Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 18 минути, Coco1 написа:

:yanim:

Без име.png

Ето още една евро-гей ценност: педалите като папагала коко1 да се присмиват на истинските мъже. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4297

• miro20

4196

• maxthon

3943

преди 1 минута, Филипов написа:

Ако си пропуснал към БРИКС се включи и Саудитска арабия. Петродолар няма да има.

Саудитска арабия все още се забавлява,а може би и да си отмъщава-не знам!Но е ясно къде отива!

100 рубли за барел и долара става като шума от есенни листа!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, attj написа:

Нима в Мосейково вече си научил руски език?

До края в Мосейково си оставаш чугун. 

преди 1 минута, vpvelev написа:

Ето още една евро-гей ценност: педалите като папагала коко1 да се присмиват на истинските мъже. 

Бабо внимавай с яхнията

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

Спамим темата, но е ясно коя държава печели приза губещ на десетилетието. Кой стратег Обединител на НАТО и Рушител на Русия. Само ще подскажа, живее в бункер и ходи на токчета.

Това последното ти изречение показва колко си умен и обективен. Присмехулството показва слабост и липса на аргументи.

Както повечето тук от твоята пасмина пускат картинки, за да осмеят руснаците и им се радват и вече даже си вярват, че е така. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, maxthon написа:

Още не са официално, но вървят натам. Иначе вече приемат валута различна от долар при разплащанията за нефт

Глобалния Юг и други държави ,ние също не могат да съществуват без заеми!Когато новата банка на БРИКС е готова и може да замени МВФ при по добри условия всички ще избягат!Това вече е в ход и остава малко време !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, glen написа:

Лека корекция-завинаги!Всяко нещо има начало и край!Империята на лъжата устоя 200 години!Може би най късата империя!

Освен в главите на стратези като тебе, всички сериозни анализатори говорят само за вероятен разпад на Русия, не на САЩ. Но ти си фантазирай , щом ти носи радост.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, glen написа:

Саудитска арабия все още се забавлява,а може би и да си отмъщава-не знам!Но е ясно къде отива!

Няма лошо - 1,4 USD :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, vpvelev написа:

Нали уточнихме вече, защо извън Африка в Русия има най много болни от СПИН?

преди 11 минути, glen написа:

Брътвежите за смъртта на долара и възходът на рублата, са от преди да се родиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, vpvelev написа:

Той Коко1   вероятно не знае какво е -  баба, дядо, мъж или жена.  Да не се окаже  травестит?   Не става и  за папагал - едно цяло изречение без грешки му е трудно да сглоби.   Време е да отлита в Киев, вместо все Мосейково да му е в акъла. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Освен в главите на стратези като тебе, всички сериозни анализатори говорят само за вероятен разпад на Русия, не на САЩ. Но ти си фантазирай , щом ти носи радост.

Можеш ли да посочиш поне един анализатор освен цоцо1 ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, vpvelev написа:

Това последното ти изречение показва колко си умен и обективен. Присмехулството показва слабост и липса на аргументи.

Както повечето тук от твоята пасмина пускат картинки, за да осмеят руснаците и им се радват и вече даже си вярват, че е така. 

преди 8 минути, glen написа:

Глобалния Юг и други държави ,ние също не могат да съществуват без заеми!Когато новата банка на БРИКС е готова и може да замени МВФ при по добри условия всички ще избягат!Това вече е в ход и остава малко време !

Предвидливо не коментираш другите неща които съм написал и са очевидни. Фен на най великото жуЖе раждало се някога. Почти сам постига неща, които не бяха по силите на Адолф и на Наполеон.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, glen написа:

Извън 70 процента от света,да ! Дедоларизацията върви в галоп,утре,когато новата банка на БРИКС заработи всичко ще приключи!

За РуZия винаги всичко е в ЩЕ време...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Не разбра,но за мен няма значение!Когато ти дойде времето ще разбереш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, glen написа:

Империята на лъжата устоя 200 години!Може би най късата империя!

Така е - най-късата е. Но началото й е сложено с Бретън Уудс. Когато доларът е бил наложен като новата световна валута. Преди това, процесът почва,  с подготовката - създаването на Фед и Първата световна, която обръща положението на САЩ - от най-задлъжнялата държава, се превръща в най-големия кредитор. Въпреки това, преди ВСВ, са в ситуация на Голямата Депресия и тежки катаглизми - голодомор, в комбинация с изхвърляне на големи количества храна от производителите, поради дефлацията. В същото време правителството конфискува златото на гражданите и обявява че е престъпление да притежаваш злато. Тая забрана е в сила доста след края на Втората световна - мисля някъде до началото на седемдесетте.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Предвидливо не коментираш другите неща които съм написал и са очевидни.

Не те и следя внимателно!Днес се зачетох по внимателно!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, attj написа:

Той Коко1   вероятно не знае какво е -  баба, дядо, мъж или жена.  Да не се окаже  травестит?   Не става и  за папагал - едно цяло изречение без грешки му е трудно да сглоби.   Време е да отлита в Киев, вместо все Мосейково да му е в акъла. 

Когато нямате доводи, а вие никога нямате такива путинофилите включвате в обиди на тема сексуална ориентация, което показва нивото и правотата на опонентите ви.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, glen написа:
преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Не разбра,но за мен няма значение!Когато ти дойде времето ще разбереш!

Няма да разбере, а ще му съобщят. А той ще гледа като говедо и ще мучи, както прави и сега.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Нали уточнихме вече, защо извън Африка в Русия има най много болни от СПИН?

тролчо центов спина се предава по полов път не само от мъже на мъже а и 50% процента от заболелите са наркомани 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, glen написа:

Пиши у Гугъл, вероятен разпад на Русия, на Америка и чети да се образоваш. И гледай да не се информираш от поглед инфо и прочие парцали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, glen написа:

Не, не може. Фалшивите им анализи, прогнози, мнения, виждания и вярвания, както и русофобски нагласи, произлизат от субективните мнения и представи и лъжи на членовете на анти-Руския echo chamber. Тук става въпрос за повтаряне на едни и същи реторики, echo chamber-и, но не и какъвто и да е професионализъм или поне някакво независимо мислене по въпроса. Ако не си забелязал, нито той, нито Коко1 могат да отговорят на нещата, които пиша, и на въпросите ми. Не могат, защото виждат, че те грешат, а аз съм прав.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Пиши у Гугъл, вероятен разпад на Русия, на Америка и чети да се образоваш. И гледай да не се информираш от поглед инфо и прочие парцали.

Благодаря,но ми излиза дневник и дойче веле! Няма да ги отварям!Ако имаш нещо свестно под ръка,дай ми линк!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това дали е така? Може ли да се провери?

Едновременно с разпада на Русия ще изчезнат: 
– Глобалният източник на военна заплаха;
– Главният развъдник на световна корупция;
– Най-мащабната пералня за мръсни пари;
– Основният център, който противодейства на демокрацията.
След разпада на СССР военните разходи в света бяха съкратени с почти 300 милиарда долара годишно. 
При разпада на Русия дългосрочният ефект от съкращаването на военните разходи ще бъде още по-осезаем.
След разпада на СССР броят на ядрените бойни заряди и носители бяха съкратени два пъти. Вместо 6 армии ракетните войски със стратегическо предназначение на РФ останаха 3. От 35 съветски дивизии на РВСП в Русия останаха 14. От 10 дивизии ДА останаха 2. И две бази. От 24 дивизии подводници останаха 6.

Разпадът на Русия е едновременно и разпад на руския военно промишлен комплекс и съответно гаранция за демилитаризация.

ИЗТОЧНИК

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не, не може. Фалшивите им анализи, прогнози, мнения, виждания и вярвания, както и русофобски нагласи, произлизат от субективните мнения и представи и лъжи на членовете на анти-Руския echo chamber. Тук става въпрос за повтаряне на едни и същи реторики, echo chamber-и, но не и какъвто и да е професионализъм или поне някакво независимо мислене по въпроса. Ако не си забелязал, нито той, нито Коко1 могат да отговорят на нещата, които пиша, и на въпросите ми. Не могат, защото виждат, че те грешат, а аз съм прав.

Добър ден прасчо. Ти намери ли договора за който говорих? Днес съм ти наточил ножа пак - едно танго,  какво ще кажеш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, gringos написа:

Няма да разбере, а ще му съобщят. А той ще гледа като говедо и ще мучи, както прави и сега.

Вечно знаете скрита за нормалните истина путиноидите и винаги се оказва грешна . От срива на долара ще загубят другите не Америка, това го знае всеки икономист, но няма да губя време да обяснявам. Тук обяснявам само, колко тъп избор е да се следва модела на рашките. Доказано десет пъти по малко умни от средното за света.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Когато нямате доводи, а вие никога нямате такива путинофилите включвате в обиди на тема сексуална ориентация, което показва нивото и правотата на опонентите ви.

Къде виждаш нещо обидно?  Травеститите също са нормални хора и нямат вина за това си състояние.  Държавният дълг на САЩ надхвърли 31 трлн. долара и подарените милиарди на Украйна го помпят още. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...