса ? 

Как е върви ли оживения бизнес ?

ПП

Отивай да лъскаш перките на дроновете - супер бизнес.

преди 7 минути, kirko12 написа:

Косе

Ешалонираното ПВО спря 30 плюс атакмс дето ме плашеше че самолет няма да остане в Крим.

Така че по-добре е да имаш някакво.

Та какво станало в Одеса ? 

Как е върви ли оживения бизнес ?

ПП

Отивай да лъскаш перките на дроновете - супер бизнес.

Не може Кире, те пари нямат бе човек. Да те цитирам ли?

Между другото ЕДИНСТВЕНОТО в света ешалонирано ПВО ( моля те да го цитираш правилно) се е изместило . Не му харесало на това място вече .

Нощни комарчета - има и буханка!!

А тук има цяло находище

преди 14 часа, Sliderum2 написа:

Ква дискусия, бабо. Отбор амеба си пее каквото му праща фашингтон по радиото. А по радиото и посолството ни изрдънкаха вече бая милиарди за фърчолети модел малко след войната във Виетнам видехме ги на чертежи, отделно и некви бтр, дето и от тях нищо не е нашо. Май докато уж нашите БТР-и ги доставяха в украйна, може част от тях да са извозени през наша територия. Макар че, какво значи собствена територия на "държава", със сащ военни бази, в която управлява посолството на сащ. Ти си нищо. Ясно ли е?

мерилин.png

Треснали военния комитет в Одеса.  Злостен атентат срещу мобилизацията.

Предполагам патриотично настроен одесит го е посочил.

Вижте Козяк, докато руснаците настъпват и се пращат криминално проявени да ги спират (Кракен) безуспешно можете да разправяте за 109-те су35, десетките ПВо установки и хилядите ватници умиращи от милиона дронове. (които станаха 3)

ПП

Косе лъскай човек. Освен Миро не виждам кой ще ти повярва за хилядата танка дневно 

IMG_20240501_091826_273.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.