Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 8 минути, kosyo написа:

Вярвам че молбата ми ще бъде удовлетворена , o богиньо моя.

Уникалният Енергиен Код се намира в ДНК !  Това е което се Търси сега от чудовищната пасмина !  

Тези Енергийни Кодове имат Силата да се Свързват с Етера  , който ни заобикаля и ако се Пробуди Духът на носещият го и Осъзнае ли , че го носи и как да го ползва - жална им на къртиците !  

Толкова !  Споделям , когато изпитам Импулс да го правя !  При теб не съм го изпитала .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4315

• miro20

4209

• maxthon

3957

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

После някой бил олигофрен? Няма ли блок във форума за клинични случаи?

Има бе , питай си групичката да те светне . 

Ама много бързо сви байраците , бре .. 

Изхвърчаха 100 гр. пера , перушини и лига и са запремята да търсиш "сянка " !  

добиче 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Митко Вълчев написа:

Да твърдиш, че понеже за под една хилядна от човечеството е лошо търсене на материални успехи. И оттам да обобщаваш, това че едно общество ги е постигнало, че не го прави по успешно от друго, което търпи огромен провал в това отношение. Безценно, коректно и невероятно интелигентно. А с подигравката, давам каквото сте поискали, всеки трети ватнишки фен вкарва това като проблем на Запада. Ти дето го даваш интелектуалец, като най голямо предимство на Русия, даде че нещо е забранено. Но не си трол и пишеш адекватни неща. 

Абсолютен неадекватник...

Пак ще се опитам да ти обясня за материалното....

Обещавам, че ще пиша много бавно, защото е ясно, че схващаш трудно...

По-добре е богат и здрав, отколкото беден и болен, но и по-добре беден и здрав, отколкото богат и болен...

Богатство - материално, сиреч средство...

Здраве - ценност

Различни неща са...

Материалното благополучие не е ценност, а средство за утвърждаване на ценностите...

Най-високо е материалното състояние на жителите на Саудитска арабия - това ли е най-успешното общество?

Това, че хора с иначе дори противоположни позиции, се позовават на един и същи факт, не го прави по-малко факт....

Нито пък посочването на този факт, означава принадлежност към една или друга група политически предпочитания....

Виж, да защитаваш съдържанието на този факт, но след това да говориш за хомосексуализма като порок и поквара, това вече е определено белег за умствено недоразвитие...

Единствения на когото се подиграваш си самият ти, но естествено, че няма как да го схванеш, иначе не би го правил....

И не знаех, че Индия и Индонезия са 1% от човечеството, но щом точно ти го казваш, няма как да не е така...

Пфу, то не били дори 1%, било един промил...

За твой късмет, никога няма да осъзнаеш, какво всъщност представляваш...

Иначе шока би те убил...

Но споко, нЕма такава опасност...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Уникалният Енергиен Код се намира в ДНК !  Това е което се Търси сега от чудовищната пасмина !  

Тези Енергийни Кодове имат Силата да се Свързват с Етера  , който ни заобикаля и ако се Пробуди Духът на носещият го и Осъзнае ли , че го носи и как да го ползва - жална им на къртиците !  

Толкова !  Споделям , когато изпитам Импулс да го правя !  При теб не съм го изпитала .

Съжалявам ама да уточним -етера е онази напитка с вкус на п.кня от едно време дето трябваше да е като колата ама не точно нали. Оф сега се сещам че съм забравили законите за импулса.. ще пада четене явно.. това с кодовете ме приспива вече тотално. Ще наваксам с още клипчета ..

преди 12 минути, PigMan9 написа:

Не съвсем. Както в Русия, така и в САЩ има лоши неща. Работата е там, че лошото в САЩ се налага на политически и идеологически основи. Либерализма, примерно, което е идеологическа подривна дейност, се занимава с легализация на престъпления и наркотици, дехуманизация, промяна на преценката за нормално и ненормално, правилно и неправилно, зло и добро и т.н.

КПСС!!! БКП !!! ВЕЧНА ДРУЖБА ЗАВИНАГИ. Сори ама като ти чета повернато и се сещам за този златен период , а ти така и не ми даде учебника по научната история на комунизма...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мори дойде ..  оставям ти ги , довърши ги :D

Всички къртици по дупките !  

Отивам да почивам малко аз .. 

преди 5 минути, kosyo написа:

Съжалявам ама да уточним -етера е онази напитка

плевелче , знаеш ли колко милиона еони ни делят в Съзнание ?

по-добре да не знаеш ... заспивай 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, _sirena_ написа:

Язък тъкмо ми стана и интересно...

Instant kill ама го зарязиха бойните другари: (+21)

https://twitter.com/worldonalert/status/1618706813339455488?s=20&t=t9dsvHaBFYy5P5IxllEBxw

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, PigMan9 написа:

Тъжно ли ти е, че оспорих поредната ти лъжа, а ти нямаш какво друго да кажеш, освен някой безсмислен текст?

Виждам, че пак си изтрил това, което съм казал - цитирал си ме извън контекст. Ето тук е целия ми отговор, в който оспорвам лъжите на Coco1 ( @Coco1 ), че в Русия има по-малко ресурси в сравнение в САЩ (показвам отговора отново, в случай, че някой иска да го види, но не може понеже Coco1 е изтрил отговора от цитата):

Не всичко.

Повечето твърдения, отнасящи се до Русия и прокси войната на САЩ в Украйна, са основани на евроатлантическа пропаганда, лъжи, илюзии, измами, изкривена преценка за реалност и т.н..

Кои ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, _sirena_ написа:

Много мразя невежи пигмеи да ми обясняват неща , които не разбират , не знаят и не могат да Осъзнаят !  

Ся , да ти го обясня простичко като за теб

Да сравняваш Руската Душа и Дух с американските джуджета е като да сравняваш слон с муха !  

Руснаците са най-близо до Древният Български , Устойчив и Непреклонен Дух !  

Просто са имали Щастието навремето да се омешат с нас , Българите !  

Българският Енергиен Код е най-Древен !   Свещен !  От този Код произлиза сегашната цивилизация !  

Цялата Древна история на Българите е Фалшифицирана и променена и не защото сме им важни на тези уроди като територия ! 

Много по-Дълбока е Причината е в Уникалните ни Енергийни Кодове , които Притежаваме !  

Естествено не всеки , който се нарича "българин " носи тази генетична наследственост ! 

Не всеки българин е Българин !  Автентичният Българин носи Познанието в Енергийният си Код !  

Уродливите чудовища Заличиха всички Български следи в историята на "сегашната Еволюция " ! 

Знаеш ли защо ? Защото БЪЛГАРИЯ щеше да е най-голямата Империя на света .

Не "боготворя " руснаците , аз съм Българка !  Избрах да се родя в България !  ИЗБРАХ !  

Като в компютърна игра - избираш си с кой "герой " да играеш !  

На ранга най-много ми отива да играя в "Програмата Земя " с Българският Код ! 

Разплака ме, че си избрала да се родиш в България. Ти преобърна всичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, _sirena_ написа:

то и в щатите като свършат небостъргачите почват гетата и мизериите 

а в Русия не е така - нали:D

преди 12 минути, _sirena_ написа:

друг ли посредник си намери в Лондон:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Американски и западни служители настояват Украйна да измести фокуса си от бруталната, продължила месеци битка в източния град Бахмут и вместо това да даде приоритет на потенциална офанзива на юг, като се възползва от новата западна военна техника, струваща милиарди долари, предава Си Ен Ен.

В продължение на почти шест месеца украинските сили отблъскват руснаците на дълъг около 60 км участък от фронта край Бахмут, който се намира между контролираните от проруски сепаратисти градове Донецк и Луганск.

„Това е брутална и мъчителна битка”, коментира висш служител на западно разузнаване, посочвайки, че двете воюващи страни си разменят 100-400 метра земя на ден и няколко хиляди артилерийски снаряда.

Самият град Бахмут е почти напълно разрушен, което го прави още по-малко привлекателна цел от стратегическа гледна точка.

Американски и западни служители предлагат украинските сили да намалят загубите си в Бахмут, който според тях има малко стратегическо значение за Украйна, и вместо това да се съсредоточат върху планирането на офанзива на юг.

Това е част от съобщение, предадено от трима висши служители на Белия дом, които пътуваха до Киев миналата седмица. На среща с президента на Украйна Володимир Зеленски, заместник-съветникът по националната сигурност Джон Файнър, заместник-държавният секретар Уенди Шърман и заместник-министърът на отбраната по политиката Колин Кал са заявили, че САЩ искат да помогнат на Украйна да се отклони от битката на изтощение в Бахмут и вместо това да се съсредоточи върху механизирана маневрена война, която използва бързи, неочаквани удари срещу Русия, посочва Си Ен Ен.

Стотиците бронирани превозни средства и танковете, които САЩ и европейските страни предоставят на Украйна през последните седмици, имат за цел да помогнат за тази промяна на тактиката.

Не е ясно обаче дали Зеленски се чувства готов да нареди изтегляне от Бахмут.

Според запознати с неговото мислене, украинският президент не вярва, че руската победа в Бахмут е свършен факт и смята, че удържането на града би дало на Украйна по-добър шанс да си върне целия Донбас. Освен това той се опасява, че превземането на Бахмут ще улесни руснаците да настъпят към стратегически важните източни градове Славянск и Краматорск.

Също така Бахмут е важен символ на украинската съпротива, който самият Зеленски посети точно преди да пътува до Вашингтон миналия декември.

„Всеки сантиметър от тази земя е напоен с кръв, всеки час гърмят оръжия. Борбата за Бахмут ще промени трагичната история на нашата война за независимост и свобода”, заяви тогава Зеленски.

Бахмут „има значение, защото руснаците го направиха важен”, смятат обаче американски военни. Те не виждат града като стратегически значим за изхода на войната в Украйна.

И двете страни понасят огромни загуби и пропиляват хиляди артилерийски снаряди край Бахмут. Но Русия разполага с повече оръжия и хора от Украйна.

Американски служители се надяват, че доставките на нова бронирана техника и разширеното обучение на украинските сили в Германия ще насърчат Украйна да промени тактиката си.

„В зависимост от доставките и обучението за цялото това оборудване, аз наистина мисля, че е много, много възможно украинците да проведат на тактическо и оперативно ниво, значителна настъпателна операция, за да освободят възможно най-много украинска територия”, коментира председателят на Обединения комитет на началник-щабовете в САЩ генерал Марк Мили.

Натискът от Запада към Украйна да промени тактиката на бойното поле идва и на фона на засилващи се признаци, че руският президент Владимир Путин възнамерява да направи голям ход във войната през следващите няколко седмици, за да си върне инициативата.

Директорът на ЦРУ Бил Бърнс пътува до Киев по-рано този месец, за да информира Зеленски за оценката на САЩ за плановете на Путин, пояснява Си Ен Ен.

Има индикации, че Кремъл обмисля нова мобилизация на около 200 000 души, като в момента проучва възможностите и обществената реакция в Русия към такъв ход.

Путин е наясно колко непопулярна беше първата мобилизация в края на миналата година, когато избухнаха протести и стотици хиляди руски мъже в боеспособна възраст избягаха от страната. Но Русия се нуждае от войници, въпреки че първата мобилизация почти удвои броя на руските войски в Украйна.

Намеренията на Путин за нова офанзива изглеждат ясни, след като той издигна генерал Валери Герасимов, началник на руския Генерален щаб, за командващ войната в Украйна.

Руски военни са били подслушани през последните седмици да обсъждат възможността да се опитат да превземат североизточния град Харков, посочва Си Ен Ен, позовавайки се на данни от западните и украинската разузнавателни служби.

„Голям украински пробив в Запорожие би поставил под сериозно предизвикателство руския „сухопътен мост”, свързващ Ростовска област в Русия и Крим”, подчертава Министерството на отбраната на Обединеното кралство в разузнавателна сводка.

Като цяло обаче САЩ и техните съюзници са скептични относно способностите, най-вече логистични на Русия да организира сериозна офанзива, но смятат, че тя ще засили натиска, за да изтощи Украйна, превръщайки войната в „месомелачка”.

Източник: НоваТВ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, PigMan9 написа:

Не съвсем. Както в Русия, така и в САЩ има лоши неща. Работата е там, че лошото в САЩ се налага на политически и идеологически основи. Либерализма, примерно, което е идеологическа подривна дейност, се занимава с легализация на престъпления и наркотици, дехуманизация, промяна на преценката за нормално и ненормално, правилно и неправилно, зло и добро и т.н.

Отдавна съм оправил проблема с BIOS-а.

ОК.

Хайде сега дай и за Русия, плс.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Отава ще предостави и инструктори, които да обучават украинските военни

Канадското правителство ще изпрати на Украйна 4 танка „Леопард 2”, които се намират на съхранение в канадското министерство на отбраната. Това съобщи пред журналисти министърът на националната отбрана Анита Ананд, цитирана от Си Би Ес.

„Днес обявявам, че през следващите седмици Канада ще достави 4 танка „Леопард 2“ на Украйна”, каза тя. Ананд добави, че Отава ще предостави и канадски инструктори, които да обучават украинските военни в използването на оборудването.

Източник: НоваТВ https://nova.bg/news/view/2023/01/26/399080/канада-ще-изпрати-4-танка-леопард-2-на-украйна/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

Виж, имитация на интелект. Живеят малко. Живеят невероятно бедно спрямо ресурсите си . Разболяват се в пъти повече от СПИН от държавите в ЕС, за които обиждат че е "гейски", а явно там им е силата. Това брой убийства, разводи, изоставени деца, брой убийства кой ти гледа. И ти твърдиш, че те са добрите и правилният избор. И ТИ ми говориш на мен за Дарвин. смЕх

Виж, пълна липсо на интелект....

Тъпотата  и интелекта, се измерват чрез АйКю...

Над 100 вече е над средна интелигентност....

Под 70 е моронизъм, или дебил....

Това, което посочваш ти като доводи, няма нищо общо с тъпотията...

И пак примера със Саудитска арабия и Катар - висок стандарт, престъпления, разводи, изоставени деца, това на практика там липсва, спин няма, разврат няма, алкохолици няма, гейове няма...

Те ли са най-умните? 

Правилният избор ли са за теб?

Ако е така, твое право си е....

Изборът винаги е личен....

И за пореден път ще ти кажа, че това, което нещото в черепната ти кутия е решило, че твърдя и това, което аз действително твърдя нямат нищо общо...

Да пробваме пак (сигурно така са ти казвали и в помощното училище)....

Не твърдя, че Русия е по-доброто за МЕН,  нито пък е МОЯ избор...

Твърдя само, че приказваш пълни глупости, назубрени от пропагандни лозунги...

Но... това ти е отредила природата, няма как да го надскочиш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, RoG написа:

:topsecret2:От мене да знаете,

Затвори скритото съдържание

на края ще има един огромен Алкатраз

:halloween10:

Още един иносказателен. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, andiay написа:

Абсолютен неадекватник...

Пак ще се опитам да ти обясня за материалното....

Обещавам, че ще пиша много бавно, защото е ясно, че схващаш трудно...

По-добре е богат и здрав, отколкото беден и болен, но и по-добре беден и здрав, отколкото богат и болен...

Богатство - материално, сиреч средство...

Здраве - ценност

Различни неща са...

Материалното благополучие не е ценност, а средство за утвърждаване на ценностите...

Най-високо е материалното състояние на жителите на Саудитска арабия - това ли е най-успешното общество?

Това, че хора с иначе дори противоположни позиции, се позовават на един и същи факт, не го прави по-малко факт....

Нито пък посочването на този факт, означава принадлежност към една или друга група политически предпочитания....

Виж, да защитаваш съдържанието на този факт, но след това да говориш за хомосексуализма като порок и поквара, това вече е определено белег за умствено недоразвитие...

Единствения на когото се подиграваш си самият ти, но естествено, че няма как да го схванеш, иначе не би го правил....

И не знаех, че Индия и Индонезия са 1% от човечеството, но щом точно ти го казваш, няма как да не е така...

Пфу, то не били дори 1%, било един промил...

За твой късмет, никога няма да осъзнаеш, какво всъщност представляваш...

Иначе шока би те убил...

Но споко, нЕма такава опасност...

Виж сега, сериозно дори ти са толкова нагъл, да твърдиш, че дори един процент от посочените държави са против материалното благополучие. Ма ти си направо уникат, това че тук сте няколко такива не променя твойта уникалност. Под една хилядна от световното население приема за лошо материалното благополучие. Точно рашките обичат много лукса, дори да са го заграбили и причината да са бедни е че са прости, много прости. Като феновете си. И пак мешаш саудитците белким ти се върже някой, ниско ниво троле. Къде отделих духовно от материално бе Анди сладък мамин. Манипулатор чети ми златно. Раша- прости и бедни, Запада - успешни във всяко отношение. Руските фенове или тъпи или с личен интерес.

преди 30 минути, _sirena_ написа:

Има бе , питай си групичката да те светне . 

Ама много бързо сви байраците , бре .. 

Изхвърчаха 100 гр. пера , перушини и лига и са запремята да търсиш "сянка " !  

добиче 

Не, просто си ниска летва и клиника. Не ставаш да си губя времето.

преди 25 минути, _sirena_ написа:

плевелче , знаеш ли колко милиона еони ни делят в Съзнание ?

по-добре да не знаеш ... заспивай 

Важно е доктора ти да знае.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, _sirena_ написа:

Благодаря за доверието,но  днес мисля да почивам,  и смея ,особено на разни Уфсе и цаци 😏

П.С Цацев, плачко мамин,не викай дръжте крадеца след като ти сам с Уфсъта сте основните ревльовци тука... Алгор наскоро на кого прави забележка за това а 😏😁  На безмозглите животинки нали... Ай у лево смешко.. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, andiay написа:

Виж, пълна липсо на интелект....

Тъпотата  и интелекта, се измерват чрез АйКю...

Над 100 вече е над средна интелигентност....

Под 70 е моронизъм, или дебил....

Това, което посочваш ти като доводи, няма нищо общо с тъпотията...

И пак примера със Саудитска арабия и Катар - висок стандарт, престъпления, разводи, изоставени деца, това на практика там липсва, спин няма, разврат няма, алкохолици няма, гейове няма...

Те ли са най-умните? 

Правилният избор ли са за теб?

Ако е така, твое право си е....

Изборът винаги е личен....

И за пореден път ще ти кажа, че това, което нещото в черепната ти кутия е решило, че твърдя и това, което аз действително твърдя нямат нищо общо...

Да пробваме пак (сигурно така са ти казвали и в помощното училище)....

Не твърдя, че Русия е по-доброто за МЕН,  нито пък е МОЯ избор...

Твърдя само, че приказваш пълни глупости, назубрени от пропагандни лозунги...

Но... това ти е отредила природата, няма как да го надскочиш...

Пич, полуинтелект или четвърт. Равним Запада и рашистан. Богати, умни, здрави срещу тъпи, болни, бедни. И да спинозни, с нисък морал и чувства за емпатия. А Саудитска Арабия да са си здрави и живи тролчо, но те нямат място в спора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, RoG написа:

И аз не харесвам скакалци :evil-minion:

не харесваш сам себе си:) - да не би и ти да си бот

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...