Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 3 минути, Moriati написа:

Ба си изводите,откъде и как го извъртя с болния си акъл това бе плешо 😅😅😅😅

Викайте санитарите спешно 😏

Ако бях толкова зле като тебе никога не бих си сложил истинска снимка. 

току-що, andiay написа:

НеПич, пак го караш на лозунги за дебили... 

Народа е казал - "На крив "макарон" вълната му пречи"....

Това са вечните оправдания на несретниците...

Ма вярвай и се успокоявай с това...

Не ми пречи...

Моят живот винаги е зависел само от мен самия...

Не се оплаквам...

Сред процентите на Христов има индивиди със всякакви политически пристрастия...

Не е от пристрастията, от 70-те пункта е...

Ма кво ми дреме за живота ти, за рашистан и пълната му непригодност като общество на фона на Запада е разговора. За друго няма какво да комуникирам с хлъзгав като тебе.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

На 35-ти септември (пада се шестък)

А на 38 в Киев. Радвам се, че си го осъзнал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 77,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6270

• miro20

3545

• Coco1

3333

• ivottoshev

3032

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Гледаш бившият соц и бившите републики, сравняваш откъсналите се от орбитата им на влияние на Русия и тези с проруски партии на власт.  Мисълта не е моя, но се подписвам, че е вярна. Държавите в Африка и латинска Америка също.

И какво общо има това с филии-фобии ? Богатството или бедността са следствие на управлението на финансови, или материални активи. 
Държавите в Африка и латинска Америка па с тях изобщо не ми е ясно какво се опитваш да кажеш. Там, ако нещо има роля за бедността, е колониалната система .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Moriati написа:

Ъъъъъ, мистър плешив,май страдаме и от нарцисизъм виждам😅😅😅😅

Мадам,тука мисля на психиатрите ще им се отвори бая работа 😏😁😁

Страдате от много неща, но не мисля че някой може да ви помогне.

преди 4 минути, васил козарев написа:

И какво общо има това с филии-фобии ? Богатството или бедността са следствие на управлението на финансови, или материални активи. 
Държавите в Африка и латинска Америка па с тях изобщо не ми е ясно какво се опитваш да кажеш. Там, ако нещо има роля за бедността, е колониалната система .

Някои държави в Африка и латинска Америка бяха под съветско влияние. Крепеха ги с оръжие, заеми, специалисти и Ноу Хау за справяне с политически противници. Нямам време да ти отговарям. Съжалявам. Поне се разрови преди да питаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

А на 38 в Киев. Радвам се, че си го осъзнал.

Какво за Киев? Шаранчето Наркоман Зеленски се хвана на кукичката "за три дни в Киев" и изпрати почти цялата си войска да пази столицата от шепа руснаци, докато главните руски сили бяха в далеч по-важното от стратегическа гледна точка Азовско крайбрежие и без проблем и съпротива превърнаха Азовско море във вътрешно руско море.

С този си ход, Наркоман влезе в учебниците по риболов на гола кука :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Тоя е цар на извъртането и правенето на луд. Просто уникат и се мисли за хитър.

Това, което на теб ти се струва извъртане и хитрост, се нарича аргументиране чрез знания...

Но.. когато самият ти не притежаваш такива, а разчиташ на кухи лозунги, които са формирали изкривената ти представа за реалността, то се стига дотам, че самият ти започваш да се гърчиш в опит да се извъртиш...

Единственият ефект от това безсмислено упражнение е, че се оплиташ все повече и повече и да започнеш да повтаряш едно и също като папагал....

Не си първия, най-вероятно няма да си и последния...

Просто ненавиждам наглата и арогантна посредственост...

преди 11 минути, васил козарев написа:

А на бас, че всъщност няма идея, какво представляват днес, някои страни в Латинска Америка и че стандарта им е по-висок от нашия...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Какво за Киев? Шаранчето Наркоман Зеленски се хвана на кукичката "за три дни в Киев" и изпрати почти цялата си войска да пази столицата от шепа руснаци, докато главните руски сили бяха в далеч по-важното от стратегическа гледна точка Азовско крайбрежие и без проблем и съпротива превърнаха Азовско море във вътрешно руско море.

Айде, сега взехме да изопъчаваме ситуацията. Аз съм единственния, който следя всяка новина свързана със тази война и не прекалявам с изказванията както правят някои хора тук в темата. Русия иска Азовско море, Крим и големи територии обработваема земя да присвои. Докато не го направи и официално признаят Крим и там другите области за независими държави или част от територията на Русия си остават Украински територии.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, ivottoshev написа:

А те много напреднаха в тази другата област дочувам. Няма да казвам че това бяха най-про руски настроените области че ще се засегнеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

Ма кво ми дреме за живота ти, за рашистан и пълната му непригодност като общество на фона на Запада е разговора. За друго няма какво да комуникирам с хлъзгав като тебе.

И не трябва да ти дреме за моя живот...

Както и на мен не ми дреме за твоя...

На теб самия трябва да дреме за твоя, като спреш да търсиш външни фактори, които да ти служат за оправдание на безсмисленото и несретно съществуване...

А ако не си разбрал, комуникация с теб не водя...

Невъзможно е...

За комуникация са нужни поне двама равностойни, а ти с това 70-ет, няма как да бъдеш равностоен...

С лозунги комуникация е невъзможна мисия...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, andiay написа:

И не трябва да ти дреме за моя живот...

Както и на мен не ми дреме за твоя...

На теб самия трябва да дреме за твоя, като спреш да търсиш външни фактори, които да ти служат за оправдание на безсмисленото и несретно съществуване...

А ако не си разбрал, комуникация с теб не водя...

Невъзможно е...

За комуникация са нужни поне двама равностойни, а ти с това 70-ет, няма как да бъдеш равностоен...

С лозунги комуникация е невъзможна мисия...

Пийнал съм вече , смяташ ли че съм готов за комуникация с тебе? Какво ще кажеш за какво да си говорим?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ДзВяРа! написа:

imma-head-out-give-up.gif

Мда, мемето е сигурен белег за 70-те пункта...

Не че съм се съмнявал в теб де....

Най-добре спазвай собствените си съвети към други 70-ници....

Ни моа си крива душата, практичен съвет е....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

Мда, мемето е сигурен белег за 70-те пункта...

Не че съм се съмнявал в теб де....

Най-добре спазвай собствените си съвети към други 70-ници....

Ни моа си крива душата, практичен съвет е....

Поне ще ти призная, упорит си. :)

И както сам каза, невъзможно е.........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, kosyo написа:

Пийнал съм вече , смяташ ли че съм готов за комуникация с тебе? Какво ще кажеш за какво да си говорим?

Ти обичаш да си говориш сам...

А и интересите ни са различни...

Моите не те вълнуват теб, твоите мен...

Имаш си фенове, алкохолът предполагам, че ще изравни нивата, така че с тях може и да ти се получи лафа...

Пак няма да е комуникация, но поне лаф ша стани...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ДзВяРа! написа:

Поне ще ти призная, упорит си. :)

И както сам каза, невъзможно е.........

За комуникацията ли?

О, да... определено...

Виж, между теб и другите 70-ници се получава...

При мен пък се получава с други....

Но между мен и вас - абсурдъ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, andiay написа:

Ти обичаш да си говориш сам...

А и интересите ни са различни...

Моите не те вълнуват теб, твоите мен...

Имаш си фенове, алкохолът предполагам, че ще изравни нивата, така че с тях може и да ти се получи лафа...

Пак няма да е комуникация, но поне лаф ша стани...

Според мен и пиенето му е малко.

:D

Всъщност не знам дали има толкова алкохол.........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ти ли хареса? Доста интересно стана по едно време, определено си заслужаваше всичкото писане, четене и смях.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, M.Николов написа:

Според мен и пиенето му е малко.

:D

Всъщност не знам дали има толкова алкохол.........

Хм, всичко е въпрос на организъм...

Мен две бири биха ме изравнили... 

Но... ей го на, малко Джентълмен, категорично не успява...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Не ти ли хареса? Доста интересно стана по едно време, определено си заслужаваше всичкото писане, четене и смях.

Да ми хареса кое?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Не може всички да сме еднакви! :wink12:

Тук си прав.

А и аз се радвам, че е така.

Иначе щеше да е прекалено скучно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...