Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Пиши у Гугъл, вероятен разпад на Русия, на Америка и чети да се образоваш. И гледай да не се информираш от поглед инфо и прочие парцали.

Това са фалшиви новини, пропаганда, целяща short selling срещу икономиката на Русия. Колкото повече дезинформация разпространяват, толкова по-добре за долара; ако стойността на рублата расте, долара губи. Ако стойността на рублата пада, долара печели. Сега разбра ли защо САЩ и неолибералните им медии постоянно разпространяват фалшиви новини и мрачни прогнози относно Русия?

Толкова ли не можеш да видиш фактите, че вярваш за либералните медии за фалшиви новини, обслуждавщи нео-колониалния и нео-либералния режим на САЩ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 89,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6700

• Coco1

4274

• miro20

4153

• maxthon

3818

преди 1 минута, kosyo написа:

Добър ден прасчо. Ти намери ли договора за който говорих? Днес съм ти наточил ножа пак - едно танго,  какво ще кажеш?

Не, не съм го намерил.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

всички сериозни анализатори говорят само за вероятен разпад на Русия, не на САЩ.

Не е вярно. Не пускай лъжи. Сериозните анализатори говорят за гражданска война в САЩ и евентуалното и разпадане.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не, не съм го намерил.

Е колко време да те чакам ...Ние сме бягали от отговорност,не сме ти отговаряли и сега ти така с нашите камъни по нашите глави... Колко още жокери да ти давам.. Излагаме се пред чужденците така.

Цялата мощ на РуZия в една снимка:

Fneh3S8XgAAbIQV?format=jpg&name=medium

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

От срива на долара ще загубят другите не Америка

Те повече няма къде да изнасят инфлация!Остана им ЕС,Япония и още 2-3 Азиатски страни!Когато фалшивия долар се върне в САЩ имаш ли представа какво се случва!?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е колко време да те чакам ...Ние сме бягали от отговорност,не сме ти отговаряли и сега ти така с нашите камъни по нашите глави... Колко още жокери да ти давам.. Излагаме се пред чужденците така.

Ако толкова много искаш да видя този договор, просто ми го покажи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, vpvelev написа:

Ето още една евро-гей ценност: педалите като папагала коко1 да се присмиват на истинските мъже. 

Става въпрос за това, че педерасите винаги се опитват да опедерасят и останалите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Това са фалшиви новини, пропаганда, целяща short selling срещу икономиката на Русия. Колкото повече дезинформация разпространяват, толкова по-добре за долара; ако стойността на рублата расте, долара губи. Ако стойността на рублата пада, долара печели. Сега разбра ли защо САЩ и неолибералните им медии постоянно разпространяват фалшиви новини и мрачни прогнози относно Русия?

Толкова ли не можеш да видиш фактите, че вярваш за либералните медии за фалшиви новини, обслуждавщи нео-колониалния и нео-либералния режим на САЩ?

kevin-hart-stare.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако толкова много искаш да видя този договор, просто ми го покажи.

А не , аз съм идиот - ти си анализатора тука дето пропуска ключови договори и не може да се сети за тях дори. Ти пишеш статии - чукча читател само

Вас пита човека - тия дето се пенявите - я равнис / мирно - бързо отговаряйте:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, gringos написа:

Става въпрос за това, че педерасите винаги се опитват да опедерасят и останалите.

Либералните НПО-та, фондации и организации правят това чрез пропаганда и инфилтрация в образователната система. Вече се стигна до там, че започнаха да пускат и "drag queens" по училищата и детските градини. Идеята е пободни учения да започват от все по-ранна и по-ранна детска възраст. Така ще се извърши процедурата по нормализиране и легализиране на педофилията.

Фактът, че хомосексуализма и трансджендъризма се увеличават, е статистически доказано. Многократно съм показвал статистиката, показваща кой каква ориентация има, според поколението си; по-новите поколения имат по-голям процент на хомосексуализация и трансджендъризация, като прогнозата е, че този процент ще расте в бъдеще.

Написал съм и статия, показваща финансовия интерес на Биг Фарма в трансджендъризма. Колкото повече трансджендъри има, толкова повече пари за Биг Фарма, от продаване на хормони, извършване на операции от страна на клиниките за смяна на пола, които вече са достигнали индустриално ниво в САЩ, където либерализма е в доста напреднало състояние.

преди 5 минути, kosyo написа:

А не , аз съм идиот - ти си анализатора тука дето пропуска ключови договори и не може да се сети за тях дори. Ти пишеш статии - чукча читател само

Ще покажеш ли догова или не?

И обясни, ако може, какво общо има този договор с войната, която всъщност е прокси война, на САЩ срещу Русия, изпълнявана в Украйна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Либералните НПО-та, фондации и организации правят това чрез пропаганда и инфилтрация в образователната система. Вече се стигна до там, че започнаха да пускат и "drag queens" по училищата и детските градини. Идеята е пободни учения да започват от все по-ранна и по-ранна детска възраст. Така ще се извърши процедурата по нормализиране и легализиране на педофилията.

Фактът, че хомосексуализма и трансджендъризма се увеличават, е статистически доказано. Многократно съм показвал статистиката, показваща кой каква ориентация има, според поколението си; по-новите поколения имат по-голям процент на хомосексуализация и трансджендъризация, като прогнозата е, че този процент ще расте в бъдеще.

Написал съм и статия, показваща финансовия интерес на Биг Фарма в трансджендъризма. Колкото повече трансджендъри има, толкова повече пари за Биг Фарма, от продаване на хормони, извършване на операции от страна на клиниките за смяна на пола, които вече са достигнали индустриално ниво в САЩ, където либерализма е в доста напреднало състояние.

Защо нищо не си написал като трол-русороб

преди 16 минути, attj написа:

Къде виждаш нещо обидно?  Травеститите също са нормални хора и нямат вина за това си състояние.  Държавният дълг на САЩ надхвърли 31 трлн. долара и подарените милиарди на Украйна го помпят още. 

Донските казаци така ли ти казаха Маруся

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Ще покажеш ли догова или не?

И обясни, ако може, какво общо има този договор с войната, която всъщност е прокси война, на САЩ срещу Русия, изпълнявана в Украйна.

Ами този договор прави смешна бълнуването ти за прокси войната ти. Това обяснява и защо го пропускаш... Понимаеш? По - лесно ти е да говориш за Биг Фарма за трансгендерите ама не и за това.. То това има силна връзка с темата за войната нали?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Coco1 написа:

Защо нищо не си написал като трол-русороб

Защо твърдиш, че съм "трол-русороб"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защо твърдиш, че съм "трол-русороб"?

А не ти си уважаван от всички анализатор - преводач на РТ.....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами този договор прави смешна бълнуването ти за прокси войната ти. Това обяснява и защо го пропускаш... Понимаеш? По - лесно ти е да говориш за Биг Фарма за трансгендерите ама не и за това.. То това има силна връзка с темата за войната нали?

Не е ли факт, че войната беше изкуствено провокирана от опитите на САЩ за нео-колониално разширяване на НАТО към Русия, нещо, за което още през 1997г. знаеха, че ще доведе до военен конфликт?

Не е ли факт, че след изкуственото провокиране на войната, тази война продължава да бъде протакана и ескалирана, от същите тези, които я провокираха?

току-що, kosyo написа:

А не ти си уважаван от всички анализатор - преводач на РТ.....

Просто ми е интересно да разбера, защо бивам наричан "трол" и кое ми е тролското.

Нещо невярно ли казвам, според тези, които ме наричат "трол"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не е ли факт, че войната беше изкуствено провокирана от опитите на САЩ за нео-колониално разширяване на НАТО към Русия, нещо, за което още през 1997г. знаеха, че ще доведе до военен конфликт?

Не е ли факт, че след изкуственото провокиране на войната, тази война продължава да бъде протакана и ескалирана, от същите тези, които я провокираха?

Факт е че не можеш да намериш един ш..ибан договор а се водиш спец...Понимаеш как дела?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Факт е че не можеш да намериш един ш..ибан договор а се водиш спец...Понимаеш как дела?

Факт е, и че не можеш да оспориш това, което казвам. 😉

И каквото и да казва този договор, това не променя факта, че войната беше изкуствено предизвикана, като сега се използва в опитите на САЩ да победят Русия в стратегически ход, който ще им позволи да продължат нео-колониалното разширяване на НАТО.

преди 3 минути, Coco1 написа:

Защо си трол-русороб с чугун 

Защо повтаряш едно и също нещо, без да можеш да дадеш конкретен отговор на въпросите, които задавам?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Руският банков сектор потъна сериозно

12 пъти по-малка печалба има руският банков сектор за 2022 година спрямо 2021 година, предаде авторитетното руско издание "Комерсант".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Факт е, и че не можеш да оспориш това, което казвам. 😉

И каквото и да казва този договор, това не променя факта, че войната беше изкуствено предизвикана, като сега се използва в опитите на САЩ да победят Русия в стратегически ход, който ще им позволи да продължат нео-колониалното разширяване на НАТО.

Факт е че продължаваш да доказваш некометентноста си в намирането на изключително важен документ в разбирането на действията на една и/или друга страна.  Дето се вика едно от най-важните веществени доказателства пропускаш... г-дин съдия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо повтаряш едно и също нещо, без да можеш да дадеш конкретен отговор на въпросите, които задавам?

Ти не задаваш въпроси, а пишеш тъпизми!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, gringos написа:

Така е - най-късата е. Но началото й е сложено с Бретън Уудс. Когато доларът е бил наложен като новата световна валута. Преди това, процесът почва,  с подготовката - създаването на Фед и Първата световна, която обръща положението на САЩ - от най-задлъжнялата държава, се превръща в най-големия кредитор. Въпреки това, преди ВСВ, са в ситуация на Голямата Депресия и тежки катаглизми - голодомор, в комбинация с изхвърляне на големи количества храна от производителите, поради дефлацията. В същото време правителството конфискува златото на гражданите и обявява че е престъпление да притежаваш злато. Тая забрана е в сила доста след края на Втората световна - мисля някъде до началото на седемдесетте.

И все така и тогава и днес, средния американец живее по добре от срения руснак. Винаги. Много по добре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, БаалБек написа:

Руският банков сектор потъна сериозно

12 пъти по-малка печалба има руският банков сектор за 2022 година спрямо 2021 година, предаде авторитетното руско издание "Комерсант".

Какво общо има това с темата? Отново пускаш пропаганда, целяща short selling срещу икономиката на Русия.

Колкото и пропаганда да се пусне, икономиката на Русия няма да банкрутира. Хората, които вярват на тези фалшиви новини и пропаганда, не са наясно с новите договори за търговия, които Русия сключва. Не са наясно с тези неща, тъй като тази информация е цензурирана.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, gringos написа:

Вярно е, постоянно обвинявате нормалните хетеро, про западно ориентиране, че са като вас.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...