Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 1 минута, andiay написа:

Да ми хареса кое?

Виж най-новата новина.

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува решението на САЩ за изпращане на модерни танкове в Украйна и нарече усилията за отблъскване на руската инвазия "безумна война", предаде ДПА в партньорство с Ти Си Ей.

В поредната си критика на изпращането на помощи в Украйна, Тръмп повтори руската теза, че изпращането на танковете "Ейбрамс М1" на практика е ескалация, която би могла да доведе до ядрена война.

"Първо идват танковете, после идват ядрените бомби", написа Тръмп в своята социална медия и добави: "Прекратете тази безумна война Веднага. Толкова е лесно!".

Тръмп, който приветства Путин и го нарече "гений" в началото на инвазията миналата година, отдавна изразява скептицизъм по повод усилията на Запада за защита на Украйна.

Докато президентът на САЩ Джо Байдън води усилията да се помогне на Киев, Тръмп и неговите съюзници многократно настояваха САЩ да спрат да финансират изпадналата в беда страна.

Представителката в Конгреса на САЩ от Джорджия Марджъри Тейлър Грийн повтори коментарите на Тръмп и нарече помощта за Украйна "корумпиран престъпен фонд".

"Трябва да спрем да финансираме Украйна", написа Грийн в публикация на своя официален профил в "Туитър". "Тази война трябва да спре", добави тя.

Без помощта на САЩ Украйна вероятно не би могла да изтласка руските войски от своята територия и Русия би успяла трайно да анексира окупираните територии, посочва ДПА.

Байдън твърдо настоява, че Западът няма да се разколебае в своята решимост да помогне на Украйна да се защити.

Източник: НоваТВ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4314

• miro20

4207

• maxthon

3954

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Без биос ли го пусна ?

Просто използвам операционна система, която е съвместима с BIOS-а, който имам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Виж най-новата новина.

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува решението на САЩ за изпращане на модерни танкове в Украйна и нарече усилията за отблъскване на руската инвазия "безумна война", предаде ДПА в партньорство с Ти Си Ей.

В поредната си критика на изпращането на помощи в Украйна, Тръмп повтори руската теза, че изпращането на танковете "Ейбрамс М1" на практика е ескалация, която би могла да доведе до ядрена война.

"Първо идват танковете, после идват ядрените бомби", написа Тръмп в своята социална медия и добави: "Прекратете тази безумна война Веднага. Толкова е лесно!".

Тръмп, който приветства Путин и го нарече "гений" в началото на инвазията миналата година, отдавна изразява скептицизъм по повод усилията на Запада за защита на Украйна.

Докато президентът на САЩ Джо Байдън води усилията да се помогне на Киев, Тръмп и неговите съюзници многократно настояваха САЩ да спрат да финансират изпадналата в беда страна.

Представителката в Конгреса на САЩ от Джорджия Марджъри Тейлър Грийн повтори коментарите на Тръмп и нарече помощта за Украйна "корумпиран престъпен фонд".

"Трябва да спрем да финансираме Украйна", написа Грийн в публикация на своя официален профил в "Туитър". "Тази война трябва да спре", добави тя.

Без помощта на САЩ Украйна вероятно не би могла да изтласка руските войски от своята територия и Русия би успяла трайно да анексира окупираните територии, посочва ДПА.

Байдън твърдо настоява, че Западът няма да се разколебае в своята решимост да помогне на Украйна да се защити.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Тази новина какво ти говори?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ДзВяРа! написа:

Виж най-новата новина.

Че кво е новото тук?

Ако Тръмп бе останал президент, то днес война нямаше да има...

Грешката му бе, че посегна много груубо на НАТО и това му изяде мандата...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, kosyo написа:

Момчета аз се просълзих на тази история:

Докато не се подмокриш, няма да ни заинтересува.

:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, M.Николов написа:

Всички много добре знаем, че тази война е безумна и тъжното е какво се случва там. Не си заслужава да се отнемат човешки животи, аз съм твърдо против всичко това и искам да свърши колкото се може по-скоро. Не ме интересува по какъв начин ще се споразумяват ли или .... да спират вече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Рускиня в Германия има ресторант в центъра на Дрезден. И прави по време на стреам коментар как Путин да пусне бомби наоколо. И понеже е Блонди след като я засипват с негативни коментари и кофти оценки за ресторанта  , се оплаква в полицията -започват обаче разследване срещу нея. В някакъв вестник местен дава интервю да се оплаква, обяснява се че лошата реклама е също реклама.. и в крайна сметка и идва изкуствения интелект на помощ щото се пребоядисва в брюнетка и моли руските власти да и помогнат...  Доста тъпо парче..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, andiay написа:

Че кво е новото тук?

Новото е, че тези думи ги е казал преди два-три часа. За другото си прав.

https://www.vesti.bg/sviat/trymp-sega-tankove-posle-iadreni-oryzhiia-6160173

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ДзВяРа! написа:

Всички много добре знаем, че тази война е безумна и тъжното е какво се случва там. Не си заслужава да се отнемат човешки животи, аз съм твърдо против всичко това и искам да свърши колкото се може по-скоро. Не ме интересува по какъв начин ще се споразумяват ли или .... да спират вече.

Въх, уби ма...

То убао искаш и всеки нормален човек го иска, но това не зависи от нормалните хора...

Нема да свърши скоро...

току-що, kosyo написа:

Рускиня в Германия има ресторант в центъра на Дрезден. И прави по време на стреам коментар как Путин да пусне бомби наоколо. И понеже е Блонди след като я засипват с негативни коментари и кофти оценки за ресторанта  , се оплаква в полицията -започват обаче разследване срещу нея. В някакъв вестник местен дава интервю да се оплаква, обяснява се че лошата реклама е също реклама.. и в крайна сметка и идва изкуствения интелект на помощ щото се пребоядисва в брюнетка и моли руските власти да и помогнат...  Доста тъпо парче..

Че то тъпите парчета винаги са мнозинство....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, M.Николов написа:

Докато не се подмокриш, няма да ни заинтересува.

Само разчленени орки може да ми го причинят това..

преди 27 минути, andiay написа:

Ти обичаш да си говориш сам...

А и интересите ни са различни...

Моите не те вълнуват теб, твоите мен...

Имаш си фенове, алкохолът предполагам, че ще изравни нивата, така че с тях може и да ти се получи лафа...

Пак няма да е комуникация, но поне лаф ша стани...

Е стига де ще мина някой път през Плевен . Ще те черпя бира на Де жавю ли беше или на Дорис.. че ги знам тях. Аз има разностранни интереси...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, kosyo написа:

КПСС!!! БКП !!! ВЕЧНА ДРУЖБА ЗАВИНАГИ. Сори ама като ти чета повернато и се сещам за този златен период , а ти така и не ми даде учебника по научната история на комунизма...

Не е нужно да учиш какво е комунизъм; колкото и да го учиш, няма да го разбереш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, PigMan9 написа:

Не е нужно да учиш какво е комунизъм; колкото и да го учиш, няма да го разбереш.

Пич сега си говорим за бира . Ти имаш ли 18 че да пиеш с нас?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали сте прочели, но ще ви споделя, че вчера и днес е имало много силни експлозии около Запорожката атомна електроцентрала.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, andiay написа:

Че кво е новото тук?

И още.

Новината показва, че дори в САЩ не са на едно мнение относно ролята на САЩ във войната и подкрепата за Украйна.

Което пък води до осъзнаването на факта, че подкрепата за Украйна с оръжия не е неотменима "истина", както се опитват да ни убедят някои хора!

И не е решение на въпроса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, kosyo написа:

Знаем, знаем.

Но за съжаление или за радост, при нас не води до същия ефект.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, kosyo написа:

Е стига де ще мина някой път през Плевен . Ще те черпя бира на Де жавю ли беше или на Дорис.. че ги знам тях. Аз има разностранни интереси...

Заповядай...

Не обичам да ме черпят обаче...

А бира - абсурдъ...

Единствената, която ми понася е Коронита...

Организма ми не понася газиран алкохол...

Ако знаеш, що шампанско съм изливал, за да не обиждам домакините...

Знаеш ли на кой е Дежа вю?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, kosyo написа:

Пич сега си говорим за бира . Ти имаш ли 18 че да пиеш с нас?

Над 18 годишна възраст съм, но не пия алкохол.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, M.Николов написа:

И още.

Новината показва, че дори в САЩ не са на едно мнение относно ролята на САЩ във войната и подкрепата за Украйна.

Което пък води до осъзнаването на факта, че подкрепата за Украйна с оръжия не е неотменима "истина", както се опитват да ни убедят някои хора!

Ба... На нищожна цена украинците ще им извадят горещите картофи .. не може да са толкова тъпи че да изпуснат шанса...Това им идва толкова дюшеш че просто си е невероятен джакпот... Ще освободят там каквото имат от пустинята -мернах към 3500 бройки ама може и да бъркам и си решават един куп проблеми .... Това да са го искали не можеше да стане по-добре..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, M.Николов написа:

И още.

Военната помощ за Украйна има следните цели:

• Търговски договори;
  • Даване на кредити, задлъжняване на региона;

Това е.

Целта на санкциите е реформация на пазарите в Европа така, че американски компании за хидрокарбони да имат по-голям дял. Това е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, kosyo написа:

Лягай  да спиш -късно е вече за тебе...

Защо да е късно?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, andiay написа:

Знаеш ли на кой е Дежа вю?

Бяха ми казали ама аз тях не ги слушам...Не беше случаен човек -това със сигурност

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...