Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Русия е десет пъти по тъпи общество от средното, има го като факт и в тяхното Уики. Колко по тъп трябва да е човек, който не е руснак и им се прекланя.

Е, поне стана ясно, че освен от лозунги, трупаш "знания" от Уикито....

Не даваш линк, но аз ще ти дам към статия за класация на държавите по средно IQ на населението им...

https://danybon.com/obrazovanie/iq-na-durjavite/

Русия - 97 средно АйКю, България 93 средно АйКю...

И от друго място, друго изследване...

https://www.worlddata.info/iq-by-country.php

Виж Русия, а после потърси България....

И кой сега ползва опорки?

Колко тъп трябва да е човек, за да ползва Уикито като източник?

Няма да можеш да ми отговориш, знам...

Както съм убеден, че не знаеш, какво означават 5 пункта разлика в АйКю...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4315

• miro20

4207

• maxthon

3957

преди 19 минути, kosyo написа:

Беднотия и мръсотия - това видях. Това което видях съм го писал преди време когато се бъзиках с @andiay намери и го прочети. Ботове видях доста между другото пред магазините за алкохол- познаваха се по удрянето с пръст по брадичката. Познавачите знаят какво значи това.

5 минути ми бяха достатъчни, да разбера, че това, което говориш, не е вярно и е остонаво на лъжа, вероятно евроатлантическа пропаганда, правеща асоциации между Руснаците и водката - "Аууу, руснаците са алкохолици, пиещи водка, незнаещи къде се намират".

Нека видим дали е вярно.

screenshot-369.png

screenshot-370.png

Тези статистики не изглеждат така, все едно в Русия е пълно с алкохолизирани хора, които залитат по улиците и не знаят къде се намират. Ако това беше вярно, Русия щеше да е дисфункционална страна, без работеща икономика, без пазар на труда, без училища и университети.

Ето още малко статистики оспорващи лъжите относно Русия, в която никога ни си бил... относно руснаците, които никога не си виждал:

us-ru-drug-overdose-deaths-by-age.jpg

death-rates-from-substance-use-us-vs-ru.

В Русия имаше проблем с престъпността, наркотиците и алкохола, но това беше през 90-те години на 20-ти век. Вече съм обяснил, че това се случи, заради хаоса и раздорите, до които доведе подривната дейност срещу Съветския Съюз. Ако не беше подривната дейност срещу Съветския Съюз, нямаше да има увеличение на алкохолизма, престъпността и стагнация в продължителността на живота. Преди няколко дни обясних ситуацията и дадох толкова добро обяснение, че miro20 ми каза: "Написал си 1 педя текст няма какво да ти отговарям", или нещо такова. Като отказват да отговорят, това означава, че аз съм прав, а те нямат какво да кажат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Ти още малко ще поискаш и да ти се легитимирам бе , лешник 

бегай у лево 

ясно , бил си в украйна 

И там съм бил, но явно според тебе Украйна се простира и до Ташкент и нагоре по Ферганската долина. Кога успяха да напреднат толкова... Ей на слушам тебе и такова настъпление да изпусна. Казах ли и Москва- явно ПВО-то не е помогнало.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, _sirena_ написа:

то и в щатите като свършат небостъргачите почват гетата и мизериите 

Но имат 13 години по голяма продължителност на живота. 13. Едва ли ще схванеш, но това обяснява всичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Нищо не контролира, но прави мърсотия колкото може. Много и позволиха, тия разбират само от нагайка, така са от векове.

Каква мръсотия прави?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Но имат 13 години по голяма продължителност на живота. 13. Едва ли ще схванеш, но това обяснява всичко.

Не, не обяснява нищо. Вчера или онзи ден обясних истината относно продължителността на живота в Русия.

Сега ще се върна малко назад в темата, да намеря линка и да ти го покажа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Всъщност винаги ме е изумявал проблема на рашистките фенове с гей общността и съм питал много от вашите, какво им се е случило персонално. Доводи защо нормален човек мрази Русия има стотици, освен за някой заврял главата си в дъто на Путин.

Ами , ако беше чел темата щеше да знаеш , че аз съм Против Глобализма и Уродливата цел на шепа Чудовища да Притежават Човечеството и да го ползват за каквото им хрумне на Извратените им мозъци !   Никой Няма Право да се РАЗПОРЕЖДА със Съдбата на горкото Човечество и да го Малтретира и Изтребва !!! 

Ясно ли ти е сега защо МРАЗЯ това , което ти харесваш ? 

Стана ли ти ясно , че сме от две Различни страни ? 

Ясно ли ти е сега , че аз съм от СВЕТЛАТА страна , а ти от Тъмната ? 

Подозираш ли сега защо ще Бъдете Изтребени до микрон ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, andiay написа:

Е, поне стана ясно, че освен от лозунги, трупаш "знания" от Уикито....

Не даваш линк, но аз ще ти дам към статия за класация на държавите по средно IQ на населението им...

https://danybon.com/obrazovanie/iq-na-durjavite/

Русия - 97 средно АйКю, България 93 средно АйКю...

И от друго място, друго изследване...

https://www.worlddata.info/iq-by-country.php

Виж Русия, а после потърси България....

И кой сега ползва опорки?

Колко тъп трябва да е човек, за да ползва Уикито като източник?

Няма да можеш да ми отговориш, знам...

Както съм убеден, че не знаеш, какво означават 5 пункта разлика в АйКю...

Русия над двадесет процента от световните ресурси а под два процента от световната икономика. Мери го това айкю правилно. Да оставим, че лъжете че са 40 процента, но това е за придаване на самочувствие, не усещате, че ако е вярно, сте още по зле.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, PigMan9 написа:

5 минути ми бяха достатъчни, да разбера, че това, което говориш, не е вярно и е остонаво на лъжа, вероятно евроатлантическа пропаганда, правеща асоциации между Руснаците и водката - "Аууу, руснаците са алкохолици, пиещи водка, незнаещи къде се намират".

Нека видим дали е вярно.

screenshot-369.png

screenshot-370.png

Тези статистики не изглеждат така, все едно в Русия е пълно с алкохолизирани хора, които залитат по улиците и не знаят къде се намират. Ако това беше вярно, Русия щеше да е дисфункционална страна, без работеща икономика, без пазар на труда, без училища и университети.

Ето още малко статистики оспорващи лъжите относно Русия, в която никога ни си бил... относно руснаците, които никога не си виждал:

В Русия имаше проблем с престъпността, наркотиците и алкохола, но това беше през 90-те години на 20-ти век. Вече съм обяснил, че това се случи, заради хаоса и раздорите, до които доведе подривната дейност срещу Съветския Съюз. Ако не беше подривната дейност срещу Съветския Съюз, нямаше да има увеличение на алкохолизма, престъпността и стагнация в продължителността на живота. Преди няколко дни обясних ситуацията и дадох толкова добро обяснение, че miro20 ми каза: "Написал си 1 педя текст няма какво да ти отговарям", или нещо такова. Като отказват да отговорят, това означава, че аз съм прав, а те нямат какво да кажат.

Браво, как хитро си прокара чаршафите.... Много умно..  Нека да не съм ходил -аз още си чакам на решението с руснаците на части? Други идеи освен ходенето там , където не съм ходил:) и виждането на неща дето не съм виждал, случки в които не съм участвал? Хайде де напрегнете се малко. Защо ги обичам тия убавци на парчета?

P.S. аз не видях някой натовец да им сипва в чашите?или не съм видял правилно

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Както вече казах, това не обяснява нищо.

Прочети следните две публикации:

Ако разбереш написаното, ще знаеш, че малката изостаналост в продължителността на живота в Русия не означава това, което си мислиш, че означава. Както вече казах, изостаналостта не "обяснява" нищо, както ти си мислиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Ами щом те е страх недей, биеща зад врата от клавиатурата.

Ти представяш ли си да се представям на всеки олигофрен в нета , м ? 

И това , което ти пратих в тази тема е много !!! 

Искам цялата сива , пихтиеста маса да си знаете местата ! 

И те са на 1-ят ред в Низините !   

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Ами , ако беше чел темата щеше да знаеш , че аз съм Против Глобализма и Уродливата цел на шепа Чудовища да Притежават Човечеството и да го ползват за каквото им хрумне на Извратените им мозъци !   Никой Няма Право да се РАЗПОРЕЖДА със Съдбата на горкото Човечество и да го Малтретира и Изтребва !!! 

Усещам че сте от една порода. Тебе насилваха ли те сексуално натовци/глобалисти? Сори за интимния въпрос ама мисля че след като ти ме пита вярвам че не престъпвам някоя червена линия?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, kosyo написа:

И там съм бил, но явно според тебе Украйна се простира и до Ташкент и нагоре по Ферганската долина. Кога успяха да напреднат толкова... Ей на слушам тебе и такова настъпление да изпусна. Казах ли и Москва- явно ПВО-то не е помогнало.

тихичък бъди ... поне няма злоба в писанията ти и не те отразявам 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

На 24.02 путин нападна вероломно Украйна. Остър ватнишки путинист.

Разбрах те. А що сте най спинозни извън Африка да обясниш?

Сори, но типично за теб, отново нищо  не си разбрал...

Не знам в обкръжението ми да има спинозни, ма щом казваш...

Поинтересувай се за Родопското опълчение и какво са правили преди битка....

Нъл си патрЕотин....

Освен това, да се подиграваш на хомосексуализма и да го наричаш падение и поквара, а преди това да твърдиш, че всеки има ПРАВО да се самоопределя и ти си за това, е мнооооого меко казано абсурдно тъпо....

Прост(о) трол, какъвто казах, че си още в началото....

Но поне за известно време ще се забавлявам с напъните ти да се хвалиш с тоталната си неграмотност....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, _sirena_ написа:

то и в щатите като свършат небостъргачите почват гетата и мизериите 

Въобще имаш ли представа колко са природните богатства в Расия и колко в Америка.Чугуна другарке от интерната ти свети отдалече 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Е стига де .. тъкмо викам ето най-накрая някой ще ми реши проблемите.. сега отивам да гледам онзи кадировец... Не ми помагаш въобще...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

Прост(о) трол, какъвто казах, че си още в началото....

Не се знае дали е трол... може да е някой, който е облъчен от евроатлантическата пропаганда, като искрено вярва на нещата, които говори. След 1989г, анти-социалистическата пропаганда се засили изключително много и много хора станаха жертви - те израснаха в система, състояща се от разрушена образователна система, пренаписана история и манипулирани учебници по история. Ако той е част от тези хора, тогава е разбираемо защо има такива виждания и вярвания.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, PigMan9 написа:

Съмнявам се, че си бил в Русия.

то и ти не си, та дори и още не желаеш да отидеш:)

преди 8 минути, _sirena_ написа:

поне напръска ли днес някой с студена вода - да правим утре снежен човек

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Coco1 написа:

Въобще имаш ли представа колко са природните богатства в Расия и колко в Америка.Чугуна другарке от интерната ти свети отдалече 

Отново те хващам в лъжа. Сега лъжеш, че в САЩ има повече ресурси ли?

Нека да видим...

На първата статистика се вижда, че Русия е на първо място, а САЩ - на четвърто място:

screenshot-371.png

Източник: https://www.worldometers.info/gas/

screenshot-372.png

Източник: https://www.worldometers.info/gas/russia-natural-gas/

screenshot-373.png

Източник: https://www.worldometers.info/oil/

screenshot-374.png

Източник: https://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Russia

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, _sirena_ написа:

Не! Ко каза, ко? :popcorn2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, kosyo написа:

Хора аз си мислех че не съм добре (и си го признавам) ама чета тука и си мисля че нищо ми няма вече:)

Има какво да се желае, докато стигнеш тяхното ниво:

baba-Velka.png

rodninA.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, PigMan9 написа:

Както вече казах, това не обяснява нищо.

Прочети следните две публикации:

Ако разбереш написаното, ще знаеш, че малката изостаналост в продължителността на живота в Русия не означава това, което си мислиш, че означава. Както вече казах, изостаналостта не "обяснява" нищо, както ти си мислиш.

13 години бе златен. Тринадесет. Ма все тая и 33 по рано да мрат, все ще са правилният избор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, PigMan9 написа:

5 минути ми бяха достатъчни, да разбера, че това, което говориш

Той не "говори", а пише...

Ма не мое те стигне...

iztreshtelll.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, PigMan9 написа:

Нека видим дали е вярно.

screenshot-369.png

screenshot-370.png

На теб всичко което не ти изнася за Русия е евроатлантическа пропаганда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...