Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 1 минута, kosyo написа:

Ба... На нищожна цена украинците ще им извадят горещите картофи .. не може да са толкова тъпи че да изпуснат шанса...Това им идва толкова дюшеш че просто си е невероятен джакпот... Ще освободят там каквото имат от пустинята -мернах към 3500 бройки ама може и да бъркам и си решават един куп проблеми .... Това да са го искали не можеше да стане по-добре..

Да не хванем всички после големия джакпот?

Би ли ми обяснил ти лично, как си представяш Русия да загуби тази война?

Защото аз не мога да си го представя.

За нея загуба би означавало да загуби абсолютно всичко.

Вече не става дума само за някакви територии.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4314

• miro20

4207

• maxthon

3954

преди 1 минута, PigMan9 написа:

Военната помощ за Украйна има следните цели:

• Търговски договори;
  • Даване на кредити, задлъжняване на региона;

Това е.

Целта на санкциите е реформация на пазарите в Европа така, че американски компании за хидрокарбони да имат по-голям дял. Това е.

Ти това го повтаряш постоянно, кажи нещо ново което да е истина или се случва в момента. Всички следим войната и всичко свързано със нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, M.Николов написа:

Да не хванем всички после големия джакпот?

Би ли ми обяснил ти лично, как си представяш Русия да загуби тази война?

Защото аз не мога да си го представя.

За нея загуба би означавало да загуби абсолютно всичко.

Вече не става дума само за някакви територии.

Е че те коя война са спечелили в последните 10 години? Чечня, Афганистан или коя...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Ти това го повтаряш постоянно, кажи нещо ново което да е истина или се случва в момента. Всички следим войната и всичко свързано със нея.

Това, което казах, не е ли истина, според теб? Ами, да, повтарям едни и същи неща - като ми се задават едни и същи въпроси или виждам едни и същи изказвания, давам едни и същи отговори и мнения. Тъй като истината е статична и непроменлива, няма как да давам различни отговори на едни и същи отговори.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Това, което казах, не е ли истина, според теб? Ами, да, повтарям едни и същи неща - като ми се задават едни и същи отговори или виждам едни и същи изказвания, давам едни и същи отговори и мнения. Тъй като истината е статична и непроменлива, няма как да давам различни отговори на едни и същи отговори.

Ми то като павтаряш едно и също нещо не ми ставаш по-интересен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, kosyo написа:

Ми то като павтаряш едно и също нещо не ми ставаш по-интересен.

Различни неща ли искаш да повтарям? Ако ми се задава един и същи въпрос, различни отговори ли да давам?

Като ми бъде зададен въпрос, давам такъв отговор, който е правилен. Колкото пъти да ми се зададе въпроса, все един и същи отговор ще дам (правилния отговор).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Различни неща ли искаш да повтарям? Ако ми се задава един и същи въпрос, различни отговори ли да давам?

Като ми бъде зададен въпрос, давам такъв отговор, който е правилен. Колкото пъти да ми се зададе въпроса, все един и същи отговор ще дам (правилния отговор).

Аз съм пийнал и се опитвам да бъда любезен. Ставам отвратителен като разни досадници ми се месят в разговора с нормалните хора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, kosyo написа:

Е че те коя война са спечелили в последните 10 години? Чечня, Афганистан или коя...

В Афганистан войната беше много преди последните 10 години.

И те може и да не я спечелиха, но...... не я и загубиха.

Съветските войски напуснаха територията на Афганистан под строй и без да оставят сериозно количество оръжие.

Да сравним ли с напускането на американските войски?

Каквото постигнаха американците, това постигна и СССР в Афганистан(тоест докато има войски там да има някакво управление подчинено на външните сили), с малката разлика, че докато СССР воюваха в Афганистан, САЩ подпомагаха муджахидините с оръжие и техника.

Но Афганистан никога не е имал такова стратегическо значение за Москва, както Украйна.

Чечня няма да те питам, къде се намира в момента.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, kosyo написа:

Аз съм пийнал и се опитвам да бъда любезен. Ставам отвратителен като разни досадници ми се месят в разговора с нормалните хора.

Какво ще направиш, ако продължа да се меся в "разговора с нормалните хора"?

Не ме е страх от теб.

Ако опиташ да ми направиш нещо, ще се свържа с полицията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, M.Николов написа:

И още.

Новината показва, че дори в САЩ не са на едно мнение относно ролята на САЩ във войната и подкрепата за Украйна.

Което пък води до осъзнаването на факта, че подкрепата за Украйна с оръжия не е неотменима "истина", както се опитват да ни убедят някои хора!

И не е решение на въпроса.

Е, то това се знае отдавна...

Никъде по света няма единно мнение, без значение кого поддържат официалните власти....

Ситуацията вече много се усложни...

В тази война победител не може да има...

Но при изключителна глупост от замесените, може всички да станем губещи....

току-що, kosyo написа:

Бяха ми казали ама аз тях не ги слушам...Не беше случаен човек -това със сигурност

Като каза за лошата реклама, та се сетих за него....

Показваха по телевизията клип с него, полицай, който бе разхвърлял пачки по масата и ги ползваше като ветрило...

Освободиха го от полицията и той се похвали, че оборотите му скочили двойно...

Сега май пак го върнаха...

Е, със сигурност има и друг зад гърба му...

преди 9 минути, kosyo написа:

Ба... На нищожна цена украинците ще им извадят горещите картофи .. не може да са толкова тъпи че да изпуснат шанса...Това им идва толкова дюшеш че просто си е невероятен джакпот... Ще освободят там каквото имат от пустинята -мернах към 3500 бройки ама може и да бъркам и си решават един куп проблеми .... Това да са го искали не можеше да стане по-добре..

Ти упорито отказваш да приемеш, че нищо не е случайно...

Повярвай, няма американски политик, който да разчита на случайността...

Получава се почти така, както са искали и както са работили, за да стане....

Но определено много подценяваш руснаците...

Точно тази война няма как да я загубят....

Но и няма как да я спечелят...

Все някога и едните и другите ще узреят за това...

Но... ще направят Китай още по-силен...

А това е по-опасно за САЩ, отколкото за Русия...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, andiay написа:

Точно това го питам, от много джакпот да не ни заболи главата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, M.Николов написа:

В Афганистан войната беше много преди последните 10 години.

И те може и да не я спечелиха, но...... не я и загубиха.

Съветските войски напуснаха територията на Афганистан под строй и без да оставят сериозно количество оръжие.

Да сравним ли с напускането на американските войски?

Каквото постигнаха американците, това постигна и СССР в Афганистан(тоест докато има войски там да има някакво управление подчинено на външните сили), с малката разлика, че докато СССР воюваха в Афганистан, САЩ подпомагаха муджахидините с оръжие и техника.

Но Афганистан никога не е имал такова стратегическо значение за Москва, както Украйна.

Чечня няма да те питам, къде се намира в момента.

Говорим за Русия, остави Щатите,Афганистан - тотална загуба.., Чечня -тотал щета. Да сринаха го до основи Грозни, построиха го наново и наливат зверски пари за да не се надигнат отново... То това си е направо плащане не репарации, с много съмнителен успех в бъдеще. Че къде победиха ?

преди 8 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Какво ще направиш, ако продължа да се меся в "разговора с нормалните хора"?

Не ме е страх от теб.

Ако опиташ да ми направиш нещо, ще се свържа с полицията.

Давай звъни - там намери си някакво занимание най-накрая.

преди 9 минути, andiay написа:

Е, то това се знае отдавна...

Никъде по света няма единно мнение, без значение кого поддържат официалните власти....

Ситуацията вече много се усложни...

В тази война победител не може да има...

Като каза за лошата реклама, та се сетих за него....

Показваха по телевизията клип с него, полицай, който бе разхвърлял пачки по масата и ги ползваше като ветрило...

Освободиха го от полицията и той се похвали, че оборотите му скочили двойно...

Сега май пак го върнаха...

Е, със сигурност има и друг зад гърба му...

Ти упорито отказваш да приемеш, че нищо не е случайно...

Повярвай, няма американски политик, който да разчита на случайността...

Получава се почти така, както са искали и както са работили, за да стане....

Но определено много подценяваш руснаците...

Точно тази война няма как да я загубят....

Но и няма как да я спечелят...

Все някога и едните и другите ще узреят за това...

Но... ще направят Китай още по-силен...

А това е по-опасно за САЩ, отколкото за Русия...

За Китай съм съгласен.. Те имат повече акъл обаче да не правят такива откровени глупости. Още един плюс от това с Украйна, дори 2 - Китай си налегнаха временно парцалите , направиха съответните изводи за в бъдеще..Губещия е ... Русия. Китайците ще ги глътнат за закуска.. Защо да се занимават с Тайван като могат да вземат Сибир за без пари?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всички това казват и Тръмб това каза вчера, сега танкове ще дадем а след това атомни бомби, руснаците и те казват, че ако се стигне до ядреното оръжие никой няма да победи. НАТО също не искат да се стигне до там, не знам защо не я спират тази война, ясно е че това зависи от русия, ако искат още утре ще спрат и затова ги МРАЗЯ.

@andiay от утре пак ще спорим, сега си лягам че утре съм на работа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, kosyo написа:

Говорим за Русия, остави Щатите,Афганистан - тотална загуба.., Чечня -тотал щета. Да сринаха го до основи Грозни, построиха го наново и наливат зверски пари за да не се надигнат отново... То това си е направо плащане не репарации, с много съмнителен успех в бъдеще. Че къде победиха ?

За $85 млрд. оръжие оставят САЩ в Афганистан

Защо не искаш да сравняваме?

Да видим кой къде и какво е изгубил.

:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, M.Николов написа:

Точно това го питам, от много джакпот да не ни заболи главата.

Само на плюс сме -хапчета за глава има достатъчно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Наясно ли си, че с 85 млрд долара може България да построим отново?

преди 3 минути, kosyo написа:

Само на плюс сме -хапчета за глава има достатъчно.

За тая болка хапчета няма открити.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, M.Николов написа:

За $85 млрд. оръжие оставят САЩ в Афганистан

Защо не искаш да сравняваме?

Да видим кой къде и какво е изгубил.

Преди седмица имаше клипче как се учат да летят на един изоставен хеликоптер.. много черва имаше след това.

Въпроса беше къде е спечелила Русия последните 10 години нали? Ей на днес пуснах в topwar какви ги пишат вече самите те..

преди 5 минути, M.Николов написа:

Наясно ли си, че с 85 млрд долара може България да построим отново?

За тая болка хапчета няма открити.

Е те да не са ги оставили тук тия пари? Значи ще могат да направят Афганистан велик отново ако намерят техен Тръмп или кой да купи всичкото това оставеното... Кой ли търси оръжие в тези дни......не се сещам

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, kosyo написа:

Преди седмица имаше клипче как се учат да летят на един изоставен хеликоптер.. много черва имаше след това.

Пример за това, че това са тотално грешно изразходвани пари.

преди 5 минути, kosyo написа:

Е те да не са ги оставили тук тия пари? Значи ще могат да направят Афганистан велик отново ако намерят техен Тръмп или кой да купи всичкото това оставеното...

Ако намерят ще е успех за тях, ако не намерят загуба.....пак за тях.

преди 6 минути, kosyo написа:

Кой ли търси оръжие в тези дни......не се сещам

Аз пък веднага се сещам за един кандидат(Украйна), но има някои усложнения....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, kosyo написа:

Е, не така повърхностно де....

Ако не се бе разпаднал СССР, то още щеше да има съветски войски там....

Това, което посочваш за Чечня е напълно валидно за всеки конфликт, чиято цел е да бъде задържана или приобщена дадена територия към сферата на влияние....

Просто САЩ разполагат с повече ресурс, и далеч по умело и по-финно го правят...

Спечелена война, означава не спечелени битки, а постигната цел... 

Както се казва, българската армия сле Освобождението почти няма загубена битка, но България губи във всички войни....

Руснаците никъде не са победили, но специално за Чечня, по-важното е, че не загубиха...

Това, което са налели и наливат там е приемлива цена...

Както и да е... няма паралел между онези войни и днешната...

Тук залога е много по-голям за тях...

Дори Путин да иска, няма как да се откаже...

Нито пък биха му позволили...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пример за това, че това са тотално грешно изразходвани пари.

Ако намерят ще е успех за тях, ако не намерят загуба.....пак за тях.

Аз пък веднага се сещам за един кандидат(Украйна), но има някои усложнения....

Тия усложнения лесни се решават. "Чакайте вие не мразихте ли руснаци, искате ли да им го върнете малко , в замяна сме ви намерили кой да ви купи цялата наличност..  Ние ще я извозим , вие сте на печалба , ние сме на печалба(Русия) и нали помните как ви помагахме едно време -така и сега." Ще ви дадем и малки козички че знаем че сте фенове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, andiay написа:

Именно, не разбират, че няма как Путин да се откаже, при условие, че това може да доведе до разпад на РФ и загуба на всичко спечелено до момента(не визирам новозавзетите територии в Украйна).Вече точката за връщане е премината и няма път назад.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, andiay написа:

Е, не така повърхностно де....

Ако не се бе разпаднал СССР, то още щеше да има съветски войски там....

Това, което посочваш за Чечня е напълно валидно за всеки конфликт, чиято цел е да бъде задържана или приобщена дадена територия към сферата на влияние....

Просто САЩ разполагат с повече ресурс, и далеч по умело и по-финно го правят...

Спечелена война, означава не спечелени битки, а постигната цел... 

Както се казва, българската армия сле Освобождението почти няма загубена битка, но България губи във всички войни....

Руснаците никъде не са победили, но специално за Чечня, по-важното е, че не загубиха...

Това, което са налели и наливат там е приемлива цена...

Съгласен за целта тъкмо да кажа 08.08 и се замислих че целта не беше постигната.. Така че и там загуба.. А малкия ще го откажат има си лекарства за всичко. За Чечня -цената идва вече твърде солена..Пари няма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, kosyo написа:

Тия усложнения лесни се решават. "Чакайте вие не мразихте ли руснаци, искате ли да им го върнете малко , в замяна сме ви намерили кой да ви купи цялата наличност..  Ние ще я извозим , вие сте на печалба , ние сме на печалба(Русия) и нали помните как ви помагахме едно време -така и сега." Ще ви дадем и малки козички че знаем че сте фенове.

Въпросът е талибаните кои мразят повече в момента - руснаците или американците.

Аз си мисля, че са американците, защото им е по-пресен спомена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Именно, не разбират, че няма как Путин да се откаже, при условие, че това може да доведе до разпад на РФ и загуба на всичко спечелено до момента(не визирам новозавзетите територии в Украйна).Вече точката за връщане е премината и няма път назад.

Защо Путин да се откаже? Някой друг ще го откаже.Сега кандидатите трябва да са повече ама и дансе пазят

преди 1 минута, M.Николов написа:

Въпросът е талибаните кои мразят повече в момента - руснаците или американците.

Аз си мисля, че са американците, защото им е по-пресен спомена.

85 милиарда не са малко пари не мислиш ли... А това е държава в която това е огромна сума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма нормален руснак, който да иска да си унищожи сам държавата, освен платените отвън клакьори, но те за момента са далеч от властта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...