Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 44 минути, glen написа:

Чичко Путин и Лавров се опитаха да ги предупредят, но арогантните клоуни-боклуци, илюстрирани от Баербок, просто не разбират системите.  Ще научат по трудния начин за „реалността“!

Проблемът е, че САЩ разполагат с доларова хегемония. Колкото и да се вдига инфлацията, пари за войната винаги ще има, тъй като корпоративната икономическа система на САЩ работи независимо от останалата част на света; дори и световната икономика да рухне, САЩ пак ще имат пари за война. Тъй като гледам, САЩ нямат намерения да спират да финансират прокси войната в Украйна. В крайна сметка, данъкоплатците ще са тези, които ще платят цената за войната на САЩ в Украйна, както и изкуственото вдигане на инфлацията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 89,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6700

• Coco1

4276

• miro20

4153

• maxthon

3820

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Не. Сравнявайки се с тебе човек се успокоява. Та и от теб има полза, не си тръгвай.

Какво " не " бе , смешко неугледна ? 

Какво " не " ?!  Не можа да намериш нищо ли ? 

Ами що не се извини ?    що не каза примерно - " извинявай , ама не можах да намеря откъде си я гепила , сигурно щот съм прост , невеж цървул " 

Това е Правилният Подход ! 

Аз щях ти лепна един зад врата и да те пратя да пасеш .

Това е Моят Подход към злобни хлебарки в нета . 

Ай пробвай са пак.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Митко Вълчев написа:

Кой му сра в гащите на жужи, който десетилетия плаши и провокира смотания КГБ еец

Колкото и да увърташ, няма как да промениш факта, че войната беше изкуствено предизвикана от Колективния Запад, воден от САЩ, и желанието им да разширяват НАТО към Русия, застрашавайки националната сигурност.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Не само, но е един от главните начини. Мурзилките обвиняват всеки нормален за гей, просто им показвам, че те водят хорото. Мъжкото Оро.

И отново неадекватно използване на думи и изрази, които си нямаш представа, какво означават и кой ги е използвал...

Мъжкото хоро датира от хилядолетия по тези земи и изобщо не означава това, което нещото в главата ти си представя...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Според мен трябва да посетиш Русия .  Да се изправиш срещу страховете си и омразата  и като се прибереш пак ще видим докато си стигнал с лечението.

Не си права- бил съм там няколко пъти. Не помага - само засилва чувствата ми. Бил съм и по витрини- Москва, Ташкент и по адски забутани места...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Митко Вълчев написа:

Слава Украйна. Ватистан да се разпадне на съставните си части, та света да отдъхне от маймуни с атомни бомби.

Защо свалиш Украйна? Вече няколко пъти те попитах този въпрос, но ти така и не отговори. Какво точно е великото на Украйна, че да се слави?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Проблемът е, че САЩ разполагат с доларова хегемония. Колкото и да се вдига инфлацията, пари за войната винаги ще има, тъй като корпоративната икономическа система на САЩ работи независимо от останалата част на света; дори и световната икономика да рухне, САЩ пак ще имат пари за война. Тъй като гледам, САЩ нямат намерения да спират да финансират прокси войната в Украйна. В крайна сметка, данъкоплатците ще са тези, които ще платят цената за войната на САЩ в Украйна, както и изкуственото вдигане на инфлацията.

Хубавото е, че рашките са икономическо, политическо, технологично а явно и военно джудже. Особено на фона на потенциала им. Така, че супата гореща ги чака.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, _sirena_ написа:

Снимка по фейс искам дребний , не ми са прави на оборотен и не ми измествай темата 

Не ми минават тези номера !

Добре ваше величество, а нещо друго ще желаете ли? :popcorn2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, kosyo написа:

Не си права- бил съм там няколко пъти. Не помага - само засилва чувствата ми. Бил съм и по витрини- Москва, Ташкент и по адски забутани места...

Бил си в Русия, точно толкова колкото miro20 и "Реджеп Иведик" са били в Русия.

Нека си представим, че наистина си бил в Русия. И какво видя, като беше в Русия? Видя ли руски хакери и руски тролове? Ами тролски ферми, видя ли? Видя ли руски ботове?

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Хубавото е, че рашките са икономическо, политическо, технологично а явно и военно джудже. Особено на фона на потенциала им. Така, че супата гореща ги чака.

Много противоречия...

Уж Русия контролира света с пропаганда и ботове, а сега се оказва, че Русия е политическо джудже и няма политическо влияние.

Относно икономиката, прочети това: https://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Russia

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, kosyo написа:

Чакай да те питам един малко интимен въпрос , понеже тази омраза все пак има корен някъде ..

Да не си бил насилван интимно от рускоговорящ ?  Това определено е травма психическа .

И понеже съм убедена , че въпросът е неудобен и публичен , просто си помисли , потърси в себе си ключът за тази омраза .

Омразата към Цял един народ не е политическо убеждение , а Травма  психическа. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9 написа:

Нека си представим, че наистина си бил в Русия. И какво видя, като беше в Русия? Видя ли руски хакери и руски тролове? Ами тролски ферми, видя ли? Видя ли руски ботове?

Беднотия и мръсотия - това видях. Това което видях съм го писал преди време когато се бъзиках с @andiay намери и го прочети. Ботове видях доста между другото пред магазините за алкохол- познаваха се по удрянето с пръст по брадичката. Познавачите знаят какво значи това.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, PigMan9 написа:

Защо свалиш Украйна? Вече няколко пъти те попитах този въпрос, но ти така и не отговори. Какво точно е великото на Украйна, че да се слави?

дебил , сър 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, kosyo написа:

Беднотия и мръсотия - това видях. Това което видях съм го писал преди време когато се бъзиках с @andiay намери и го прочети. Ботове видях доста между другото пред магазините за алкохол- познаваха се по удрянето с пръст по брадичката. Познавачите знаят какво значи това.

Съмнявам се, че си бил в Русия. По какъв повод си бил в Русия? Снимки направи ли? Ако да, покажи снимките, за да се уверя, че наистина си бил в Русия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Чакай да те питам един малко интимен въпрос , понеже тази омраза все пак има корен някъде ..

Да не си бил насилван интимно от рускоговорящ ?  Това определено е травма психическа .

И понеже съм убедена , че въпросът е неудобен и публичен , просто си помисли , потърси в себе си ключът за тази омраза .

Таз пък , аз бях с маратонки и бях Биг там. На едно място ми предлагаха директно да ги събувам и ми даваха всичко което поискам. Имах всичко което поискам.. И ти си като Анди с познаването... Кажи числата от тотото поне.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, _sirena_ написа:

Какво " не " бе , смешко неугледна ? 

Какво " не " ?!  Не можа да намериш нищо ли ? 

Ами що не се извини ?    що не каза примерно - " извинявай , ама не можах да намеря откъде си я гепила , сигурно щот съм прост , невеж цървул " 

Това е Правилният Подход ! 

Аз щях ти лепна един зад врата и да те пратя да пасеш .

Това е Моят Подход към злобни хлебарки в нета . 

Ай пробвай са пак.

Колко лепна досега. На много, сигурен съм, ма тука в нета. Но като те видя на видео месинджъра ще се извиня. Споко. Дишай.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, kosyo написа:

Я , пак ..

Я да я видим тази мизерия и мръсотия , една разходка с дрон

https://www.facebook.com/Official.Future.Russia/videos/1215524906066088/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, PigMan9 написа:

Колкото и да увърташ, няма как да промениш факта, че войната беше изкуствено предизвикана от Колективния Запад, воден от САЩ, и желанието им да разширяват НАТО към Русия, застрашавайки националната сигурност.

На 24.02 путин нападна вероломно Украйна. Остър ватнишки путинист.

преди 15 минути, andiay написа:

И отново неадекватно използване на думи и изрази, които си нямаш представа, какво означават и кой ги е използвал...

Мъжкото хоро датира от хилядолетия по тези земи и изобщо не означава това, което нещото в главата ти си представя...

Разбрах те. А що сте най спинозни извън Африка да обясниш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, PigMan9 написа:

Съмнявам се, че си бил в Русия. По какъв повод си бил в Русия? Снимки направи ли? Ако да, покажи снимките, за да се уверя, че наистина си бил в Русия.

Ти търси там договора ... Пък нека аз да не съм ходил... Още си чакам едни снимки от Одеса дето му разправям на този с мене абе лъжат те че ще ги пратят а той вика е как руснак ще лъже ... Че се усмихвай като идиот..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, PigMan9 написа:

еВа мамата на Ватата, която е неколкократно по голяма и милитаризирана и доказа, че е народ. Стига спами.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, _sirena_ написа:

Я , пак ..

Я да я видим тази мизерия и мръсотия , една разходка с дрон

https://www.facebook.com/Official.Future.Russia/videos/1215524906066088/

Чети бе жена -има витрини и а и мизерия.. Преобладава мизерията.. на 30-40 км от това място започва голямата мизерия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, PigMan9 написа:

Много противоречия...

Уж Русия контролира света с пропаганда и ботове, а сега се оказва, че Русия е политическо джудже и няма политическо влияние.

Относно икономиката, прочети това: https://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Russia

Нищо не контролира, но прави мърсотия колкото може. Много и позволиха, тия разбират само от нагайка, така са от векове.

преди 8 минути, _sirena_ написа:

дебил , сър 

Не е само той. Много сте.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Колко лепна досега. На много, сигурен съм, ма тука в нета. Но като те видя на видео месинджъра ще се извиня. Споко. Дишай.

Ти още малко ще поискаш и да ти се легитимирам бе , лешник 

бегай у лево 

преди 11 минути, kosyo написа:

Таз пък , аз бях с маратонки и бях Биг там. На едно място ми предлагаха директно да ги събувам и ми даваха всичко което поискам. Имах всичко което поискам.. И ти си като Анди с познаването... Кажи числата от тотото поне.

ясно , бил си в украйна 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, _sirena_ написа:

Всъщност винаги ме е изумявал проблема на рашистките фенове с гей общността и съм питал много от вашите, какво им се е случило персонално. Доводи защо нормален човек мрази Русия има стотици, освен за някой заврял главата си в дъто на Путин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, kosyo написа:

Чети не жена -има витрини и а и мизерия.. Преобладава мизерията.. на 30-40 км от това място започва голямата мизерия

то и в щатите като свършат небостъргачите почват гетата и мизериите 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Ти още малко ще поискаш и да ти се легитимирам бе , лешник 

бегай у лево 

ясно , бил в украйна 

Ами щом те е страх недей, биеща зад врата от клавиатурата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...