Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

• Отговори 78,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6414

• miro20

3600

• Coco1

3458

• ivottoshev

3082

преди 14 минути, vpvelev написа:

Щели да изпратят и велосипеди на украинците, ама без седалки...

БГ Ватата пробвала и им харесало много.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, vpvelev написа:

Не е луд Путин. Други са лудите. Тия, които искат да управляват света. Дано Путин ги победи.

https://www.facebook.com/1232327151/videos/617249040405983/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, attj написа:

Заради преценката на вожда Ленин  на болшевиките?   Там няма бандеровци.   Трябва ли да ги избият несъгласните?   

Какъв Ленин 1991г.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, vpvelev написа:

Глупаците вярваха в това миналата пролет, сега го вярват само ментално увредени.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Глупаците вярваха в това миналата пролет, сега го вярват само ментално увредени.

Израелските военни експерти ли имаш предвид?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, vpvelev написа:

Израелските военни експерти ли имаш предвид?

На всеки който твърди, че Путин ще вземе Киев. Вие сте царе, да намерите някой "специалист" от развитите държави, който прокарва руски опорки и да го лансирате по всичките си фейк канали за информация. Независимо, че 99 процента твърдят обратното.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

нещо интересно ми излезе

https://nova.bg/news/view/2023/01/27/399193/почина-раненият-при-обстрел-в-украйна-българин-саша-андреев/?fbclid=IwAR3hKzYhHlkHG6OHTEjtBaKK5DMCGPVVxfLfD9CxzzwLvdV18IatW9u8jos

Цитат

Раненият при обстрел в Украйна българин Саша Андреев почина. Това стана ясно от публикация на Стоян Славчев във Facebook. Екипът на "Капачки за бъдеще" беше в Украйна, за да предостави хуманитарна помощ от България, пише "24 часа". 

значи капачките  за украйна ....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

На всеки който твърди, че Путин ще вземе Киев. Вие сте царе, да намерите някой "специалист" от развитите държави, който прокарва руски опорки и да го лансирате по всичките си фейк канали за информация. Независимо, че 99 процента твърдят обратното.

За какви "руски опорки" говориш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Митко Вълчев написа:

Охо Яков кедми, голямата артилерия на Ватата. Повтарям написаното, само дебилите вярват на тези твърдения. Ментално увредените, имащи проблеми с интерпретация на фактите. Хубава вечер приятелю.

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

За какви "руски опорки" говориш?

Кедми е известен проруски пропагандатори, който прокарва опорките на Кремъл. Ти го знаеш по добре от мен. Все едно Чуков да го твърди.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Banesc написа:

Пак ли с тези капачки... Русия малко ли хуманитарна помощ предоставя на неблагодарния колониален режим в Украйна...

Смятай колко са изпаднали, че да разчитат на някакви си капачки. В България не е по-добре. Последния път, когато се говореше за капачки, казаха, че тези капачки ще се използват за купуване на линейки. Смятай... Смятай колко е зле положението, че да се използват капачки, а не пари, за купуване на линейки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, vpvelev написа:

Не е луд Путин. Други са лудите. Тия, които искат да управляват света. Дано Путин ги победи.

Извинявай, но Путин се припознава като Петър I Алексеевич. И нещо обясняваше за изконни руски земи от негово (Петър I) време.

В тази връзка, да вземем и ние да си потърсим земите при Симеон Велики?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Кедми е известен проруски пропагандатори, който прокарва опорките на Кремъл. Ти го знаеш по добре от мен. Все едно Чуков да го твърди.

Понеже всичко, което идва от Русия, се нарича "руска пропаганда", ще те попитам за кое точно говориш. Коя е информацията, която наричаш "руска пропаганда"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Приятел,не знам защо мислиш че някой приема толкова навътре нещата!За мене е важно чичко Путин (защото няма кой друг) да влезне там и от тия биолабораторий да не остане нищо, камък върху камък!

Знаеш ли колко ми дреме кой ще държи Киев-украинци ли,руснаци,татари,черкези ако ще и бесарабски българи-все ми е тая!Същото е и за Херсон!Там беше най голямата биолаборатория,вероятно от там изнесоха и ковида!А сега от нея няма и следа!Дреме ми кой ще държи Херсон!

преди 8 минути, Banesc написа:

значи капачките  за украйна ....

Благодаря,че вече почна да ми писва да събирам капачки!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, vpvelev написа:

Щели да изпратят и велосипеди на украинците, ама без седалки...

а на русия някой дава ли нещо или тя само копува ирански дронове - Русия реве като дават на Украйна - защо ли

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

а на русия някой дава ли нещо или тя само копува ирански дронове - Русия реве като дават на Украйна - защо ли

За иранските дронове написах подробна информация!Използвай търсачката на форума!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, vpvelev написа:

а Путин да управлява Украйна ли иска, тя иска в НАТО,, той защо им се налага ако са самостоятелни - на твоятрта логика е лууд - а ти какъв си щом вярваш на луд, ккакто ти сам го искара:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, novaki написа:

овцо ти ли ще ги караш танковете

Ти наборна служба бил ли си? Да попитам иначе - колко време трябва, за да вземеш категория за управление на верижна техника?

Месец! Не е ядрена физика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Понеже всичко, което идва от Русия, се нарича "руска пропаганда", ще те попитам за кое точно говориш. Коя е информацията, която наричаш "руска пропаганда"?

https://m.lenta.ru/news/2022/07/16/odessa_kedmi/ Киев ще бъде превзет септември 2022г. . Помниш ли как се случи? Спрете да пускате да тъпи опорки, ако искате да ви приемат на сериозно и да ви мислят за нормални хора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, glen написа:

За иранските дронове написах подробна информация!Използвай търсачката на форума!

те вече успошно се свалят с новото ПВО дет им дадоха на Украйна - той затова цвили Путин като даваме, защото неутрализират, руските оръжия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, parmobil написа:

колко време трябва, за да вземеш категория за управляване на верижна техника?

Аз не се бях качвал в трактор но го подкарах веднага! Тука проблема е не да се качиш с приятели в танк и да джиткаш по тайгата или в степта!

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Спрете да пускате да тъпи опорки, ако искате да ви приемат на сериозно и да ви мислят за нормални хора.

Защо? Не виждаш ли че така има храна за троловете! Ти колко коментара стигна от сутринта?Не си ли доволен!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, glen написа:

Благодаря,че вече почна да ми писва да събирам капачки!

и  аз съм събрал 2 туби  но няма да ги даря

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...