Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 19 минути, _sirena_ написа:

Ти представяш ли си да се представям на всеки олигофрен в нета , м ? 

И това , което ти пратих в тази тема е много !!! 

Искам цялата сива , пихтиеста маса да си знаете местата ! 

И те са на 1-ят ред в Низините !   

Ами що се силиш като те е шубе. Говори си със звездите и остави нормалните да обсъждат темата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4315

• miro20

4209

• maxthon

3957

преди 1 минута, Coco1 написа:

Защо не си умен 

Тъжно ли ти е, че оспорих поредната ти лъжа, а ти нямаш какво друго да кажеш, освен някой безсмислен текст?

Виждам, че пак си изтрил това, което съм казал - цитирал си ме извън контекст. Ето тук е целия ми отговор, в който оспорвам лъжите на Coco1 ( @Coco1 ), че в Русия има по-малко ресурси в сравнение в САЩ (показвам отговора отново, в случай, че някой иска да го види, но не може понеже Coco1 е изтрил отговора от цитата):

преди 1 минута, BANKATA написа:

На теб всичко което не ти изнася за Русия е евроатлантическа пропаганда.

Не всичко.

Повечето твърдения, отнасящи се до Русия и прокси войната на САЩ в Украйна, са основани на евроатлантическа пропаганда, лъжи, илюзии, измами, изкривена преценка за реалност и т.н..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Ами що се силиш като те е шубе. Говори си със звездите и остави нормалните да обсъждат темата.

Неможе да ни устои, затова!

Мен иска да ме съблича публично, явно я привличаме със това за което може само да си мечтае! Ех, мечти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Митко Вълчев написа:

13 години бе златен. Тринадесет. Ма все тая и 33 по рано да мрат, все ще са правилният избор.

Не успяваш да оспориш нещата, които казвам.

преди 23 минути, БаалБек написа:

Той не "говори", а пише...

Ма не мое те стигне...

iztreshtelll.png

Това са стари публикации. Имам нови блогове, посветени на индивидуални каузи. Примерно, "Русия Без Цензура" и "САЩ Без Цензура".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Но имат 13 години по голяма продължителност на живота. 13. Едва ли ще схванеш, но това обяснява всичко.

Много мразя невежи пигмеи да ми обясняват неща , които не разбират , не знаят и не могат да Осъзнаят !  

Ся , да ти го обясня простичко като за теб

Да сравняваш Руската Душа и Дух с американските джуджета е като да сравняваш слон с муха !  

Руснаците са най-близо до Древният Български , Устойчив и Непреклонен Дух !  

Просто са имали Щастието навремето да се омешат с нас , Българите !  

Българският Енергиен Код е най-Древен !   Свещен !  От този Код произлиза сегашната цивилизация !  

Цялата Древна история на Българите е Фалшифицирана и променена и не защото сме им важни на тези уроди като територия ! 

Много по-Дълбока е Причината е в Уникалните ни Енергийни Кодове , които Притежаваме !  

Естествено не всеки , който се нарича "българин " носи тази генетична наследственост ! 

Не всеки българин е Българин !  Автентичният Българин носи Познанието в Енергийният си Код !  

Уродливите чудовища Заличиха всички Български следи в историята на "сегашната Еволюция " ! 

Знаеш ли защо ? Защото БЪЛГАРИЯ щеше да е най-голямата Империя на света .

Не "боготворя " руснаците , аз съм Българка !  Избрах да се родя в България !  ИЗБРАХ !  

Като в компютърна игра - избираш си с кой "герой " да играеш !  

На ранга най-много ми отива да играя в "Програмата Земя " с Българският Код ! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, andiay написа:

Сори, но типично за теб, отново нищо  не си разбрал...

Не знам в обкръжението ми да има спинозни, ма щом казваш...

Поинтересувай се за Родопското опълчение и какво са правили преди битка....

Нъл си патрЕотин....

Освен това, да се подиграваш на хомосексуализма и да го наричаш падение и поквара, а преди това да твърдиш, че всеки има ПРАВО да се самоопределя и ти си за това, е мнооооого меко казано абсурдно тъпо....

Прост(о) трол, какъвто казах, че си още в началото....

Но поне за известно време ще се забавлявам с напъните ти да се хвалиш с тоталната си неграмотност....

Да твърдиш, че понеже за под една хилядна от човечеството е лошо търсене на материални успехи. И оттам да обобщаваш, това че едно общество ги е постигнало, че не го прави по успешно от друго, което търпи огромен провал в това отношение. Безценно, коректно и невероятно интелигентно. А с подигравката, давам каквото сте поискали, всеки трети ватнишки фен вкарва това като проблем на Запада. Ти дето го даваш интелектуалец, като най голямо предимство на Русия, даде че нещо е забранено. Но не си трол и пишеш адекватни неща. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Русия над двадесет процента от световните ресурси а под два процента от световната икономика. Мери го това айкю правилно. Да оставим, че лъжете че са 40 процента, но това е за придаване на самочувствие, не усещате, че ако е вярно, сте още по зле.

Определено си на път да изтласкаш всички  в надпреварата за "Дарвин"...

Кви ги приказвам, ти си много над това...

Убеден съм, че ако те изследват учените, то те ще получат Нобеловата награда по биология...

Ще са открили съвременния представител на така издирваното липсващо звено...

Е, поне при теб няма да има опасения дали АйКю-то е правилно измерено...

Не ми е ясно за какви 40% говориш, но и не ме вълнува...

Няма изследване по което България да е пред Русия по интелигентност...

И то точно заради индивиди като теб - функционално неграмотни, опитващи да опознават света чрез Уикито и с коефициент малко над 70...

Лошото е, че ставате все повече, което доведе до това, че над 50% са двойките на матурите...

Колкото и да се опитваш да си придаваш самочувствие и да го трупаш въз основа на лозунги, то всичко, което пишеш ясно показва, че АйКю-то ти е около 70...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, kosyo написа:

Е стига де .. тъкмо викам ето най-накрая някой ще ми реши проблемите.. сега отивам да гледам онзи кадировец... Не ми помагаш въобще...

Всички ще ви излекувам на Финала на филма , нема да се плашиш 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Много мразя невежи пигмеи да ми обясняват неща , които не разбират , не знаят и не могат да Осъзнаят !  

Да сравняваш Руската Душа и Дух с американските джуджета е като да сравняваш слон с муха !  

Българският Енергиен Код е най-Древен !   Свещен !  От този Код произлиза сегашната цивилизация !  

Цялата Древна история на Българите е Фалшифицирана и променена и не защото сме им важни на тези уроди като територия ! 

Много по-Дълбока е Причината е в Уникалните ни Енергийни Кодове , които Притежаваме !  

Естествено не всеки , който се нарича "българин " носи тази генетична наследственост ! 

Не всеки българин е Българин !  Автентичният Българин носи Познанието в Енергийният си Код !  

Уродливите чудовища Заличиха всички Български следи в историята на "сегашната Еволюция " ! 

Не "боготворя " руснаците , аз съм Българка !  Избрах да се родя в България !  ИЗБРАХ !  

В България липсва съвременната психиатрична грижа. Доц Михаил Околийски

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Неможе да ни устои, затова!

Мен иска да ме съблича публично, явно я привличаме със това за което може само да си мечтае! Ех, мечти.

Мисля, че е фалшив профил. Но може да ме опровергае винаги.

преди 6 минути, _sirena_ написа:

Има специализирана помощ, вземи се в ръце.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Съжалявам жена но трябва да те допълня- пропусна факта с допълнителната хромозома, а според мен той е основополагащ. Ще се радвам и да споделиш това за кодовете че сега чета за кодове. Това шифри ли са - какъв вид са , по кой ГОС са. Развий си моля те тази теза че ме заинтересува. После ще питам кода Земя минал ли е верификацията и дали са си инициализирали променливите отначало или general failure ще се появи в най - неподходящия момент и трябва да се прави cold restart.

Вярвам че молбата ми ще бъде удовлетворена , o богиньо моя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, PigMan9 написа:

Тъжно ли ти е, че оспорих поредната ти лъжа, а ти нямаш какво друго да кажеш, освен някой безсмислен текст?

Виждам, че пак си изтрил това, което съм казал - цитирал си ме извън контекст. Ето тук е целия ми отговор, в който оспорвам лъжите на Coco1 ( @Coco1 ), че в Русия има по-малко ресурси в сравнение в САЩ (показвам отговора отново, в случай, че някой иска да го види, но не може понеже Coco1 е изтрил отговора от цитата):

Не всичко.

Повечето твърдения, отнасящи се до Русия и прокси войната на САЩ в Украйна, са основани на евроатлантическа пропаганда, лъжи, илюзии, измами, изкривена преценка за реалност и т.н..

Мхммм, и това което съм видял, нали.

Забриви когато ти обяснявах какви мърлячи са.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, PigMan9 написа:

Това са стани публикации. Имам нови блогове, посветени на индивидуални каузи. Примерно, "Русия Без Цензура" и "САЩ Без Цензура".

Ми то новите са като старите -превод на РТ с жалки опити за разсъждение.. не одобрявам такова падение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, andiay написа:

Определено си на път да изтласкаш всички  в надпреварата за "Дарвин"...

Кви ги приказвам, ти си много над това...

Убеден съм, че ако те изследват учените, то те ще получат Нобеловата награда по биология...

Ще са открили съвременния представител на така издирваното липсващо звено...

Е, поне при теб няма да има опасения дали АйКю-то е правилно измерено...

Не ми е ясно за какви 40% говориш, но и не ме вълнува...

Няма изследване по което България да е пред Русия по интелигентност...

И то точно заради индивиди като теб - функционално неграмотни, опитващи да опознават света чрез Уикито и с коефициент малко над 70...

Лошото е, че ставате все повече, което доведе до това, че над 50% са двойките на матурите...

Колкото и да се опитваш да си придаваш самочувствие и да го трупаш въз основа на лозунги, то всичко, което пишеш ясно показва, че АйКю-то ти е около 70...

Виж, имитация на интелект. Живеят малко. Живеят невероятно бедно спрямо ресурсите си . Разболяват се в пъти повече от СПИН от държавите в ЕС, за които обиждат че е "гейски", а явно там им е силата. Това брой убийства, разводи, изоставени деца, брой убийства кой ти гледа. И ти твърдиш, че те са добрите и правилният избор. И ТИ ми говориш на мен за Дарвин. смЕх

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Да, крие се зад женски профил със надеждата по-нежно да се държим с нея/него. И днес сигурно си е взела почивен ден щом не е при колежките си на работа. Или и се смеят защото си е омъкнала веждите и се е китосала, а видя ли и очите кви са червени? По носа и сигурно има пудра захар. :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, PigMan9 написа:

Това са стани публикации. Имам нови блогове, посветени на индивидуални каузи. Примерно, "Русия Без Цензура" и "САЩ Без Цензура".

Нека позная. В Русия всичко е цветя и рози, в САЩ всичко вещае гибел.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Има специализирана помощ, вземи се в ръце.

Тези трикове на дебили ги ползвай в детската градина !  

Духът ти Разпран , ама ми се вееш насреща със скъсаните си шорти ...хаххаах

егати комбинацията рептилска - отблъскващ , промит и зомбиран ! 

Нещо красиво намира ли ти се в "торбичката " да ми задържиш още малко погледа ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, _sirena_ написа:

После някой бил олигофрен? Няма ли блок във форума за клинични случаи?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, _sirena_ написа:

Само да не забравиш - ще ти напомням... Колко серии ще е филма че нямам търпение вече.

Ей на гледай какво гледам в момента (+21)

Burnout  на работното място просто.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, БаалБек написа:

Има какво да се желае, докато стигнеш тяхното ниво:

baba-Velka.png

rodninA.png

:lol6:Страхотно, направо титани, сега остава Грухи да потърси тези високо технологични родни процесори, та да си сглоби нов комп, ако може да няма БИОС , че му се опъва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Ватистан

Мухосранск

А бре, как ги разбирате от кога са тези ?

Туй ново ли е ?

Начи отиваме в рая, а ватенките ще издъхнат

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, BANKATA написа:

Нека позная. В Русия всичко е цветя и рози, в САЩ всичко вещае гибел.

Не съвсем. Както в Русия, така и в САЩ има лоши неща. Работата е там, че лошото в САЩ се налага на политически и идеологически основи. Либерализма, примерно, което е идеологическа подривна дейност, се занимава с легализация на престъпления и наркотици, дехуманизация, промяна на преценката за нормално и ненормално, правилно и неправилно, зло и добро и т.н.

преди 3 минути, bulljo написа:

:lol6:Страхотно, направо титани, сега остава Грухи да потърси тези високо технологични родни процесори, та да си сглоби нов комп, ако може да няма БИОС , че му се опъва.

Отдавна съм оправил проблема с BIOS-а.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Мухосранск

А бре, как ги разбирате от кога са тези ?

Туй ново ли е ?

Начи отиваме в рая, а ватенките ще издъхнат

Старо, от преди 10 месеца.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...