Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

току-що, M.Николов написа:

Няма нормален руснак, който да иска да си унищожи сам държавата, освен платените отвън клакьори, но те за момента са далеч от властта.

М-м-м сигурен ли си?Московска строжевая е национална порода и няма право да бъде изнасяна навън освен след стерилизиране. Аз съм гледал майка и син, 3-4 години след като майката мина границата се роди сина. Ти вярваш ли в непорочното зачатие?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4315

• miro20

4207

• maxthon

3954

Каквото и да ти говорят, Русия има само един път за изход от ситуацията и това е победа в Украйна.

Всичко друго ще доведе до евентуален разпад и непредвидими катастрофални последици за страната.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, M.Николов написа:

Каквото и да ти говорят, Русия има само един път за изход от ситуацията и това е победа в Украйна.

Всичко друго ще доведе до евентуален разпад и непредвидими катастрофални последици за страната.

Това с разпада беше  предния път .. сега ще се разпадне на по малко парчета. Хайде да кажем не разпад че се нервите - да кажем че е роене.. Някои ще спечелят други не. Тия при добра майка ще оживеят , тия при лоша - ще бъдат изядени от мечката (поглеждам на юг)

Повторение на историята това е всичко , само че този път по пълна програма а не половинчати решения.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А защо Soviet Soldier мълчи като комунист на разпит вече толкова месеци.

Дали не членува в някоя проруска военна организация, целяща да подкопае сигурността на България.

Преди време ми пишеше нещо за Вагнер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ей сега се сетих какво беше революционна ситуация. Едните не желаят да управляват (много негативи в последно време ) а другите какво беше - не искат да се подчиняват... Късно е вече -лека нощ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, M.Николов написа:

Именно, не разбират, че няма как Путин да се откаже, при условие, че това може да доведе до разпад на РФ и загуба на всичко спечелено до момента(не визирам новозавзетите територии в Украйна).Вече точката за връщане е премината и няма път назад.

Проблема не е в разпадането на РФ, а до какво ще доведе това....

Стратегическата цел на САЩ не е разпад, а "партньрски" настроено управление...

Самите САЩ нямат чисто стратегически полза от разпад на РФ, защото от такъв разпад би се възползвал и Китай....

А се съмнявам, че биха желали пряка конфронтация....

От друга страна, Китай също няма в момента изгода от разпад на РФ...

При условие, че тя бе тикната в ръцете им...

В близко бъдеще няма как в Русия да дойде на власт про-американско управление...

Просто е абсурдно....

Много патова ситуация...

току-що, kosyo написа:

Съгласен за целта тъкмо да кажа 08.08 и се замислих че целта не беше постигната.. Така че и там загуба.. А малкия ще го откажат има си лекарства за всичко. За Чечня -цената идва вече твърде солена..Пари няма.

Много отдавна ти споделих мнението си, че никой не търси бързо решение...

Целта на Русия също споделих коя е, според мен....

Към днешна дата, нищо не е променило мнението ми...

Загуба няма, победа няма...

Най-губеща е Украйна, а след това ЕС...

Не разбирам, защо си изграждате образа на Путин, като някакъв абсолютен диктатор автократ...

Путин е просто лицето на една пирамида, при това съвсем не най-ужасното лице...

В близко бъдеще е невъзможно да го замени "по-красиво" лице...

А пари винаги има, бъди сигурен...

За друго може и да няма, но за това винаги има...

преди 3 минути, M.Николов написа:

Няма как да има победа над Украйна...

Но и няма как да има загуба от Украйна...

току-що, kosyo написа:

Това с разпада беше  предния път .. сега ще се разпадне на по малко парчета. Хайде да кажем не разпад че се нервите - да кажем че е роене.. Някои ще спечелят други не. Тия при добра майка ще оживеят , тия при лоша - ще бъдат изядени от мечката (поглеждам на юг)

Никога не биха допуснали това...

Ако нещата тръгнат натам, готви се да си набавиш хапчетата, за главата...

Но... смятам, че и отсрещната страна го разбира...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, kosyo написа:

Повторение на историята това е всичко , само че този път по пълна програма а не половинчати решения.

Не мисля, че руснаците биха искали да се върнат във времената около 2000-та година.

преди 3 минути, andiay написа:

Самите САЩ нямат чисто стратегически полза от разпад на РФ, защото от такъв разпад би се възползвал и Китай....

В близко бъдеще няма как в Русия да дойде на власт про-американско управление...

Просто е абсурдно....

Много патова ситуация...

Мисля, че при загуба в Украйна би могъл за започне разпад отвътре, ще има жестока борба между различните клики за управлението на страната,ще се търсят виновни, ще има смутни времена като след разпада на СССР, поредица слаби управления, несигурност и това ще доведе до отделянето на републики от федерацията.

Не знам какви са крайните цели на САЩ, но може да стане нещо съвсем различно от очакваното.

За Китай ще е загуба разпад на РФ в този момент.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, andiay написа:

И кое му е мешането на саудитците?

Темата е за войната в Украйна, Уотабаутисте

Непич, равним твърдението ти, че по-богатите са по-умни, а последствие покачи и на по-морални...

Никой не е посочвал Запад версъс Русия....

Ако приемем, че твърдението ти е вярно, то би трябвало да е вярно за всяка двойка държави...

Саудитска арабия са си на място в спора, 70-нико...

Там по-умни ли са от тези в Запада?

Колкото и да се опитваш да се усукваш като глист на светло, няма как да постигнеш друго, освен това да продължиш да доказваш, че си завършил в помощно училище...

Мобиле, ал сана whataboutism.

Par exellence.

Аз чуждиците съм ги измислил. Да ме караш да ровя в Гугъл. Ма щото ти е приятелче, не му правиш забележки. Това какво е ако не е ярък пример на нисък интелект, агресивност, комплексарщина и уотабаутизъм, съчетани с вопиюща функционална и войнстваща неграмотност ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, M.Николов написа:

Мисля, че при загуба в Украйна би могъл за започне разпад отвътре, ще има жестока борба между различните клики за управлението на страната,ще се търсят виновни, ще има смутни времена като след разпада на СССР, поредица слаби управления, несигурност и това ще доведе до отделянето на републики от федерацията.

Не знам какви са крайните цели на САЩ, но може да стане нещо съвсем различно от очакваното.

За Китай ще е загуба разпад на РФ в този момент.

Какво лошо има да се появи нова българска държава с неизчерпаеми находища на нефт и газ. Една голяма част от тъй наречените руски находища са на Волжка България.

Винаги сме били по бедни от сребърните българи, записаното в пожълтелите страници на историята стои. И сега като се освободят от руско робство пак ще ни задминат като стой та гледай.

И като си говорим за робства, нас османлиите са ни наричали римляни, а тях руснаците ги наричат татари.

Едва ли си минавал през Босфора, ти от къщи не си излизал, ма фара от българската страна се нарича Румели.

преди 2 часа, M.Николов написа:

няма как Путин да се откаже, при условие, че това може да доведе до разпад на РФ

На Касапина Путлер ако му пукаше за РФ, нямаше да нахлуе в опит да окупира най голямата и една от най добре въоръжените европейски държави заради нараненото си лично его.

преди 4 часа, M.Николов написа:

Тази новина какво ти говори?

Това, което ви обясняваме от началото на темата, че запада не е единен, както ви го набиват в тиквите пропагандоните на Путлер. На запад има демокрация и някакви правила. Расссияяя е Злото.

Е, факта, че сега срещу Касапина Путлер, зе да се обединява все повече, то е заради малоумните, с нищо не предизвикани зверства на Касапина Путлер, и е изключение, а не правило

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, andiay написа:

Това, което на теб ти се струва извъртане и хитрост, се нарича аргументиране чрез знания...

Но.. когато самият ти не притежаваш такива, а разчиташ на кухи лозунги, които са формирали изкривената ти представа за реалността, то се стига дотам, че самият ти започваш да се гърчиш в опит да се извъртиш...

Единственият ефект от това безсмислено упражнение е, че се оплиташ все повече и повече и да започнеш да повтаряш едно и също като папагал....

Не си първия, най-вероятно няма да си и последния...

Просто ненавиждам наглата и арогантна посредственост...

А на бас, че всъщност няма идея, какво представляват днес, някои страни в Латинска Америка и че стандарта им е по-висок от нашия...

Единственото знание нужно ми в темата е колко зле е Русия в сравнение с развития свят във всяко едно отношение. И колко тъп трябва да е някой, за да е на нейна страна в този конфликт. Наслаждавам се как се виете и гърчите, как се правите на будисти, на индонезийци а сте си обикновени ватници . 

Просто е абсурдно....

Много патова ситуация...

Много отдавна ти споделих мнението си, че никой не търси бързо решение...

Целта на Русия също споделих коя е, според мен....

Към днешна дата, нищо не е променило мнението ми...

Не разбирам, защо си изграждате образа на Путин, като някакъв абсолютен диктатор автократ...

Путин е просто лицето на една пирамида, при това съвсем не най-ужасното лице...

В близко бъдеще е невъзможно да го замени "по-красиво" лице...

А пари винаги има, бъди сигурен...

За друго може и да няма, но за това винаги има...

Всички варианти са лоши и всичко лошо идва от Русия, дали от Путин, дали от путиноидите. При тая сложна ситуация, просто целите се следват една по една. Първо напускане на Русия от международно признатите граници на Украйна. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, andiay написа:

НеПич, пак го караш на лозунги за дебили... 

Народа е казал - "На крив "макарон" вълната му пречи"....

Това са вечните оправдания на несретниците...

Ма вярвай и се успокоявай с това...

Не ми пречи...

Моят живот винаги е зависел само от мен самия...

Не се оплаквам...

Сред процентите на Христов има индивиди със всякакви политически пристрастия...

Не е от пристрастията, от 70-те пункта е...

Определено щом Христов и ти, колкото да се извъртате сте част от една пропаднала идеология и поддържате тотално неадекватно управление обръщащо назад еволюционното развитие , сами се поставяте в тези проценти. И понеже явно сте чели сте в първите редици.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

Всички варианти са лоши и всичко лошо идва от Русия, дали от Путин, дали от путиноидите. При тая сложна ситуация, просто целите се следват една по една. Първо напускане на Русия от международно признатите граници на Украйна. 

Няма да се случи. Най-първо е правото на самоопределение на местното население.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, attj написа:

Няма да се случи. Най-първо е правото на самоопределение на местното население.

Абсолютно съм съгласен. Идва времето на поробените народи в РФ и тяхното освобождение.

https://www.facebook.com/100064941570529/posts/pfbid02y6MDpdF65wvutBQQNRPDtAkLRK3MA21GzjDEff1XexJ7FYPPsjSZ1iSgVcxJ4F28l/ слава на рашистан.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, M.Николов написа:

Няма нормален руснак, който да иска да си унищожи сам държавата, освен платените отвън клакьори, но те за момента са далеч от властта.

Той Путин я води към светли бъднини.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Идва времето на поробените народи в РФ и тяхното освобождение.

Които са ги излъгали не ги питат за какво са съгласни.  Не им е нужно.  Иначе могат да се разпадат или видоизменят РФ, ЕС и дори САЩ. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, attj написа:

Които са ги излъгали не ги питат за какво са съгласни.  Не им е нужно.  Иначе могат да се разпадат или видоизменят РФ, ЕС и дори САЩ. 

Може, времето ще покаже. Просто сега идва ред на народите от РФ. Калифорния и Далас другия век може би, но надали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, andiay написа:

Абе аз като пийна ставам за геополитолог. Учи се @PigMan9GolqmotoPrase - започни да пиеш - може повече да ти се удава...

Това с какво ще стане след разпадането беше байка от предното разпадане. Какво стана като се разпаднаха тогава... Пак отварям yandex карти и се опитвам да намерия местата къде съм ходил.. Ми то по-хубаво станало. Самолета от кръговото са го махнали, пътищата с асфалт.. не е зле.. Ти остави ами и се ежат на РуZия... Така че тука май не мога да се съглася с тебе..

За Китай - те почти са ги изкупили - мине не мине няколко седмици и попадам на рев за китайците дето си направили ферми или изсекли тайгата. Сега като им резнаха достъпа до някои интересни неща - засилиха отношенията и познай какво ги чака северните райони. Преди време бяха изревали че в някакъв китайски учебник Сибир се казвал по друг начин.

Украйна е губеща - в краткосрочен план - в дългосрочен/средносрочен план става витрина за пред руснаците. Изкореняват всичко и започват начисто - ще се радвам да я посетя пак.

ЕС - краткосрочен план - лека загуба - война е - след това като след всяка война експлозивно развитие . Има много умни украинци, умните от Русия се изнесоха. идиотите дето избягаха, ама тайно цункат портрета от стената - обратно в кочинката (Още се смея за тази "германка") .

Дай поименно тия дето няма допуснат това - списъчето е доста кратко. Аз залагам на Win-Win ситуация за доста хора.

Хапчета в момента ги замествам със силно кафе и след малко пускам червата пак.

Отсрещната страна има много належащи проблеми - кои от кои по-спешен..Вече са в кошарата- чака се колача

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

WSJ: САЩ изпращат бойни танкове Abrams в Украйна, a Берлин...

Администрацията на Байдън ще изпрати значителен брой танкове М1 Abrams в Украйна, докато Германия ще изпрати по-малък брой Leopard-2.

"Администрацията на Байдън е склонна да изпрати значителен брой танкове "М1 Ейбрамс" в Украйна и съобщение за доставките може да бъде направено тази седмица", казаха официални лица пред вестника.

"Съобщението ще бъде част от по-широко дипломатическо споразумение с Германия, в което Берлин ще се съгласи да изпрати по-малък брой от собствените си танкове "Леопард 2" и също така ще одобри доставката на повече от тези германски танкове от Полша и други страни", посочва "Уолстрийт джърнъл".

Според вестника президентът Джо Байдън се е съгласил да проучи предоставянето на танковете в телефонен разговор с германския канцлер Олаф Шолц миналата седмица.

"Вашингон ще изпрати на Киев от 30 до 50 танка Abrams" - потвърдиха и пред Politico американски служители от администрацията на Байдън.

СМЕХ!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...